Canım benim dur tüm mesajlara uzun uzun cevap veriyorum bitince genel olarak yazıp örneklicemBen hâla anlamadım evliliği bozacak kadar ne yaptığını.
Arkadaşlar da örnek ver demişler siz en basiti bu diye örnek vermişsiniz, dişe dokunur bir örnek verseniz durumun vahametini anlayacağım.
Tamam vericem az sora örnekleriKonu sahibi, Allahaşkına daha açık yazsan.
Bu kadar kahrolacak ne varsa detay versen.
Babanın seninle ilişkisi nasıl? Eşinle aranızı bozmaya yönelik neler yapıyor mesela, seni mi kötülüyor?
Ne diyor mesela "benim kız güzel yemek yapamaz, gel dışarda yiyelim" deyip eşinizi götürüyor mu, ne? Somut şeyler söyleyin.
Ve bu kadar rahatsızsanız eşinize söyleyin.
Düzgün bir dille, net ifadelerle fazla samimi olmamasını isteyin.
Aynen işte babamın dediği uygulanmadı ama daha ilk gidişimiz İstanbul'a evlilikten sonraBenseni anladım canim sonuçta yemek gezmek icmek eşlerin özel zamanları zevkleri kendi istekleri doğrultusunda olmali.baban şakayla karisik söyleyince bu siz3 yansıyor.sanırım şöyle mesela siz tatilde bir yere gitmek istiyorsunuz güzel tatil kasabasına ama babanız veya büyükler der ki memlekete gidin aile büyüklerinin elini opun vb esinde babanın söylediğini dinledi ve tatil yerine köye gittiniz bu olay bir örnek biraz kendini böyle le açıklayan olaylarla anlatsan daha iyi anlarlar .karışık yazdığın için yorumlar seni olumsuz elestirici oluyor
Tamam da eşime bunu nasıl dicem.E olma o zaman.
Nasıl bir baskı yapmışlar da böyle hissediyorsun.
Geçimsiz görecek kadar cahil mi eşin,ohooo.
Anlat güzelce babam böyle böyle bayılır karışmaya,rica ediyorum he de geç diyeceksin,zor değil.
Umarim korktugun şeyler olmaz.babamla konuşan keskeAynen işte babamın dediği uygulanmadı ama daha ilk gidişimiz İstanbul'a evlilikten sonra
Eski eşimle bi sürü örnek var şuan babamın örnekleri de var ama az ve babamı dinlemedi şuan
Bu şehre taşınacaklar
Burda kimseleri de YÖK
Yoldaşlık edicek resmen
Ne saçma babamla eşim kanka gibi sokaklar da gezicek anlı o musun insan da mesafe olur yaa nie arkadaş gibi oluyo niyeeeee
Benim annem de öyle olduğu için eşimi baştan uyardım.Tamam da eşime bunu nasıl dicem.
Senin beynini yıkamasından korkuyorum dicek halim YÖK
O baba yaa o da eşim napıcam ben valla çıldırmak üzereyim
Engellenemez bişey bu
Canım benim başarabilsem zatenSorun kimsede değil sende. Sen azcık dik dur azcık kararlı ol.
O öyle der yok bu sefer böyle cevap verirler yok o alınır.
Sen de insansın. Sen de birşeyler söyleyebilir sen de alınabilir sen de sorgulayabilirsin. Bir bireysin sonuçta. Kendini ikna et bence bir birey olduğuna ve senin de kararların olabileceğine. Başka kimsede sorun yok diye düşünüyorum.
Amin ama eşimin yaşı da büyük hep büyüklerden yana saygı falan en sevdiği şeyBenim annem de öyle olduğu için eşimi baştan uyardım.
Annemi de ama her fırsatta o burun benim hayatımın içinde.
Sizinki biraz değişik çünkü babanız iyi niyetle yaklaşıyor gibi,sıkıntılı olan durum da o.
Benimki direkt lafı sokar, ya da dediği gibi olsun diye baskı kurar ama eşim Allah'tan beni iyi tanır ve mantıksız bir şey söylemeyeceğimi bilir ona göre he he deyip geçiştirmeyi öğrendi.
Siz eşinize tatlı tatlı anlatın,zamanla zaten kendi de gördükçe size hak verecektir.
Allah yardımcınız olsun.
Babamla konuşsam bağırır Emin'imUmarim korktugun şeyler olmaz.babamla konuşan keske
Anladım sanki biraz sizin rollerinizi çalıyor yani?Hastalık mı bu bilmiyorum samimiyet kurup evliliğimi mi yürütmeye çalışıo
içine ediyo örnek o kadar var ki
Mesela birileri geçio aaa manitalara bak lafa bak eskisine yapıodu ama az kaldı eşime yapçak
Akıl verio
Örnek
Bana dio simit al yolda yersiniz kahvaltılık verio
Yemicem kardeşim
Yanımızda yemek taşıyacağız
Ben eşimi öyle mi alıştırdım ama babam böyle yapınca ben aksini savunamıyorum anladın mı
Hayır dedim babama
Net şekilde
Hala ısrar edio yok nie
Ben de dedim ki baba bunun iki cevabı var ya evet ya hayır
Karşıma geçmiş gülüyo eşimin yanında küçük düşürüyor
Yani ben dik dursam da olmuyo alışmış Benim özgüvensiz halime
Ama rencide oluyorum
Biraz zaman geçio hemen benim örneğimi verio
Sen az önce demiştin yaa iki cevap olur dio evet ya da hayır dio
Sen örnek istediğin için yazıom dostum
Başka örnek
Alıo eşimi karşısına her akşam muhabbetin dibine vuruyo
Yaa tamam da akıl verio
Nasihat
Beyin yıkamaca
Bak konuşsunlar isterse sabaha kadar siyaset konuşsun spor...
Nie kızıyım ama evlilik hayatım hakkında konuşmasın anladın mı
Çok hoşsohbetse diğer damadıyla da konuşsun
Aynen ama bunu annemeifade ediyorum ancaAnladım sanki biraz sizin rollerinizi çalıyor yani?
Üstün olma çabası var ve egosunu böyle tatmin ediyor.
Haklisn belki ilginc gelecek size benim babam da bazen oyle iste gezme esin gunah esime iste biraz tutumlu olun falan anliyorum neyseki bizmki fazla takmıyor babamin dediklerimi bende aslinda bende şakaya vuruyom ondan üstünde fazla durmuyor bide biz uzagiz canim birj van diyeri kocaelli 24 saatlik yol :)Haklısın ama anlamıo işte iyi niyetli ben de biliyorum ama ben eşimle onu kendim alıştırıp yönlendirip şekil vermek istiyorum
Dışarda yicem gezcem Tozcam
Babam dio yok dışarda yemek şu kadar Yok marketleri dolaşıyorum en ucuzunu arıyorum yaa deli oluyorum yaz gelsin başlıcak tabure muhabbetine
Yaa Burak da ben yönlendiriyim eşimi
Bak senin de başına gelmiş
Karışmanın iyi niyeti olsa da olmaz iğrenç bişey
Devamlı müdahale olucak buraya taşınırlarsaSen benden de takıntılaın ve abartıyorsun baban kötü alışkanlık kazandırmıyorsa halıya karışmış bilmem tüpe karışmış ne var bunda başka bısey varda söylenmiyorsanız o başka ama bu dedıklerını saçma seyler Şen'de sırf bu sebeblerden dolayı habire adam mı boşuyorsun oyle iş mi olur ya :)) babamla samimi boşayayım bunu :) töbe töbe ailen fazla rahat şensde oyle yetiştin hop diye evlilik mi biter
Aynen allahtan uzaksınız biz de uzağız senede iki kere anca gidebilirdik ama benim Sıkıntım dibimize taşınacaklarHaklisn belki ilginc gelecek size benim babam da bazen oyle iste gezme esin gunah esime iste biraz tutumlu olun falan anliyorum neyseki bizmki fazla takmıyor babamin dediklerimi bende aslinda bende şakaya vuruyom ondan üstünde fazla durmuyor bide biz uzagiz canim birj van diyeri kocaelli 24 saatlik yol :)
Anneniz de kapris yapınca hepten yalnız kalıyorsunuz?Aynen ama bunu annemeifade ediyorum anca
Bu saatten sonra olmuyo işte olamadığı için bu haldeyimYazım şeklinize ve aynı cümleleri tekrar etmenize rağmen derdinizi anlatamamaniza bakınca 15 yaşında olduğunuzu düşünüyorum. Ama iki evlilik yapmışsınız.. Kendinizi doğru cümlelerle ifade etmeyi öğrenin. Eşinize de babaniza da...
takinti yapma sonra babana karsi soguk bi tavor edinirsin belki oraya gelir bi mudet sonra degisr bence kendini uzme hem baban yaninda olumlu tarafindan dusun annen yaninda belki onlarla daha hurlu olirsun senden ricam kendine takinti yapma yapmaki esimde yapmasin gülüp gecinAynen allahtan uzaksınız biz de uzağız senede iki kere anca gidebilirdik ama benim Sıkıntım dibimize taşınacaklar
Aaah ahhh
Şıan beni öyle bi anladın ki şoktayımAnneniz de kapris yapınca hepten yalnız kalıyorsunuz?
O zaman alttan alttan eşinizi işleyeceksiniz. Direkt olarak söylerseniz babanızı kötüleyen kıskanç kadın konumuna düşmeden derinden yürüyeceksiniz. Unutmayın babanızla evli değil kocanız, sizinle evli ve doğal olarak daha çok zaman geçiriyorsunuz. Babanız bir şey mi dikte etti, evde yalnız kaldığınızda sakince, tatlı tatlı tersini savunun, cazip kılın. yeter ki babanızın dediği olmasın. :) Bir süre soğuk savaş gibi devam eder, sonra babanız baktı ki borusu ötmüyor vazgeçer.
Size şu kadarını söyleyeyim, böyle bir babam olsa, sırf inadına o kocayı her durumda ikna ederdim.
Ya ben de ne yılanmışım he! İçimde var anam ne yapayım bastıramıyorum.
canım gülüp geçemiyorum çinkü çok korkuyorum. Eski eşimle acayip yaşadım onun kaygılarını yaşıyorumtakinti yapma sonra babana karsi soguk bi tavor edinirsin belki oraya gelir bi mudet sonra degisr bence kendini uzme hem baban yaninda olumlu tarafindan dusun annen yaninda belki onlarla daha hurlu olirsun senden ricam kendine takinti yapma yapmaki esimde yapmasin gülüp gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?