Babam bizi evden attı.

Senin konularini daha oncedende takip ediyordum ne yazikki hep benzer hayatlari yasiyormusuz gibime gelirdi

Bugunku konuyu okuyunca senin icin uzulmwkle beraber ayni sey bizim basimiza ne zaman gelecek diye dusunmeye basladim

Kendi fikrim hazir yol vermisken bi bahane olsun kendinize bir hayat kurun ve o adamin zincirlerinden kurtulun ne yazikki ayni durum bizim basimiza gelirse biz sizin kadar sanali degiliz simdiye kadar calismamiza izin vermedi babam olacak adam annemin saglik durumuda bu saatten sonra calismaya uygun degil hazir sizi onq baglayan birsey yokkken artik kendi huzurlu dunyanizin temellerini atin derim

Inşallah basarili olursunuz

Dürüst olucam..Yazacaklarıma umarım kızmazsınız..Sizin eski nişanlınız konusunu okuduğumda ailenizin gurursuz davranışları konusunda şok olmuştum.Hatta herkes yazmıştı,bu nasıl aile kızını zorla yamamaya çalışıyor gibi diye..Hatta öncesinde sizi de öyle buluyordum,çünkü baya iğrenç bir nişanlıya sahiptiniz ve ayrılmak istemiyordunuz,size çok kötü davranmasına rağmen..Neyse sonra ondan ayrılarak hayatınızın en doğru şeyini yaptınız (sonrasında siz istediniz o geri barışmak istemedi gibi bir durum olmuşmuydu ?) ama burda suçlu siz değilsiniz.Rol modeliniz ortada..anneniz nasıl boşanmaz? Bunlara göz yumar? Şartlar vs geçelim bunların bahane olduğunu artık herkes ezberledi..Ne yapın edin boşanmasını sağlayın.

Başta allah yardımcınız olsun demek istiyorum sabır inşallah herşey düzelir allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş babana dava açsanız maaşının yarısını siz alabilirsiniz babanın alkol kullandığı ve bir başka kadınla ilişkisi olduğu için sana kardeşlerine ve annnen için babanın emekli maaşından kesinti alabiliyorsunuz ama bunun için üç tane şahide ihtiyacınız var allah kolaylık versin canım

Cnm benm ya çok üzüldüm.. üçünüzde çalışıyormuşsunuz annen boyasın nafakada alırsınız. Amaan ne çekio kahrını adam ol gel desin istemiyorsa ayrılmayı ama burnu sürtsün. Annen ayrılma taraftarı değil gibi geldi

Umarım anneniz boşanmayı kabul eder.Etmeyedebilir gibi geliyo bana ama eğer boşanıcaksa nafaka istemesi para istemesi ve istediklerini düzenli olarak alması hiçte zor değil tabiki babanız size her ay para vermek zorunda kalıcak. Şayet boşanırlarsa dediğim gibi.Mal paylaşımınada gidilir zaten.Evlendikten sonra alınan mallar annenize ve babanıza bölüştürülücek.Yani o açıdan bi sorun yaşanmaz.Ama dediğim gibi, anneniz gerçekten ayrılıcakmı.

ses kayıtları var ama ses kayıtları kanıt olarak kullanılamazmış başka kanıt yok maalesef

ben yıllardır boşan bu adamdan isteiyorum diyorum kız kardeşim de öyle erkek kardeşim de bizm için değil yani

haklısın zaten annem sessiz afedersiniz de bazen ezik bir kadın onu yalnız bırakamam

inşallah siz böyle şeyler yaşamazsınız amin

Annenin arkasında olun. Belki anneni korkutuyordur ayrılırsan şöyle yaparım böyle yaparım diye. Nereye taşınacaksanız hiç kimseye söylemeyin ve polise de söyleyin bence. size yaklaşamasın. Dava da açın kesinlikle. Ama önce annenle konuş vazgeçmesin!!

ADAM huylu huyundan vazgeçmeyecek anlaşılan
Maddi durumunuz iyi ve ailecek çalışıyorsunuz
E baba uslanmıyor madem ! bu kahır niye ?
Anneniz dava açsın her türlü hakkına kavuşur kanun bir şekilde işler

Konu açıldığından beri gelip yazmadan gidiyorum. Yazsam ne değişecek diyorum. Çünkü bu sorunun tek sebebi annenizin boşanmaması. O bu konuyla ilgili adım atmadığı sürece böyle gelmiş böyle gider.

Allah yardımcınız olsun.

Nasil baba bu beee.... asıl suç annende aslında bence.... Calışıyor para kazanıyorsunuz.... Ona ihtiyacınız yokki... Hayatınızı cehenneme çevirmiş resmen.... Bu yaptıgınızı daha önce yapmalıydınız.... O amcayada helal olsun... Boşuna demiyorlar akraba akrep diye... Öbür tarafta nasıl verecek bu yaptıklarının hesabını acaba... Az allah korkusu merhamet olur insanlarda bee...!!! Yazık walla...

valla Wolfrog avatarın o kadar hoş ki nokta koysan bu konuyu anlamlandıracak.

sevgisiz bir baba
baba kelimesinin yakışmadığı bir adam

sevgisiz bir baba
baba kelimesinin yakışmadığı bir adam
Hiçbirşey için geç değil... Bir ucundan başlamıssınız iyiki... İnş bundan sonra hayatınız mutlu huzurlu geçer... O babanda kafasını vuracak dağlara taşlarada geç olaacak.... Allah ıslah etsin....

hayır korkmuyoruz da annem siz giderseniz ben yaşayamam falan diyor ağlıyor caydırıyor bizi

amin inşallah çok sağolun

hayır korkmuyoruz da annem siz giderseniz ben yaşayamam falan diyor ağlıyor caydırıyor bizi

Anneniz babanız olmadan da yapamıyor. Farkında olmayabilirsiniz ama sorunlu ortamda yaşamak hergün ölmek gibi. Siz kendinizi öldürüyorsunuz. Babanızın düzeleceği yok. Annenizin boşanacağı yok. Bu noktada zor bir karar vermeniz gerekiyor. Yorumum size radikal gelmiş olabilir, bende babamla ilgili problemler yaşadım, yapılması gereken neyse yapmak gerekiyor... Bu tür ailevi ilişkileri kangren gibi görüyorum. Evet bizim ayrılmaz bir parçamız, o parçamız olmazsa eksik olacağız ama kesip atmazsak bizde o parçamızla beraber öleceğiz...
Bu noktada kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…