babam evden kovdu

İşim gerçekten zor 3yıl kredi öde 36 000 ti borç ,öde babanda ama acımasızmış,bence eve geldiğinde hemen odana çekil onunla yüzyüze gelme oğullarıda ne kıymetliymiş seni kurban olarak seçmişler babana hayır demen iyi olmuş abin sıkıştığında yine kredi çekmeni isteyecek alıştırmışsın onları sanki ailenin babası sensin ,
abinede söyle bundan sonra kendi ayakları üstünde durmayı bir zahmet becersin sanki o kız sen erkek ailede bütün roller karışmış,
bundan sonra bence kendi ruh sağlığını korumak için bencil ol

ne babalar varya resmen kızlarının parasını yemek için büyütüyolar bide çalışmıyomuş utanmaz adam 15 binde kendi çekiversin öyle şeymi olurmuş bölelerinin ağzına yüzüne vurasım var sen 15 çek 20 öde ohhh ne güzel sonu gelmezki şimdi 15 ister sonra 35 :s nede olsa bi amele var elalem ne evlatlarla uğraşır böyleleride ailesiyle uğraşır nankör bu insanlar

kızlar hepinize yorumlarınız ve destekleriniz içib çok ama çok teşekkür derim. benim için çok zor bir dönemdi ve her hataya gidebilecek bir yol ayrımında gibiydim ama sizin sayenizde daha sağlıklı düşünerek doğru kararlar verdim. sizlere ne kadar teşekkür etsem az çünkü benim o zor döneminde bir tek sizler vardınız sizlerle konuştukça fikir aldıkça rahatladım ne desem yetmez.

şimdiki durumuma gelecek olursak eğer hala evim derken içimin acıdığı yerdeyim. Ankaraya gitme kararı almıştım ve bu kararımda da nettim. Müdürümle konuştum ve özel bir sebepten dolayı Ankaraya gitmek zorunda olduğumu ve oradaki şubeye geçmek istediğimi söyledim. Müdür göndermek istemedi ve benimle ilgili planlarının olduğunu ve gidersem çok fırsat kaçıracağımı söyledi. gitmek istediğimi net olarak söyleyince nedenini öğrenmek için ısrar etti zaten çok berbat bi durumda olduğum için ve artık birileriyle paylaşmak istediğim için ağlayarak durumu anlattım. sabretmemi , ne kadar teyze de olsa bir gün ona da ağır geleceğimi ve geleceğimi etkileyecek adımlardan kaçınmamı sadece kendimi düşünüp ona göre adım atmam gerektiğini ve yalnız olmadığımı her gün defalarca dile getirdi. ve tüm bu süreç boyunca benim yanımdaki tek destek oldu. her şeyimle ilgilendi maddi manevi. abimin yapması gereken abiliği bana 4 yıldır tanıdığım adam yaptı en çok da bu zor geldi bana. şimdi psikolojim daha iyi hala kimseyle konuşmuyorum ama kendimden ödünde vermiyorum . eve yatmadan yatmaya gidiyorum ve tek isteğim kimseye ihtiyacım olmadan yaşayabilmek ve borçlarımı bitirir bitirmez ayrı bir eve çıkmak.
şu hayatta herkes o kadar acımasız ki kendi ailen bile ve şunu öğrendim ki gerçekten tek başınayız ve kendimizden başka güvenebilecek kimsemiz yok.

tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.

Buda geçer seni öldürmeyen dert seni güçlü kılar

canum baska sehre gitmek zorunda degilsin ki. universite ogrencisi kizlarla eve ciksan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Müdürün iyi biriymiş canım sana destek olmuş,aslında doğruyu söylemiş teyzen bile olsa bir zamana kadar onun yanında kalabilirsin en iyisi borcun bitince ayrı eve çıkarsın.

abine söyle gerekirse takılan altınlardan ödesin kredi borçlarını bu ne ya kazandığım tüm parayı neredeyse abinin düğünü üşün harcamışsın üstelikte babanda halen git bul para diyor ne yapacakmışsın gidip çok affedersin o.. yapsan getirsen paarayı sesini çıkartmayacak heralde baban çok kızdığım için böyle yazmak zorunda kaldım kusura bakma arkadaşım sinir oluyorum böyle kendilerini çocuklarının üzerine yük yapan insanlara üstelik hiçte nankör değilsin elinden geleni yapmışsın keşke baştan çekmeseydin o kredileri

abi nasılsa ödicem geri sana diyince çekmiş işte kızcağaz kim olsa yaprdı ama neymiş yapmamak lazımmış
benim abimde anneme kredi çektirmişti 4-5 ay ödedi sonra mırın kırın yaptı annem de bari kızım okulu bitirsin dedi 8 ay falan ödemiştir 10 yıllık kredi bide
ablam akıllısı da eşinin kredillerini kendi üzerine yaptı 2 bin tl az ödicez diye o da 30bin tllik kredi yeni evliler daha 1-2 ay sonra ablam ağlaya ağlaya geldi boşancam diye borçları nasıl ödicem diye kara kara düşünüyodu geri barıştılar ben krediyi üzerine yapsın geri dedim ama hiç lafını etmemiş. bu dünyada kimse güvenip de kredi çekmiceksin demekki

ne kadar kıymetliymiş oğlu
madem gücü yok ne diye evlendi??,
benim babamda aynı seninki gibi
tükür ağzına bidaha o haltı yiyemesin
azıcık dirayetli ol
bak benimki laftan sözden anlamıyordu
ağzıma geleni saydım hadsiz pislik

inanılır gibi değil, bir baba kendi kızına nasıl böyle davranır? sen evlatlık mısın acaba senden gizleniyor mu? anladığım kadarıyla evi de sen geçindiriyorsun madem iyi bir işin var çık git o evden böyle saçma şey mi olur yaa hem bir baba kızına küfreder mi aklım almadı cidden... kendi düzenini kur ve annen istediği zaman gelsin yanına yani eğer annen için o evden ayrılamıyorsan...

Allah yardımcınız olsun , buradan ne yazsam somut bir yardım olmayacak ama sıkıntınızı paylaşamak istedim ,
Insallah karşınıza bütün bu zor günleri unutturacak bir eş çıkar ve çok mutlu bir yuvanız olur... Duamda olacaksınız bundan böyle..
Ben 15 yaşında kaybettim babami , Nur içinde yatsın... Babasızlığa göğüs germek çok zordur ancak yaşadıkça gördükçe duydukça anlıyorum ki bazı babalar pırlanta gibi kızlarını hiç hak etmiyorlar .. Allah ım Hidayet versin babanıza inşaAllah

Sizi okadar iyi anlıyorum ki. Bende hiçbir zararı olmayan biriyim ve annem beni evden kovdu çalışmamı istediği için. Bende ayrı eve çıkmwyı düşünüyorum bir ay çalışıp para bitiktirip. Eğer ayrı eve çıkmayı düşünüyorsanız hala ev arkadaşı olabiliriz belki

O abinin ben ... evlenebilecek kadar erkek değilse evlenmeseydi bu ne be ? Benim de başımda benzer bir durum var ama ben babamin borçları için çektim ve babam seninki gibi değil. Benim de annem senin baban gibi. Ama kardeslerim için hele ki erkek kardeşimin evlenmesi için kredi çekmemi isteselerdi küfürü basardim !Abin olacak adam (!) a söyle borcu o Ödesin. Kendisi maaşıni yesin sen de kafayı ye. Bu gidişe bir dur de .simdi tam idrak edemiyorsun ama sen evlenince kimse elini cebine atmayinca kendine lanet okumaya başlarsin benden söylemesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar,

tekrar tekrar teşekkür ederim bu zor dönemde beni dinleyip derdime ortak olduğunuz için. uzun bir süredir yazamamıştım. şimdiki duruma gelirsek artık eve tek kuruş vermiyorum. üzerime olan kredileri ödüyorum o ayrı ama onun dışında para vermiyorum.iyi kötü konuşuyorum evdekilerle ama net bir şekilde benden artık para koparamayacaklarını söyledim. şimdi borçlarımı bitirmeye ve para biriktirmeye çalışıyorum. çünkü artık ailemden bana bir hayır yok çok iyi anladım. anlık kararlar verip evden çıksaydım daha zor durumlara da düşebilirdim . mantıklı olanı yapıp geleceğimi sağlama almaya çalışıyorum. tek isteğim evlilik dönemim gelince sağlam bir şekilde durabilmek kimseye muhtaç olmamak. inşallah bunu da başarırım.

tekrar teşekkür ederim desteğiniz için . Allah kimseyi ailesiyle sınamasın.

amin. ALLAH kimseyi ailesiyle sınamasın. çünkü en ağır sınavlardan biri. ana baba evlat kardeş...

her işiniz rast gider inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…