- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Şimdi iyiler mi ailen
Hangi gelecekten hangi garantiden bahsediyorsunuz. Adam zaten kadına hayatı zindan etmiş. En sonunda da evden kovmuş. Sürekli içip sarhoş olan ve kadını aldatan aleni sevgilisi olan bi adamdan bahsediyoruz. Kadın asıl o evde durarak hayatını ve geleceğini karartıyor. Konu sahibinin eski konusunu okumanızı tavsiye ediyorum.
Kadının taşıdığı tek kaygı dul kalma kaygısı ve öteki kadının ekmeğine yağ sürmemek. Gelecek görmekle bir alakası yok bana kalırsa. Sizin düşüncenizde de haklılık payı olabilir ama ne olursa olsun bir annenin evlatlarına bu hayatı reva görmesi kabul edilebilir birşey değil bana kalırsa.Ben annesi boşanmasın demedim . Anneniz kendi karar versin zorlamayın demek istedim .Konu sahibine nazaran annesi eşinde bir gelecek görüyor ki boşanmıyor . Bunca olaya ragmen annesinin boşanma konusunda kafası karışıyorsa bir kaygı taşıyor demektir .
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunBabam vefat etti2 sene önce, ama.senin babanla alakası yoktu babamın, bir kere süper bi babaydı annemle kavgası da hep kendi ailesi yüzünden olurdu
kesinlikle ben de sizin gibi düşnüyorumKadının taşıdığı tek kaygı dul kalma kaygısı ve öteki kadının ekmeğine yağ sürmemek. Gelecek görmekle bir alakası yok bana kalırsa. Sizin düşüncenizde de haklılık payı olabilir ama ne olursa olsun bir annenin evlatlarına bu hayatı reva görmesi kabul edilebilir birşey değil bana kalırsa.
artık kafasına dank etmiştir değil mi bu sondu bu sondu deyip duruyor ama umarım karar değiştirmezİyi olmuş üşüyenprenses annenin kendiliğinden gideceği yoktu. Babanın teşvikte bulunması iyi olmuş.
biz annem kız kardeşim ben çalışıyoruz ben 24 kız kardeşim 22 yaşında annem 46 yaşındaanneler eski jenerasyon sağlıklı düşünemeyebilir,sen ve kardeşinmi çalışıyorsunuz,kaç yaşındasın
babam emekli ve işlettiği bir çay ocağı varAllah yardımcısınız olsun inşallah kurtulun o evden ve bir daha eve gitmeyin baban pişman olup kapınıza gelse bile. Baban ne iş yapıyor dava açıp nafaka alın kesinlikle tazminata kadar alın elinizden geleni yapın ama dikkat edin kendinize inşallah bi çaresini bulursunuz
Pazar günü feci bir baş ağrım ve mide bulantım vardı yataktan kalkamadım kursa da gidemedim annem babam acile götürdüler sonra evde yatıyordum.
Babam da annemle kız kardeşime bir yeri temizlemelerini söylemiş onlarda halı falan yıkamışlar bir de benimle ilgilenmekten pek vakitleri olmadı.
Babam sürekli içiyor her gece pazar gecesi de bana nasılsın diye soracağı yerde içip içip gelmiş olay çıkardı
ben abdest alıyordum odadan sesler geliyor erkek kardeşim uyuyordu uyandı ben de babamın sürekli bu tavırlarından psikolojim iyice bozulmuş ki bağırmaya başladım çocuğu uyandırdınız yeter noluyo gene diye
babam üzerime saldırdı boğazımı sıkmaya tekmelemeye çalıştı tabi annemle kardeşim önüme geçti
sonra annem ben de onun üzerine gitmeye çalışınca beni bizim odaya aldı kardeşim annem kapıyı kilitledik
annem polisi aramama izin vermedi amcamları çağırdık yan yana evlerimiz
amcam geldi babam bu evden gitmezseniz sizi öldürücem diye bağırdı istemiyorum geçinmicem sizle diye bağırdı
babam 5 ay önce annemi aldattı burda da konu açmıştım annem ayrılmadı bize de çektirdi
şimdi babam sanırım sevgilisiyle kavga etti sevgilisi seni istemiyorum dedi ondan böyle yapıyor yani benim tahminim
düşünsenize biz neden geç kalkmışız ve verdiği iş neden yapılmadı diye kilitlediğimiz kapıyı kırana kadar vurması sizi istemiyorum demesi normal mi
çay demlemiştik tam içecektik ortada kaldı
amcam da babama bağırdık diye allah sizin belanızı versin dedi bize ben de böyle amca olmaz olsun dedim
sonra evlerine zorla götürdüler ben tek kelime etmedim özür diledi ne fayda
babam ağlamış üstüme geldiler benim demiş
dün işe gelmedim kız kardeşim ve annem de işe gitmedi
ev aradık saatlerce ev aradık ayaklarımız şişti şuan deli gibi ağrıyorlar
bulduk bir tane ama benim istediğim mevkide değil şimdiki evimize yakın orada teyzem var küçük erkek kardeşimi teyzeme emanet etmek için annem orayı tercih etti çünkü üçümüz de çalışıyoruz
10 güne kadar boşaltacaklarmış evi oraya yerleşicez ama o on gün nasıl geçecek
babam herkese ağlıyormuş şimdi millette duyuyorum bizi suçluyorlarmış
umrumda da değil
dava açsak kazanabilir miyim babamın emekli maaşı var ve evimiz var kirada kirayı da alıyor bir de dükkanı var ordan kazanıyor şimdi de depo yaptı orayı kiraya verdi annemin maaşını da alıyordu
biz zamanın da çok aç yattık çok sıkıntılar çektik sesimizi çıkarmadık
babam parayı gördükçe hep bizi aşağıladı istemiyorum sizi dedi
bak annen boşanmak istemiyorsa kız kardeşin ve sen taşının o dediğin eve taşının,onlar barışsa bile,kaç yaşındasın,babanın saldırılarına maruz kalmaman gerek,uygun fiyatlı ev yokmu,annen barıssa gitsin,karıkoca kötü evlilikleriyle çocuklarını boğuyorlar,bunu çekmek zorunda değilsinbiz annem kız kardeşim ben çalışıyoruz ben 24 kız kardeşim 22 yaşında annem 46 yaşında
Tam anlayamadım kusura bakmayın so da ?Konu sahibesi, babanizin eviydi işiydi annen ile evlendikten so da olan mal varlığı mıydı??
Yani babanizin evi işi falan evlendikten sonra mi oldu? Yoksa hepsi evlenmeden önce edilinen mal varlıkları mıydı?Tam anlayamadım kusura bakmayın so da ?
Hepsi evlendikten sonra evlenmeden önce 1 tl si bile yokmuş zaten 2 kanepe ile evlenmişler kiradalarmış önceYani babanizin evi işi falan evlendikten sonra mi oldu? Yoksa hepsi evlenmeden önce edilinen mal varlıkları mıydı?
Evlilik sonrası edinilen mallar eşler arasında eşit pay edilir. Herşeyin yarısı annenin bosanma durumunda. Ayrıca nafaka hakkı var, aldatildigini kayıtlarda maddi manevi tazminatta alır yüklü miktarda.Hepsi evlendikten sonra evlenmeden önce 1 tl si bile yokmuş zaten 2 kanepe ile evlenmişler kiradalarmış önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?