abimle konulmayı denedim ama hiç bir yardımda bulunmadı. keşke sırtımı dayayabileceğim biri olsaydı onunla yuva kurma ümidiyle de olsa dayanırdım ama kimsem yok kendimi berbat hissediyorum. durumumu kimseye de anlatamıyorum çünkü kimse benim böyle bir sıkıntımın olduğunu tahmin edemez. çünkü iş yerimde mevki olarak çok iyi bir yerdeyim ve herkes dışardan ailemin de çok harika olduğunu düşünüyor . arkdaşlarıma anlatmaya utanıyorum bu durumu. eve çıkma fikrini düşünüyorum ama korkularımda var o evden çıkarsam bir daha dönüşüm olmaz ve tek başıma istanbul gibi bir yerde ne yapabilirim bilemiyorum. Allahıım bir kapı açsın artık bana[/B]
ankaradaki teyzem evli ve beni de çok sever. üniversiteyi de yanlarında kalarak okumuştum Allah razı olsun eniştem de en az teyzem kadar iyi davranır bana. Geçici bir çözüm olarak oraya gitsem diyorum ama tüm düzenim alt üst olacak. sonrasında ne yaparım bilemiyorum. ya da iş yerinden izin alıp bir iki hafta ankaraya gidip onlarla bir çözüm bulayım diyorum. müdürümle bu konuyu konuşucam bakalım.
abimle konulmayı denedim ama hiç bir yardımda bulunmadı. keşke sırtımı dayayabileceğim biri olsaydı onunla yuva kurma ümidiyle de olsa dayanırdım ama kimsem yok kendimi berbat hissediyorum. durumumu kimseye de anlatamıyorum çünkü kimse benim böyle bir sıkıntımın olduğunu tahmin edemez. çünkü iş yerimde mevki olarak çok iyi bir yerdeyim ve herkes dışardan ailemin de çok harika olduğunu düşünüyor . arkdaşlarıma anlatmaya utanıyorum bu durumu. eve çıkma fikrini düşünüyorum ama korkularımda var o evden çıkarsam bir daha dönüşüm olmaz ve tek başıma istanbul gibi bir yerde ne yapabilirim bilemiyorum. Allahıım bir kapı açsın artık bana
babamın benden para istemesinin nedeni çok fazla borcu olması. Ama ne yazık ki kendisi çalışıp bu borcu ödemek yerine bir kız çocuğundan medet umarak ona yüklenmeyi kendince haklı görüyor.Baban bu parayı neden istiyor ayıptır sorması zaten borç ödediğini bilmiyor mu
Hayretler içinde kaldım okurken
birinin bana sahip çıkmasını hiç bu kadar istememiştim hiç bu kadar yokuluğunu hissetmemiştim. kendimi yapayalnız hissediyorum tutunacak hiçbir dalım yok. Ne acı ki bu dünyada ailenin bile boş olduğunu hayatta tek başına olduğunu en kötü şekliyle anladım. bir insanın ailesi böyle yaparsa başkaları ne yapmaz ki..Allah yardımcın olsun canım. Gerçekten de çok zor bir durum. Dua et, ümidini yitirme. keşke dediğin gibi arkanda sana sahip çıkacak bir sevgili ya da nişanlın olsaydı. yanlızlık hele ki böyle durumlarda çok zor bilirim.. İnsan birilerine ihtiyaç duyuyor, bana kalırsa kesinlike babana bu konuda yardımcı olma ve kendini düşün. aynı yollardan kısmen de olsa ben de geçtim ve gördüm ki insan bu hayatta sadece kendini düşünmeli.. ne anne ne kardeş ne de baba yanında olmuyor malesef..
Bence iyi düşünmüşsün. Madem teyzenle durum bu, belki orada kendine yeniden bir hayat kurmalısın.
Bazen yükler altında ezildikçe ezilmektense, herseye sıfırdan başlamak daha iyidir.
Aslında alışılan düzenden vazgeçip herşeye sıfırdan başlamak her kula nasip olmaz; bazen de ucunda yepyeni bir yaşam, çok daha hayırlı birşeyler vardır. İnşallah sizin içn de öyle olur.
Ben hayatımda benzer birşey yaptığım için söylüyorum...
babamın benden para istemesinin nedeni çok fazla borcu olması. Ama ne yazık ki kendisi çalışıp bu borcu ödemek yerine bir kız çocuğundan medet umarak ona yüklenmeyi kendince haklı görüyor.
birinin bana sahip çıkmasını hiç bu kadar istememiştim hiç bu kadar yokuluğunu hissetmemiştim. kendimi yapayalnız hissediyorum tutunacak hiçbir dalım yok. Ne acı ki bu dünyada ailenin bile boş olduğunu hayatta tek başına olduğunu en kötü şekliyle anladım. bir insanın ailesi böyle yaparsa başkaları ne yapmaz ki..
dün teyzemle konuştum ve durumu anlattım ağlayarak konuştuk ikimizde çünkü öncesinden de biliyor babamın sorunlu kişiliğini. Daha sonrasında da eniştem aradı ve istanbulda ayrı eve çıkma fikrini unut , tek başına olmaz sana orda da huzur vermez adının çıktığıyla kalırsın dedi. Ankara da bir evin yuvan var ve biz senin her zaman yanındayız dedi. Bu kadar acı birşey ki kendi ailemin yapmadığını yapıyorlar bana. Şirketimin Ankara koluda var fakat benim görevimde bir personele ihtiyaçları var mı bilmiyorum. müdürümle konuyu konuşup Ankaraya transfer istiycem. en kısa zamanda Ankaraya gidicem. Benim için gerçekten çok zor bir durum burada ki hayatımı nasıl bırakıcam bilemiyorum. Gerçekten çok zor bir karar ama burada kalırsam da kendime çok büyük zararlar verebilirim. keşke babam babalığını gösterse ve bana kol kanat olsa ama o kadar boş hayal ki. Herkes ailesinin kıymetini bilsin yalnız ve çaresiz olmak kadar zoru yok çünkü
çok çok teşekkür ederim destekleriniz için..Ankara'da arkadaşın olabilirim.. yalnız hissetme kendini. senin en büyük şansın böyle güzel yürekli bir teyzen ve enişten olması..
inşallah güzel şeyler yazabilirm sonrasında buraya. şuan kendimi büyük bir belirsizlikte hissediyorum aklıma türlü şeyler geliyor. bir an herşeyi toplayıp evden kaçmak istiyorum ama geleceğim için de sağlam bir şekilde yapmalıyım bunu diyorum. işten çıkıyorum ayaklarım eve gitmek istemiyor saatlerce sokaklarda yürüyorum ağlıyorum aklımı yitiricem nerdeyseMadem teyzen ve enişten sana kol kanat geriyor, sen de onları ailen bil... Şirketin Ankara'da kolu olması da bir şans, birebir senin pozisyonun olmasa da bir benzeri olabilir. Çok sevindim bu kararına...
benim için zor bir karar oldu ama kendi huzurum için de çok önemli. Benim ailem onlarmış zaten bunu şimdi anlıyorum
Baban ve ailen içn üzülme. Borçlarını kısa sürede öder, kendine yeni bir hayat kurarsın. İnan ki; akşamları iş çıkışında sevgi ve destek gördüğün bir eve geri döndüğünde, kazandığın paran cebinde kaldığında kendini herşeyi geride bırakmış hissedeceksin... Sana bol şans ve sevgiler....
İnşallah güzel haberlerini de bizlerle paylaşırsın zamanı geldikçe...
babama bunu eniştem de söyledi çalış diye hatta çok da güzel ve rahat bir iş bulup kendi eliyle götürdü bıraktı ama bir iki ay sonra her gittiği yerde kavga çıkarıp kovduruyor kendini. ben emekli oldum bundan sonra çalışmam diyor. tamam onu anlıyorum yıllarca çalışmış ama bunu demesi için borcu olmaması kendine yetebilmesi lazım. bir baba kızına gittiğin yerden tekmeyi yersin de sokaklara düşersin der mi hiç ya. tüm apartman duydu bu dediklerini 2 gündür apartmandakiler evlerine çağırıyor sıkma canını diye. niye beni kendi ailem değilde çevrem sarıyor.Okurken bile sinirlerim bozuldu.Bu ne saçma bir davranıştır.. Baban bir zahmet çalışıp borçlarını kapatsın..Eli ayağı tutuyor sağlıklı sonuçta..Abinin kredilerini sana niye yüklüyorlar ya bu nasıl bir zihniyet? İyi ki teyzen ve enişten yanında..Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim..İnşallah Allah karşına sana değer vericek bir eş çıkarırır..Rabbim yardımcın olsun..
Emekli olup çalışan milyonlarca insan var,demekki babanız çalışmayı sevmiyor sizi eski konunuzdan hatırlıyorum bu borçların hepsi abiniz ve yengenizin evliliği için yapılmış borçlar öyle hatırlıyorum.Abiniz ödemeye yanaşmıyorsa yengenizden isteyin 900 küsür az para değil ayrı eve çıksanız 700 tl kalıyormuş 500 kiraya gitse geriye kalanla 200 tl geçinmeye çalışacaksınız o yüzden aile bireylerinin de destek olması gerek size.çok çok teşekkür ederim destekleriniz için..
inşallah güzel şeyler yazabilirm sonrasında buraya. şuan kendimi büyük bir belirsizlikte hissediyorum aklıma türlü şeyler geliyor. bir an herşeyi toplayıp evden kaçmak istiyorum ama geleceğim için de sağlam bir şekilde yapmalıyım bunu diyorum. işten çıkıyorum ayaklarım eve gitmek istemiyor saatlerce sokaklarda yürüyorum ağlıyorum aklımı yitiricem nerdeyse
babama bunu eniştem de söyledi çalış diye hatta çok da güzel ve rahat bir iş bulup kendi eliyle götürdü bıraktı ama bir iki ay sonra her gittiği yerde kavga çıkarıp kovduruyor kendini. ben emekli oldum bundan sonra çalışmam diyor. tamam onu anlıyorum yıllarca çalışmış ama bunu demesi için borcu olmaması kendine yetebilmesi lazım. bir baba kızına gittiğin yerden tekmeyi yersin de sokaklara düşersin der mi hiç ya. tüm apartman duydu bu dediklerini 2 gündür apartmandakiler evlerine çağırıyor sıkma canını diye. niye beni kendi ailem değilde çevrem sarıyor.
inşallah Allah yüzüme bakar ve beni mutlu edecek ve babamı haklı çıkarmayacak birini karşıma çıkarır tek dileğim sıcak bir yuva artık
Emekli olup çalışan milyonlarca insan var,demekki babanız çalışmayı sevmiyor sizi eski konunuzdan hatırlıyorum bu borçların hepsi abiniz ve yengenizin evliliği için yapılmış borçlar öyle hatırlıyorum.Abiniz ödemeye yanaşmıyorsa yengenizden isteyin 900 küsür az para değil ayrı eve çıksanız 700 tl kalıyormuş 500 kiraya gitse geriye kalanla 200 tl geçinmeye çalışacaksınız o yüzden aile bireylerinin de destek olması gerek size.
çok çok teşekkür ederim destekleriniz için..
inşallah güzel şeyler yazabilirm sonrasında buraya. şuan kendimi büyük bir belirsizlikte hissediyorum aklıma türlü şeyler geliyor. bir an herşeyi toplayıp evden kaçmak istiyorum ama geleceğim için de sağlam bir şekilde yapmalıyım bunu diyorum. işten çıkıyorum ayaklarım eve gitmek istemiyor saatlerce sokaklarda yürüyorum ağlıyorum aklımı yitiricem nerdeyse
babama bunu eniştem de söyledi çalış diye hatta çok da güzel ve rahat bir iş bulup kendi eliyle götürdü bıraktı ama bir iki ay sonra her gittiği yerde kavga çıkarıp kovduruyor kendini. ben emekli oldum bundan sonra çalışmam diyor. tamam onu anlıyorum yıllarca çalışmış ama bunu demesi için borcu olmaması kendine yetebilmesi lazım. bir baba kızına gittiğin yerden tekmeyi yersin de sokaklara düşersin der mi hiç ya. tüm apartman duydu bu dediklerini 2 gündür apartmandakiler evlerine çağırıyor sıkma canını diye. niye beni kendi ailem değilde çevrem sarıyor.
inşallah Allah yüzüme bakar ve beni mutlu edecek ve babamı haklı çıkarmayacak birini karşıma çıkarır tek dileğim sıcak bir yuva artık
evet daha önceki konumda da bahsetmiştim bu durumlardan . abimin düğünü için çektim bu kredileri çekerken abim ödeyeceğini söylemişti fakat düğünden sonra hiçbir yardımda bulunmadı ve hepsi bana kaldı. ayrı eve çıkmam dediğiniz gibi şuan imkansız gibi o yüzden teyzemden yardım istedim ve sanırım kısa bir süre sonra onlara taşınıcam. inşallah bundan sonrası benim için daha iyi bir yaşam olur.
evet daha önceki konumda da bahsetmiştim bu durumlardan . abimin düğünü için çektim bu kredileri çekerken abim ödeyeceğini söylemişti fakat düğünden sonra hiçbir yardımda bulunmadı ve hepsi bana kaldı. ayrı eve çıkmam dediğiniz gibi şuan imkansız gibi o yüzden teyzemden yardım istedim ve sanırım kısa bir süre sonra onlara taşınıcam. inşallah bundan sonrası benim için daha iyi bir yaşam olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?