- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Kan ilacı kullanıyor aslında Akdeniz ateşi diye bişey varmis ondaSigara kullanmasi en kotusu, birakmasi icin ikna edebilirsiniz, antidepresanlar istahsizlik ve kilo alamama durumu yapabilir.. kan tahlillerine baktirip takviye almasini tavsiye ederim, onemli olan saglikli olmasj
Akdeniz anemisi demek istedin galiba Akdeniz ateşi anlattığından farklı bir hastalıkKan ilacı kullanıyor aslında Akdeniz ateşi diye bişey varmis ondaömür boyu kan ilacı kullanması gerekiyor...sigara için kendi de çok denedi yapamadı sigara bırakma hapı bile kullandı öğütleri dinlemiyor bu konuda kızgınım ona
Aynı şey yada benzer şeyler değil miAkdeniz anemisi demek istedin galiba Akdeniz ateşi anlattığından farklı bir hastalık
Hayır alakası yok hastalıkların birbiriyle.Aynı şey yada benzer şeyler değil mi
Demekki canım1.68 boyla 50 kiloyum inan bende cok istiyorum ama iştahım da yerinde öyle yemeyen biri değilim benim yediğimi valla 100 kilo insan midesi almıyordur o derece istahliyim ama yapı meselesi alamıyorum işte bence onunda bünyesi öyle
Babam hiç birzaman elleri kolları yiyecek dolu gelmedi eve eskiden beri..en ufak bı kuruyemiş bile alıp geldiğini hatırlamıyorum çünkü iştahsız içim istemiyor diyorbiz alırız önüne koyarız az bı tırtıklar ...çok zayıf kilosunu tam olarak bilmiyorum ama boyu 190 vardır uzun ince..ama gerçekten çok zayıf buaksam farkettim daha bı zayifdi..bacakları incecik çocuk bacağı gibi kollar zaten kas denen şey yok incecik göbek yok yüz iyice içe gocmus gibi...Allah'ıma bin şükür kötü hstaligi yok insalah da olmaz ama bu istahsizlikla bağışıklığı çökecek diye korkuyorum can boğazdan gelir diye boşuna dememişler...antidepresan kullanıyor senelerdir ufacık kilo almadı..doktora da mutlaka gitmiştir bunun için vitamein hapı çok içtii zamanında..kendisi zayıflığından şikayetçi değil ama ben üzülüyorum işte az toplu görünse zayıflık iyi bişey ama babam sağlıksız görünüyor neredeyse kemikleri görünecek artık bazen ben kendim biseler yerken birden aklıma bacakları falan geliyor boğazıma diziliyor...annem gece sütü de verdi ama sürekli değil tabi ..hep geçici şeyler ..kendi yine hep aşırı zayıf. Annem çocuk gibi peşinde yesin diye heves eder kadın ağız biseler pişirir babam iki kaşık ekmeksiz yer kalkar ..üstüne gidincede içim almıyor der sıyrılır ...Sigara kullanıyor malesef...çok korkuyorum ona bişey olacak gözümün önünde acı crkecek diye...
Kan tahlili yapıldımı neden işhatsızlık var arastırılmadımı?eskiden beri hep böylemiydiBabam hiç birzaman elleri kolları yiyecek dolu gelmedi eve eskiden beri..en ufak bı kuruyemiş bile alıp geldiğini hatırlamıyorum çünkü iştahsız içim istemiyor diyorbiz alırız önüne koyarız az bı tırtıklar ...çok zayıf kilosunu tam olarak bilmiyorum ama boyu 190 vardır uzun ince..ama gerçekten çok zayıf buaksam farkettim daha bı zayifdi..bacakları incecik çocuk bacağı gibi kollar zaten kas denen şey yok incecik göbek yok yüz iyice içe gocmus gibi...Allah'ıma bin şükür kötü hstaligi yok insalah da olmaz ama bu istahsizlikla bağışıklığı çökecek diye korkuyorum can boğazdan gelir diye boşuna dememişler...antidepresan kullanıyor senelerdir ufacık kilo almadı..doktora da mutlaka gitmiştir bunun için vitamein hapı çok içtii zamanında..kendisi zayıflığından şikayetçi değil ama ben üzülüyorum işte az toplu görünse zayıflık iyi bişey ama babam sağlıksız görünüyor neredeyse kemikleri görünecek artık bazen ben kendim biseler yerken birden aklıma bacakları falan geliyor boğazıma diziliyor...annem gece sütü de verdi ama sürekli değil tabi ..hep geçici şeyler ..kendi yine hep aşırı zayıf. Annem çocuk gibi peşinde yesin diye heves eder kadın ağız biseler pişirir babam iki kaşık ekmeksiz yer kalkar ..üstüne gidincede içim almıyor der sıyrılır ...Sigara kullanıyor malesef...çok korkuyorum ona bişey olacak gözümün önünde acı crkecek diye...
Harnup pekmezi bulup almalıyım ona saol canım evet az ve öz yiyor annemin yaptığı ev yemeklerini yer genelde zaten ama çok az cocukgibi ..ama dediğin gibi daha ayrıntılı sağlıklı beslenmesi lazım ah maddi durumum da yok gordugim her faydalı şeyi alabilsrn keşkeBelli bir yaştan sonra zayıflık avantajdır, kilo iyi bir şey değil ancak vücut direncini arttıracak doğal takviyeler verebilirsiniz. Günde bir diş sarmısak gibi, iki kaşık harnup pekmezi gibi ( sigara içenler için özellikle tavsiye ediliyor), haftada iki kez fırında balık, mevsim salataları, çiğ badem, sabahları mutlaka yumurta, ev yapımı yoğurt , kuru siyah üzüm, ceviz vs. biz zamanında ablamla yaşadık bu sorunu 36 kilo idi, doktor yemeye zorlamayın faydalı şeyleri bir kaç lokma bile yese yeterli demişti o zaman. Önemli olan direncinin düşmemesi. Sigaraya gelince tiryakilik başka bir şey bende içiyorum o yüzden tavsiyem yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?