• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam evimi vermiyor

Babam üvey değil ama hiç baba kafasında olamadı. 15 yaşındayken evlenmiş 16 yaşındayken abim 17 yaşındayken ben olmuşum. Abim doğduğunda gözü hep arkadaşlarının oyunundaymış. Gezme tozma cağındaymış. Bir ara keşke ölseler de ben de yine uyuyabilsem gezebilsem diye bile aklından geçirmiş. Babadan çok büyük abimmis gibi hissettim daha fazla dayanamadı evden kaçtı çalışma bahanesiyle . Eşim avukatla konuşmuş sanırım geri alacağız ama eşim de az hak yiyici değil.
Umarım alırsınız bunu canı gönülden diliyorum sizin için.

Bebek için kullanmıyorum. Bir düşük geçirip psikolojik olarak fenalastim. 20 gün yattım hastanede ama uzun süreli ilaç reddettim. Verdiler,eve gelince almayı bıraktım. Uzun süredir hiç almıyorum. ama Depresif değilim . Stabil bu aralar. Siz de mi kullanıyorsunuz?
Yanlış anlamayın ama o varyemez eşiniz de olmasa kimseniz yok, bipolarsınız, atak zamanları dünyadan vazgeçiyorsunuz, ve bu halde çocuk yetiştireceksiniz. Allah o çocuğun yardımcısı olsun.

bence bir an önce ya evi üstünüze geçirin ya dava açın. yoksa üvey anne kendi üstüne geçirtebilir evi.
eşinize de yedirtmeyin ama. açıkçası eş yiyeceğine baba yesin daha iyi. yada abinize falan verin. eşinizden ayrılıp keyfinize harcayın ya da.

Bence üstünüz alın evi ama satmayın boşanıp orda oturun. 3 milyon lira zaten tüp bebek için çok fazla değil mi? Max 100.000-200.000tllik masraf için koca evi satacaksınız bence yapmayın yenisini alamazsınız. Evi satmayın, eşiniz bankadan ihtiyaç kredisi çeksin onunla ödeyin.

Eşim avukatla konuşmuş sanırım geri alacağız ama eşim de az hak yiyici değil.

Avukata tek gidin eşinizi hiç hiç karıştırmayın yoksa parayı üvey anneden kurtarıp eşe yedirirsiniz. Bence en temizi bu işi tek başınıza halledin. Bana kalırsa eşinizi toptan ittir edin ,eşiniz zaten yok gibi, çocukla hiç ilgilenmeyeceğini de açık etmişti ona güvenerek çocuk falan yapmayın. bana kalırsa hiç çocuk falan yapmayın önce hayatınızı düzene koyun.

Bence üstünüz alın evi ama satmayın boşanıp orda oturun. 3 milyon lira zaten tüp bebek için çok fazla değil mi? Max 100.000-200.000tllik masraf için koca evi satacaksınız bence yapmayın yenisini alamazsınız. Evi satmayın, eşiniz bankadan ihtiyaç kredisi çeksin onunla ödeyin.
Siz diğer konuyu okumamissiniz galiba.

Yanlış anlamayın ama o varyemez eşiniz de olmasa kimseniz yok, bipolarsınız, atak zamanları dünyadan vazgeçiyorsunuz, ve bu halde çocuk yetiştireceksiniz. Allah o çocuğun yardımcısı olsun.

Adam zaten çocuğa bakmam demiş, istemiyor da masraf olmasın diye. Konu sahibesi kendine bakmaktan aciz, anneanne babaanne de yok, dede üvey anneye takılmış gitmiş, o çocuğa kim ne şekilde bakacak çok merak ediyorum :KK51:

Eşim vermiyor.ilk tedaviye verdi. bu tedavide de kısmen karşıladı ama sonuç pek iyi görünmüyor üçüncü tedavi için vermem diyor. Zaten basarili olma şansı sadece ihtimal dahilinde gereksiz para harcayamam diyor. Kapsamlı tahlil ve tekrar peşpese denemek için para lazım. Tek bir deneme 50 bin. Satıp tedavi, daha ucuz bir ev, yeni bir hayat için işimi görecek. Psikiyatriye de gideceğim. Seanslar çok pahalı. Spora tatil turlarina vs katılırım. Biraz iyi hissetmeye harcayacagim kısmet olursa. Biraz kendime bakacağım . Bir milyona tek odalı evler var. Bir artı bir. Nasip

Avukata tek gidin eşinizi hiç hiç karıştırmayın yoksa parayı üvey anneden kurtarıp eşe yedirirsiniz. Bence en temizi bu işi tek başınıza halledin. Bana kalırsa eşinizi toptan ittir edin ,eşiniz zaten yok gibi, çocukla hiç ilgilenmeyeceğini de açık etmişti ona güvenerek çocuk falan yapmayın. bana kalırsa hiç çocuk falan yapmayın önce hayatınızı düzene koyun.
Belki biraz iyi hissetsem bebek takintisindan kurtulurum. Sanki çocuk olursa herşey çok güzel olacak pembe bir dünyam olacakmış gibi geliyor

Çevrenizdeki insanlar cidden 5 para etmez, bu kadar leş insan nasıl bir araya gelmiş şaşkınım. Baba zaten berbat babasız büyüdüm demişsiniz şimdi utanmadan evinize çöreklenmiş, baba olamadığı kızın parasını yiyor. Eş zaten b.k ötesi, sevgş açlığınızdan faydalanıp paranızın peşinde. Bipolarım yazmışsınız, hasta olmanızdan faydalanan bir avuç leş kargası görüyorum konularınızı okurken. Eşi boşayın, evi de güzelliklle olmazsa bıçağı üvey annenin boğazına dayayıp alın babanızla da yüzleşin. Ben olsam bunların hepsini hayatımdan çıkarırım, size hiçbir faydaları yok ama paranıza dadanmışlar iğrenç akbabalar

Belki biraz iyi hissetsem bebek takintisindan kurtulurum. Sanki çocuk olursa herşey çok güzel olacak pembe bir dünyam olacakmış gibi geliyor

O zaman iyi hissetmeye bakın. Bir süre terapiye gidin, evi alın onda tek başınıza yaşayın, eşinize ayrı kalmak istediğinizi söyleyin. O sırada da farklı bir hayat sürün, başka erkeklerle konuşun, flört edin dünya iğrenç leş kargasu eşinizden ibaret değil başka erkekler de var buna ikna olun sonra da boşanın. Sizin hayatınızı karartan eşiniz bence, adam sevgisiz ve ilgisiz sadece para için sizinle birlikte net şekilde. Sevgi açlığınız kapanırsa bence mutlu olursunuz. Çocuğu da düzgün bir erkek bulunca yaparsınız. Bu adamdna mutlaka uzaklaşmalısınız öncelikle bu evliliğe asla çocuk mocuk düşünmeyin.

Adam zaten çocuğa bakmam demiş, istemiyor da masraf olmasın diye. Konu sahibesi kendine bakmaktan aciz, anneanne babaanne de yok, dede üvey anneye takılmış gitmiş, o çocuğa kim ne şekilde bakacak çok merak ediyorum :KK51:
Eski tayin olduğum yerde vardı bipolar hastası bi arkadaş, 1 tane çocuk yapmış, o da aile desteği ile, 2.yi yaptırmıyorlarmış. Konu sahibinde ne aile var ne kayın aile. Kendine yazık olduğu yetmiyor, ortak çıkaracak.

çocuk isteyen sensin ben para vermem diyen kocanizla cocuk sahibi olmak icin ev satmanin mantigi yok.
ama ben malımı istiyorum derseniz o ayrı, bir avukatla gorusun belki siz odediginiz icin bir seyler yapilir ama cocuk icin harcamayin o adamdan koca olmamiş babada olmaz.
kendi babaniz gibi bir babaya çocuk yapiyorsunuz farkindamisiniz?

Back
X