Müdürün iyi biriymiş canım sana destek olmuş,aslında doğruyu söylemiş teyzen bile olsa bir zamana kadar onun yanında kalabilirsin en iyisi borcun bitince ayrı eve çıkarsın.kızlar hepinize yorumlarınız ve destekleriniz içib çok ama çok teşekkür derim. benim için çok zor bir dönemdi ve her hataya gidebilecek bir yol ayrımında gibiydim ama sizin sayenizde daha sağlıklı düşünerek doğru kararlar verdim. sizlere ne kadar teşekkür etsem az çünkü benim o zor döneminde bir tek sizler vardınız sizlerle konuştukça fikir aldıkça rahatladım ne desem yetmez.
şimdiki durumuma gelecek olursak eğer hala evim derken içimin acıdığı yerdeyim. Ankaraya gitme kararı almıştım ve bu kararımda da nettim. Müdürümle konuştum ve özel bir sebepten dolayı Ankaraya gitmek zorunda olduğumu ve oradaki şubeye geçmek istediğimi söyledim. Müdür göndermek istemedi ve benimle ilgili planlarının olduğunu ve gidersem çok fırsat kaçıracağımı söyledi. gitmek istediğimi net olarak söyleyince nedenini öğrenmek için ısrar etti zaten çok berbat bi durumda olduğum için ve artık birileriyle paylaşmak istediğim için ağlayarak durumu anlattım. sabretmemi , ne kadar teyze de olsa bir gün ona da ağır geleceğimi ve geleceğimi etkileyecek adımlardan kaçınmamı sadece kendimi düşünüp ona göre adım atmam gerektiğini ve yalnız olmadığımı her gün defalarca dile getirdi. ve tüm bu süreç boyunca benim yanımdaki tek destek oldu. her şeyimle ilgilendi maddi manevi. abimin yapması gereken abiliği bana 4 yıldır tanıdığım adam yaptı en çok da bu zor geldi bana. şimdi psikolojim daha iyi hala kimseyle konuşmuyorum ama kendimden ödünde vermiyorum . eve yatmadan yatmaya gidiyorum ve tek isteğim kimseye ihtiyacım olmadan yaşayabilmek ve borçlarımı bitirir bitirmez ayrı bir eve çıkmak.
Müdürün iyi biriymiş canım sana destek olmuş,aslında doğruyu söylemiş teyzen bile olsa bir zamana kadar onun yanında kalabilirsin en iyisi borcun bitince ayrı eve çıkarsın.
şu hayatta herkes o kadar acımasız ki kendi ailen bile ve şunu öğrendim ki gerçekten tek başınayız ve kendimizden başka güvenebilecek kimsemiz yok.
tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.
kızlar hepinize yorumlarınız ve destekleriniz içib çok ama çok teşekkür derim. benim için çok zor bir dönemdi ve her hataya gidebilecek bir yol ayrımında gibiydim ama sizin sayenizde daha sağlıklı düşünerek doğru kararlar verdim. sizlere ne kadar teşekkür etsem az çünkü benim o zor döneminde bir tek sizler vardınız sizlerle konuştukça fikir aldıkça rahatladım ne desem yetmez.
şimdiki durumuma gelecek olursak eğer hala evim derken içimin acıdığı yerdeyim. Ankaraya gitme kararı almıştım ve bu kararımda da nettim. Müdürümle konuştum ve özel bir sebepten dolayı Ankaraya gitmek zorunda olduğumu ve oradaki şubeye geçmek istediğimi söyledim. Müdür göndermek istemedi ve benimle ilgili planlarının olduğunu ve gidersem çok fırsat kaçıracağımı söyledi. gitmek istediğimi net olarak söyleyince nedenini öğrenmek için ısrar etti zaten çok berbat bi durumda olduğum için ve artık birileriyle paylaşmak istediğim için ağlayarak durumu anlattım. sabretmemi , ne kadar teyze de olsa bir gün ona da ağır geleceğimi ve geleceğimi etkileyecek adımlardan kaçınmamı sadece kendimi düşünüp ona göre adım atmam gerektiğini ve yalnız olmadığımı her gün defalarca dile getirdi. ve tüm bu süreç boyunca benim yanımdaki tek destek oldu. her şeyimle ilgilendi maddi manevi. abimin yapması gereken abiliği bana 4 yıldır tanıdığım adam yaptı en çok da bu zor geldi bana. şimdi psikolojim daha iyi hala kimseyle konuşmuyorum ama kendimden ödünde vermiyorum . eve yatmadan yatmaya gidiyorum ve tek isteğim kimseye ihtiyacım olmadan yaşayabilmek ve borçlarımı bitirir bitirmez ayrı bir eve çıkmak.
şu hayatta herkes o kadar acımasız ki kendi ailen bile ve şunu öğrendim ki gerçekten tek başınayız ve kendimizden başka güvenebilecek kimsemiz yok.
günaydın,
o kadar berbat haldeyim ki çalışamıyorum bile sizlerden bir akıl almak ümidiyle yazıyorum. 24 yaşındayım öncelikle ve kendimi bildim bileli babamla sürtüşür fikirlerimiz. babam herşeye bağırıp çağıran sadece para odaklı yaşayan bir adam. önceleri çok sesimi çıkarmazdım ama abim evlendiğinden beri sürekli bana yüklenir oldu. abim evlenirken çok fazla borç yapıldı ve krediler çekildi. sadece benim çektiğim 3 kredi var ve bunların hepsini de ben ödüyorum. evlendikten sonra abim hiçbir yardımda bulunmadı kredi ödemelerimde ve 2 yıldır da ödüyorum. sorun şu ki krediler ve evdeki ödediğim faturalarla birlikte 1000 tl ye yakın bir para veriyorum babama. işim iyi Allah'a şükür kendime yetebiliyorum ama ne bir birikimim ne de bir çeyizim var. üstelik ödeyeceğim kredilerin daha 3 yılllık ödemeleri var. evde bir tek ben çalışıyorum ve parayı yetiremiyoruz borçlardan dolayı. babam 2 hafta önce benden 15 bin tl kredi çekmemi istedi ve ben de ilk defa hayır dedim. çünkü bu 15 bin tl benim bir 4 yılım daha demek ve ben artık kendim için de birşeyler yapmak istiyorum. bunu da kendisine söyledim yarın bir gün evlendiğimde koca evine borçla mı gidicem bir tek çeyizim yok zaten her ay 1000 tl veriyorum bana ne kalıyor geriye dedim. bulup getireceksin para bu eve filan gibi laflar etti.o gün bana etmediği hakaret kalmadı saatlerce bağırdı durdu evin içinde. işten geliyorum daha kapıdan girer girmez ne nankörlüğüm kalıyor ne bişeyim. dün de yine para mevzusundan açtı konuyu ve artık dayanamadım ve ben de bağırdım . şu eve gelmek istemiyorum daha ne yapıyım canımı mı istiyosunuz dedim bıktım sizden diye karşılık verdim. babam daha da köpürdü ve berbat küfürler etti bana defoluıp git bu evden dedi. o an ki sinirle direk kapıya yönelip çıktım annem zorla geri getirdi eve ama ağlamaktan berbat haldeyim kafama vurmaya başladım sinir krizi geçirdim resmen. annem zor sakinleştirdi ama babam hala bağırmaya devam etti. zar zor uyumuşum öyle sabah da kalkıp direk işe geldim. kızlar şimdi ben ne yapayım eve adım atmak istemiyorum sürekli evde kavga gürültü hiç huzurum yok. bir baba kızına kol kanat germesi gerekirken kızını bu kadar hırpalar mı ya. ne yapmalıyım bilemiyorum.
kızlar hepinize yorumlarınız ve destekleriniz içib çok ama çok teşekkür derim. benim için çok zor bir dönemdi ve her hataya gidebilecek bir yol ayrımında gibiydim ama sizin sayenizde daha sağlıklı düşünerek doğru kararlar verdim. sizlere ne kadar teşekkür etsem az çünkü benim o zor döneminde bir tek sizler vardınız sizlerle konuştukça fikir aldıkça rahatladım ne desem yetmez.
aynı şeyi ben de düşündüm direk banka vermiyor diycektim ama benim adıma gitmiş sorgulatmış ve banka veriyor krediyi bunu bildiği içinde bana baskı yapıyor. abime dün durumu anlattım ama hiçbir şey demedi ne bir yardım edecek harekette bulundu ne de teselli edecek bir şey söyledi daha da yıkıldım. dün eve hırsız gibi girdim ve yataktan hiç çıkmadım bu şekilde ne kadar devam edebilirim bilmiyorum
günaydın kızlar,
tekrar tekrar teşekkür ederim bu zor dönemde beni dinleyip derdime ortak olduğunuz için. uzun bir süredir yazamamıştım. şimdiki duruma gelirsek artık eve tek kuruş vermiyorum. üzerime olan kredileri ödüyorum o ayrı ama onun dışında para vermiyorum.iyi kötü konuşuyorum evdekilerle ama net bir şekilde benden artık para koparamayacaklarını söyledim. şimdi borçlarımı bitirmeye ve para biriktirmeye çalışıyorum. çünkü artık ailemden bana bir hayır yok çok iyi anladım. anlık kararlar verip evden çıksaydım daha zor durumlara da düşebilirdim . mantıklı olanı yapıp geleceğimi sağlama almaya çalışıyorum. tek isteğim evlilik dönemim gelince sağlam bir şekilde durabilmek kimseye muhtaç olmamak. inşallah bunu da başarırım.
tekrar teşekkür ederim desteğiniz için . Allah kimseyi ailesiyle sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?