Babam beni reddetti..

yanlış zamanda ,yanlış mekanda ,yanlış insanların yanında , yanlış davranış sergilemişsin

Herkesin icinde babanizdan tokat yemissiniz, annenizden beklemediginiz tepkiyi gormussunuz ama...
Kayinvalidenizde herkesin icinde sizden cok kotu bir uslupla, bu laflari duymus.
Ne olursa olsun o kadar kalabaligin icinde, sizden yasca bu kadar buyuk birine boyle davranmamaliydiniz.
Kaldi ki kayinvalideniz incelik gosterip ailenizi tebrige gelmis.
Anne babanizda sizin bu davranisinizdan utanmislardir elbet.
Yaptiklari dogru degil, ancak boyle davranmaya devam etmemelisiniz, ofkeniz kendinize zarar veriyor.

Keşke öyle sözler sarfetmek yerine sakayla karısık cvplar verseydiniz kayınvalidenize....

Kendi kendini rezil etmişsin o senin eşinin annesi nasıl böyle çirkin şeyler söylersin ailenin ve kaynananın davranış şeklini onaylamıyorum ama fitili sen ateşlemişsin

ne bicim aileniz var
kendileri böyle oldugu ıcın sizi de kendileri gibi yetistirmisler
kusura bakmayın ama terbıyesızlık butun bunlar
sizin adınıza cok utandım

Çoğu kişi sizi suclamis ama ben sizi haklı gördüm kaynaniz sizi tahrik etmiş resmen belki böyle sinir etmek için yaptı bilmiyorum ama başarmis ailenizinde sizin arkanizda durmasi gerekiyordu en azından annenizim ve şimdi kaynaniz ailenizin bu tavirlarindan sonra daha çok üstünuze gelebilir nasıl olsa ailesi arkasında destek değil beni haklı görüyolar diye istediğini yapabilir iyi ki eşiniz orda yokmuş bence siz eşinize olanları anlatin ve esiniz arkanızda durursa hem ailenz hemde kaynaniz sizin caninizi sikamaz iyi bir dille esinizeanlatin bence oda size hak vericektir.aTE="Yelizyldzzz, post: 42505536, member: 693638"]Suan o kadar kotuyum ki ağlayarak anlatacak kimsem yok. Ben kayınvalidemi aramızda yaşanan olaylardan beri sevmiyorum sevmiyorum hep mesafeliyim istesemde iyi olamıyoruM. Dün akşam annemlere geldiler abim evlendi tebriğe. kaynanam başladı beni şikayete ama nasıl anlatıyor sanki ben kötü birşey yaptın gibi gelmiyo yok aramıyor ssaygısız geçiyor kapımı çalmıyor. Bende eee yeter be dedim sana hesap mi ver cem kimsin dedim. Ve çok sinirlendim ağlamaya başladım yeter artık diye bağırdım. Babam içerden geldi herkesin içinde bana tokat attı bogazımi sıktı allah belani versin seni reddettim ded. Bende ağlıyorum hala bu sefer kaynanama dedim sen en büyük acıyı yaşarsın inşallah allahın cezası dedim. Bunun üstüne annem üstüme yürüdü ve beni rezil ettiler. Şimdi soruyorum nasıl anne bu nasıl baba bu evden koydular beni bu kadar sebebe... ben ne yapicaM.. eşim bu sırada isteydi orada yoktu... içim parcalandi hem rezil oldum hem mahcup.. bir anne baba bu kadar vicdansizmi olur...[/QUOTE]
Cigu

Sanki kaynanası doğurdu büyüttü de ona laf edemezmis de yok saygıli olucakmis da yok yaa kusura bakmayın ama kaynanası onu şikayet edicek ailesiyle arasını acicak şikayet edecek bu hanımefendi de susucak mi neden taş olsa catlar her insanın bir sabri vardır kaynanaysa olgunlugunu göstersinde çocuk gibi şikayet etmesin saygı sevgi karşılıklıdir hakedene gösterilir.

isteyin veya istemeyin dunyada ADAP diye SAYGI diye bir olay var.

isteyin veya istemeyin dunyada ADAP diye SAYGI diye bir olay var.
Evet var ama bunu insanlar büyüğünden öğrenir edepli adaplı davranış gösterilmemis ki hanımefendi de göstersin tamam belki fevri davranış olabilir ama ne yaşadığınız biz bilmiyoruz demek ki bardağı taşiran son damla olmuş ve en önemlisi şikayet ederek amacına ulasmis ailesiyle arasını bozmuş

babana okurken ben bile kızdım ya nasıl yapar bunu öyle bişey olurur mu sana destek çıkması lazım

kaynanasinin emellerini bizzat kendisi gerceklestirmis olmus iste. istedigi kadar son damlaya gelsin bir insan malesef sabirli olmayi gerektiren ortamda o sabrin korunmasi gerekiyor, gordugunuz uzere daha da kotu olmus hersey

Buna benzer olay bende yaşadım
ama benim kızımın yaşı olmuş 21 babamda rahmetli neyse kaynana bizdeyken annemde var sonra kaynana annemi evine davet etmiş ve beni epey karalamış, şikayet etmiş annemde demiş ki bu güne kadar ben senin oğlunu hiç sana şikayet etmedim senin oğlun bana çok saygısızlık etti , senin oğlunda sütten çıkmış ak kaşık değil biz büyüğüz onları idare edeceğiz bize yakışan bu , bunlarıda onların mutlu olması için ortalığı karıştırmamız iyi olmaz demiş annem beni bir güzel kayırmış gerçi rahmetli babamda beni kayırırdı senin annen ve baban çok yanlış yapmış üzülmekte haklısın her 2 taraftanda ezilmek çok kötü bazı aileler kızları hep ezer ,haksız çıkarır , sen ailene epey mesafe koy bence ailen seni kaynanaya karşı koruyamamış yazıklar olsun onlara

Silsile halinde rezalet yaşanmış.Kaynananızla başlamış,sizinle gelişmiş anne ve babanızla final yapmışsınız.Herkes kendini en haklı görecek haliyle.olan olmuş bari en az zaiyatla atlatmaya bakın.mesafe koyun,muhatap olmayın.

Bana hiç inandırıcı gelmediniz...
Kayınvalidenize tepki veriyorsunuz sonrada babanız boğazınızı sıkıp evlatlıktan mı reddediyor?Hatta anneniz de üzerinize yürüdü öyle mi?
Fake kokusu alıyorum...

Ben konu sahibine inandım çünkü bizim eski evsahibide kızını damada karşı ezerdi ki damat kızını haksız yere dövdüğü halde o kızcağız neler çekerdi ama asla kızım haklı sözcüğü annesinin ağzından çıkmazdı sırf kız boşanıpta evine gelip rahatını bozmasın diye , var bu tür aileler , ben böyle aileleri allaha havala ediyorum

Evet,kendi kızlarını ezen anne-baba elbette var.Bunu inkar etmiyorum.
Ama yok "Babam evlatlıktan reddetti,boğazımı sıktı,annem üstüme yürüdü" tarzı şeyler bana inandırıcı gelmiyor.
Anlatılanlar -gerçek olduğuna inanmıyorum- doğruysa bile böyle saçma sapan bir şekilde anlatılmaz.

Konu sahibi ağlayarak yazıyormuş

Acıların en büyüğünü yaşarsın diye beddua ederken eşini düşündün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…