Babam bizi evden attı.

Ben annesi boşanmasın demedim . Anneniz kendi karar versin zorlamayın demek istedim .Konu sahibine nazaran annesi eşinde bir gelecek görüyor ki boşanmıyor . Bunca olaya ragmen annesinin boşanma konusunda kafası karışıyorsa bir kaygı taşıyor demektir .

Kadının taşıdığı tek kaygı dul kalma kaygısı ve öteki kadının ekmeğine yağ sürmemek. Gelecek görmekle bir alakası yok bana kalırsa. Sizin düşüncenizde de haklılık payı olabilir ama ne olursa olsun bir annenin evlatlarına bu hayatı reva görmesi kabul edilebilir birşey değil bana kalırsa.

kesinlikle ben de sizin gibi düşnüyorum

babam emekli ve işlettiği bir çay ocağı var

Walla polis cagirsqymissiniz keşke. BenCe gidin şikayet edin babanizi evden uzaklastırın. Sonra taşının yerinizi de söylemeyin. Hatta açmayı da şikayet edin ona da yaklaşmama kararı çıkarın mumkunse. O da rahat durmaz gibi geldi.

Üzülme ucunuz de calisiyorsunuz, şu adamdan hayırlısı ile bir kurtulun sonrası güzel olur canım.

Bu arada siz ayrıldıktan sonra sevgilisi eve gelebilir vs. Sen eve gider videolarını çekesin evdeyken. Mahkemeye sunarsiniz. Mali falan varsa alın hepsini. Çok geçmiş olsun.

Konu sahibesi, babanizin eviydi işiydi annen ile evlendikten so da olan mal varlığı mıydı??

biz annem kız kardeşim ben çalışıyoruz ben 24 kız kardeşim 22 yaşında annem 46 yaşında
bak annen boşanmak istemiyorsa kız kardeşin ve sen taşının o dediğin eve taşının,onlar barışsa bile,kaç yaşındasın,babanın saldırılarına maruz kalmaman gerek,uygun fiyatlı ev yokmu,annen barıssa gitsin,karıkoca kötü evlilikleriyle çocuklarını boğuyorlar,bunu çekmek zorunda değilsin

Yani babanizin evi işi falan evlendikten sonra mi oldu? Yoksa hepsi evlenmeden önce edilinen mal varlıkları mıydı?
Hepsi evlendikten sonra evlenmeden önce 1 tl si bile yokmuş zaten 2 kanepe ile evlenmişler kiradalarmış önce

Hepsi evlendikten sonra evlenmeden önce 1 tl si bile yokmuş zaten 2 kanepe ile evlenmişler kiradalarmış önce
Evlilik sonrası edinilen mallar eşler arasında eşit pay edilir. Herşeyin yarısı annenin bosanma durumunda. Ayrıca nafaka hakkı var, aldatildigini kayıtlarda maddi manevi tazminatta alır yüklü miktarda.
Bosansin, baban parasız kalırken siz el üstünde yaşar gidersiniz. Ama kesin mülklerin yarısı annenin. Evi ayırdığı andan itibaren. Hemen gitsin dava açsın, baban para kaçırmak için başkasının üzerine geçirse de buna engel olunur mahkemede. Ama bunun için geç kalmasın.

Sen annenle konus.. Anne istemiyorum ben böyle bi baba de belki sizin için katlandı hep.bilemezsn.snn o adamı istemediğini bilsn.belki biraz sıkıntı çekerseniz ama en azından huzurlu olursunuz.AC yatmakmi? Huzurlu bi şekilde yatmakmi?

konu sahibi hatırladım seni. fırsat bu fırsat anneni ikna et boşansın. nafaka+tazminat ne varsa alsın lütfen ya sizinki de hayat. daha yazmıyım yazacaklarım baban hakkında güzel şeyler olmayacak çünkü ban yemeyim

Ben nedense bu konuda annenize guvenemedim. O 10 gun de vazgecer gibi geliyor bana. Ama insallah vazgecmez. Ben de cok benzer bi olay yasadim. Ama ev benimle annemindi. O yuzden polisle babami biz attik evden. Anne baba birbirini sevmeyince, cocuklara da bulasiyo o huzursuzluk. Cok gec kalinmis ayriliklarda tum aile dagilmaya mahkum oluyo. İnsallah siz annenizle sayginizi sevginizi yitirmeden bu ayrilik gerceklesir

Ne yap ne et anneni ikna et. gerekirse anneni kolundan tut boşanacaksın yoksa yüzümüzü göremezsin diye tehdit et. hatta annenle dava açmaya sen de git, yanında ol dava açarken. evlilik sonrası kazanılan malların hepsinin yarısı annenindir. siz o malların yarısını alırsınız. üstelik üçünüzde çalışıyorsunuz. baban da ne yaparsa yapsın, yüzüne bile bakmayın hiçbiriniz. emin ol çoook pişman olacak. ayrıca boşanma sürünsün ne saçmalıkmış? boşanmazsa o kadınla görüşmeyi kesecek mi? varsın evlensin size ne hayrı oldu ki ona olacak? yarın da başkasını bulur ona aynısını yapar. boşanmazsa asıl sürünen siz olursunuz. bazıları demiş annen giderse gitsin sen ayrı eve çık falan. ben annemi asla o adamın evine göndermezdim hem de onun karşısında yapayalnız kalacak öyle mi? ne kadar bugüne kadar boşanmasa da bunu haketmiyor o kadın. yalnız bırakma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…