Sen canını sıkma senlik birşey yok bazı insanlar güzel olan şeyleri ellerinin tersiyle iterler. Alışık değildir güzelliklere.Kızlar konu yılların konusu aslında özetlemeye çalışayım. Annemi 25 yıl önce kaybettik, 3 kardeşiz. Iki ağabeyim ve ben evlenince babamda evlenmişti. Taşıdığımız bir kadın ile. Çok iyi çok sevecen herkesin sevdiği bir karakter sağolsun. Ben calusorken çocuğumu gercek ananesi gibi baktı büyüttü. Hakkını ödeyemem. Kendi annesi babası hastayken özbek bakıcı alıyorlardı. 7 kız kardeş ama en çok bu ilgilendi ana babasıyla. Hergün gitti evlerine bakiciyla hizmet etti anne babasına. Amma ve lakin bu özbek bakıcı benim 80 yaşındaki babamı ayarttı. Babam suçlu. Böyle bir melek kadını bıraktı özbek kadıni seçti. Uzun sürdü ve nihayet boşandılar. Halbuki öyle güzel bir aileydikki. Bu adile naşit münir özkul filmleri gibiydik. Dağıldı o yuva bir özbek uğruna. Abilerim benim kadar duygusal değiller yapacak bişey yok deyip geçtiler. Ben annesiz biri olarak o gunleri çok arıyorum. Babamla 4 yıldır çok mücadele ettim ama istemiyor istemiyor. Kendide yalnız. O kadın arada geliyor heralde uzun dönem yok. Zaten memleketine gidip geliyormuş kahrolasıca. Düşününce çok üzülüyorum ve sizle paylaşmak istedim.
Dediğim gibi babam 80 yaşında ve yalnız bir adam. Artık üstüne gidemiyorum . Ama öyle bir içime oturduki anlatamam. okuduğunuz için sağolun.
Hepsi aynı olmayabilir.Ben şok özbek yardımcım var
Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydikBen gerçekten insanları anlamıyorum. 80 yaşından sonra bile nasıl oluyorsa durulamıyorlar sadık olamıyorlar. Özlenen çok şey oluyor ama şu durumda elden ne gelir ki. Giden güzel günler geri gelmez maalesef.
Tabi ki değil ama illa güven problemi yaşıyorsunHepsi aynı olmayabilir.
10 liraya tamah ediyorlar.Allah allah bu özbekler neymiş çevremde 3 aile dağıldı bunlardan.ırkçılık gibi olmasında dikkatimi çekti hepsinin özbek çıkması.
Para için herşeyi yaparlar gibi bir his var içimde. Baksana 80 yaşındaki adamın yuvasını yıktı.Tabi ki değil ama illa güven problemi yaşıyorsun
Çünki para odaklı yaşıyor
adamın biri karısını boşadı çocuklu özbek kadınla evlendi kendi çocuğuna bakmıyor kadının çocuklarına bakıyor hayret ediyorum.10 liraya tamah ediyorlar.
Hemde nasıl emek saygı sevgi merhamet bir anlamı yok 100 tl daha çok veren olsun hemen topuk10 liraya tamah ediyorlar.
Hepsi gitse memleketlerine keşke.adamın biri karısını boşadı çocuklu özbek kadınla evlendi kendi çocuğuna bakmıyor kadının çocuklarına bakıyor hayret ediyorum.
Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.
Bizim para onların memlekette çok değeriymiş .Hemde nasıl emek saygı sevgi merhamet bir anlamı yok 100 tl daha çok veren olsun hemen topuk
Şöyle diyim bizim 300 tl onların 1 aylık kazancı ben 3 tane türkmen özbekle çalıştım kaynanam yatalak onunla kalmasın içinBizim para onların memlekette çok değeriymiş .
Görüşeceğim evet. Oğlum anane diyor ona. 7 kardeşi var ve babama kızgınlar doğal olarak. Benimde bağımı koparmamama kızmazlar umarım.Yani babanıza ne demeli bilmiyorum. 80 yaşında ama. Özbek konusuna girmeyeceğim ama benim de kulağıma çok şeyler geliyor. Şu an yapılabilecek tek şey madem bu kadar çok seviyorsunuz o zaman babanızın eski eşiyle görüşmeye devam edin. Çok iyi bir kadın anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?