Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Ben hâla anlamadım evliliği bozacak kadar ne yaptığını.

Arkadaşlar da örnek ver demişler siz en basiti bu diye örnek vermişsiniz, dişe dokunur bir örnek verseniz durumun vahametini anlayacağım.
Canım benim dur tüm mesajlara uzun uzun cevap veriyorum bitince genel olarak yazıp örneklicem

Tamam vericem az sora örnekleri
Aramı bozmaya çalışmıyo
İyi biyetli ama karışıo

Aynen işte babamın dediği uygulanmadı ama daha ilk gidişimiz İstanbul'a evlilikten sonra
Eski eşimle bi sürü örnek var şuan babamın örnekleri de var ama az ve babamı dinlemedi şuan
Bu şehre taşınacaklar
Burda kimseleri de YÖK
Yoldaşlık edicek resmen
Ne saçma babamla eşim kanka gibi sokaklar da gezicek anlı o musun insan da mesafe olur yaa nie arkadaş gibi oluyo niyeeeee

Tamam da eşime bunu nasıl dicem.
Senin beynini yıkamasından korkuyorum dicek halim YÖK
O baba yaa o da eşim napıcam ben valla çıldırmak üzereyim
Engellenemez bişey bu

Umarim korktugun şeyler olmaz.babamla konuşan keske

Tamam da eşime bunu nasıl dicem.
Senin beynini yıkamasından korkuyorum dicek halim YÖK
O baba yaa o da eşim napıcam ben valla çıldırmak üzereyim
Engellenemez bişey bu
Benim annem de öyle olduğu için eşimi baştan uyardım.
Annemi de ama her fırsatta o burun benim hayatımın içinde.
Sizinki biraz değişik çünkü babanız iyi niyetle yaklaşıyor gibi,sıkıntılı olan durum da o.
Benimki direkt lafı sokar, ya da dediği gibi olsun diye baskı kurar ama eşim Allah'tan beni iyi tanır ve mantıksız bir şey söylemeyeceğimi bilir ona göre he he deyip geçiştirmeyi öğrendi.
Siz eşinize tatlı tatlı anlatın,zamanla zaten kendi de gördükçe size hak verecektir.
Allah yardımcınız olsun.

Canım benim başarabilsem zaten
Olmuyo yapamıyorum
Tek istediğim babam eşimle samimi olmasın
Ama kızıyorum anneme kafayı yiyorum
Babam çok baskıcı.
Kalbinden de ameliyat oldu ona ağzımı açamıyorum
Ondan ne para be pul istiyorum
İsterse mirasından reddetsin ama eşimle samimi diil muhattap bile olmasın
Hadi ölüm pahasına bunu babama dedim diyelim
Yaa inadına daha çok samimi olursa ya da eşime bunu ifade ederse
Kimse beni anlayamaz ben bu durumu yaşadım eski eşimle ayrıldım yedim kafayı
Babamdan yüz buldu o da
Ayrılırken bile nasıl olsa ayrılamam babam müsade etmez die azıma etti
Çünkü babam ayrılmamam için bile onun yanında ondan yana oldu

Amin ama eşimin yaşı da büyük hep büyüklerden yana saygı falan en sevdiği şey
Annen İnan baban gibi olmaz karşı cins çinki
Birlikte kol kola gelemezler

Anladım sanki biraz sizin rollerinizi çalıyor yani?
Üstün olma çabası var ve egosunu böyle tatmin ediyor.

Haklisn belki ilginc gelecek size benim babam da bazen oyle iste gezme esin gunah esime iste biraz tutumlu olun falan anliyorum neyseki bizmki fazla takmıyor babamin dediklerimi bende aslinda bende şakaya vuruyom ondan üstünde fazla durmuyor bide biz uzagiz canim birj van diyeri kocaelli 24 saatlik yol :)

Devamlı müdahale olucak buraya taşınırlarsa
Benim hayatım olmucak bu yaşadığım

Aynen allahtan uzaksınız biz de uzağız senede iki kere anca gidebilirdik ama benim Sıkıntım dibimize taşınacaklar
Aaah ahhh

Aynen ama bunu annemeifade ediyorum anca
Anneniz de kapris yapınca hepten yalnız kalıyorsunuz?
O zaman alttan alttan eşinizi işleyeceksiniz. Direkt olarak söylerseniz babanızı kötüleyen kıskanç kadın konumuna düşmeden derinden yürüyeceksiniz. Unutmayın babanızla evli değil kocanız, sizinle evli ve doğal olarak daha çok zaman geçiriyorsunuz. Babanız bir şey mi dikte etti, evde yalnız kaldığınızda sakince, tatlı tatlı tersini savunun, cazip kılın. yeter ki babanızın dediği olmasın. :) Bir süre soğuk savaş gibi devam eder, sonra babanız baktı ki borusu ötmüyor vazgeçer.
Size şu kadarını söyleyeyim, böyle bir babam olsa, sırf inadına o kocayı her durumda ikna ederdim.
Ya ben de ne yılanmışım he! İçimde var anam ne yapayım bastıramıyorum.

Bu saatten sonra olmuyo işte olamadığı için bu haldeyim

Aynen allahtan uzaksınız biz de uzağız senede iki kere anca gidebilirdik ama benim Sıkıntım dibimize taşınacaklar
Aaah ahhh
takinti yapma sonra babana karsi soguk bi tavor edinirsin belki oraya gelir bi mudet sonra degisr bence kendini uzme hem baban yaninda olumlu tarafindan dusun annen yaninda belki onlarla daha hurlu olirsun senden ricam kendine takinti yapma yapmaki esimde yapmasin gülüp gecin

Şıan beni öyle bi anladın ki şoktayım
Piskolog olsa bence bu kadar anlayamaz
İşte aynen ben asıl eşimi yönlendirmeli ve söz sahibi olmalıyım anladın mı babam doğru da yanlış da olsa konuşmaya gram hakkı yok hangi kitapta yazıo bu.bu benim hayatım .
Direkt öyle denmez işte onu diyorum eşimin karşısına geçip babamla samimi olma mı dicem
Bu son çare yani
Dediğin gibi beni kıskanç sanacak veya bişeylerden çekinio gibi....
Ve geçimsiz sanıcak
Acaba babamı aramasam mı beş gün falan çinkü istanbuldan son bi gün de olsa sorun yaşayarak ayrıldık belki endişe eder ve ellerini öeker mi YÖK yine çekmez
Nisa'n birde Doğum günü gelcekler babamlar ve gelmişken de burdan ev tutacaklar
E şimdi diyelim ki annem bi şekilde babamı engelledi ev tutmasın die
O zaman eşim dicek babanı sen mş engelledin ne oldu birden bire dicek e ben vicdan azabı
canım gülüp geçemiyorum çinkü çok korkuyorum. Eski eşimle acayip yaşadım onun kaygılarını yaşıyorum
Akıl var mantık var eski eşimi baş tacı etti ayrıldı gitti ayrılırken de kötü ayrıldı gitti işte kankan yedin kazığı şimdi ne istiyorsun ağzının payını almadın mı

Huzurunu bozan kimse çizgiyi çekeceksin kapının dışında kalacak. Baban dahi olsa annen dahi olsa. Değilse şimdiki eşinde eski eşin olur. Huzurunu düşünüyorsan kırılcak alıncak diye fazla düşünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…