Babam beni reddetti..

Üslubunuzdan az çok gözümde sizi canlandırdım. Böyle çirkef ,herşeye dalaşan kadınlar olur ,yada böyle daha çocuktur ama evlenince kendini bi oldum zanneder...Bu topiği çok okuyup gazamı geliyorsunuz anlamadım ki.
Babanız te öbür odalardan duyup gelip size tokat atacak kadar olmuş ise bence kayınvalidenize burada yazdığınızdan çok çok fazlasını söylemiş ve yapmışsınızdır.

Öfkeyle kalkan zararla oturur hesabı keşke çemkirmeseymişsiniz kayınvaldenize.Kayınvaldenin anne babanızın yanında sizi çekiştirmesine mi kızsam sizin ona söylediklerinize mi babanınızın size el kaldırmasına mı elle tutulur hiç bir yan yok.Hepinizde hatalısınız

Kafanızı kullanın biraz sessiz olsaydınız ya da sakin bir şekilde cevap verseydiniz...Herkes sizi haklı görür ve destek verirdi.

ay şok oldum,ama ben hep ne kadar suçlu olursan ol,ne lanet bır kızda olsan,anne ve babana kızdım,kaynananın yanında yapılcak iş değil,haa ne kaynananın nede başkasının yanında evlatlarınızı atmayın,sonra s.. ağzına,sen haklımısın bılemem,ama geçen iş arkadaşım yeğenın bayramda kayınvalidesını aramadığını kızın annesınınden buna çok kızdığını,kız annesınede rest çekmiş,üstelik karşı taraf sehır sışında ve görmuyor bıle,anesıne git evımden demiş,hatta kız onlar gelıp geceli kalmasınlar dıye 1+1 bir ev tutmuş,yanı böle bir durummudur bılemedım,

size tokat atmak yerine bir köşeye çekmeli oturtmalıydı ve kv sormalıydı siz benim kızımdan ne istiyorsunuz inanın yaşanılan herşey sizi bugunki gibi acıtmayacak zamanla silinecek sadece kendi ailenize bakın eşinize varsa çocuğunuza her tarafa mesafeli olun buara...

Ne yaşanırsa yaşansın bu kadar ağır laf konuşulmaz yani. Belli çok kötü şeyler yaşamışsınız ama tek taraflı olduğuna da bu çirkin laflardan sonra inanmıyorum. Bir de anne baba yanında bu kadar ağır laf edilip onları rencide etmişsiniz.

Hanımefendi sonuçta kaynanası ve hakaret etmemiş bir şey yapmamış. Ayrıca o sevdigi kişinin annesi burada neler okuyoruz kadıncağız gelmiyor aramiyor diye sitem etmiş sadece. Allah sizlere vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…