Babam giderken veda etmedi

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı

Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Ölümü kabullenmenin aşamaları vardır hasta psikolojisinde. 6 aşama. Bence babanız o aşamaları tamamlayamamış başınız sağolsun

Belki böylesi daha iyi olmuştur
Veda konuşması yapsaydı hep o sözleri kulağınızda kalacaktı, birgün biyerlerde aynı sözleri duysanız depresif bi duruma düşecektiniz.
Allah rahmet eylesin
Babanız akıllı adammış, bence bunları düşünerek o konuşmayı yapmadı.

Bende babamı akciğer kanserinden kaybettim 1.5 sene oldu babam bizde vedalaşmış biz anlayamamışız ölümünden sonra telefonunu Elime aldığımda bir sürü video çektiğini gördük şiir okumayı çok severdi okuduğu şiirlerin hepsi ölüm ile ilgili meksnlsrı cennet olsun

Bende babamı akciğer kanserinden kaybettim 1.5 sene oldu babam bizde vedalaşmış biz anlayamamışız ölümünden sonra telefonunu Elime aldığımda bir sürü video çektiğini gördük şiir okumayı çok severdi okuduğu şiirlerin hepsi ölüm ile ilgili meksnlsrı cennet olsun
Amin inşallah

Canının acısını düşünün. Kanser hastaları çok ağrı çekebiliyor. Birde yakında öleceğini bilerek yaşayan insanın psikolojisinden mantıklı şeyler beklememelisiniz. Ölüm korkusu hastalığın sıkıntılarını çıkarabileceği başka kimse olmadığından size sinirli davranıyor olabilir. Üzülmeyin babalar evlatlarıyla vedalaşabilir mi hiç kolay mı böyle bişey belki cesaret edememiştir. Kardeşlerini ve annenizi özel olarak istediyse belki onlarla helalleşmek istediği özel şeyler olabilir.

İnsan en sevdiklerine nasıl veda edebilir ne diyebilir ki babanız kendi bile ne kadar kabullenebilmişti acaba ?
İnsanoğluyuz hep bir umut diye çırpınıyoruz sonuçta.
Lütfen bunu kafanıza takmayın mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusun 🙏🏻

Basiniz sagolsun..
Kisa bir sure sonra toprak altina girecegini bilmek kolay mi?

Benim babam da kanser hastasiydi. O da veda etmedi.
Iclerinde kopan firtinayi bir onlar bilir, bir de Allah.
Babam bize hic yansitmadi ama sadece bir kez anneme 1-2 ay sonra toprak altinda olacagim demis ve soylerken gozleri dolmus. Yani kaldirilmasi, kabullenilmesi cok zor bir durum.

Siz kendi uzerinize alinmayin, sizinle alakali degildir. vefat etmeden 1 ay once biliyordu demissiniz. Bu cok kisa bir sure.. Kendisi de kabullenememistir bence.
Allah rahmet eylesin.

İnsan en sevdiklerine nasıl veda edebilir ne diyebilir ki babanız kendi bile ne kadar kabullenebilmişti acaba ?
İnsanoğluyuz hep bir umut diye çırpınıyoruz sonuçta.
Lütfen bunu kafanıza takmayın mekanı cennet olsun nurlar içinde uyusun 🙏🏻
Sagolun

Basiniz sagolsun..
Kisa bir sure sonra toprak altina girecegini bilmek kolay mi?

Benim babam da kanser hastasiydi. O da veda etmedi.
Iclerinde kopan firtinayi bir onlar bilir, bir de Allah.
Babam bize hic yansitmadi ama sadece bir kez anneme 1-2 ay sonra toprak altinda olacagim demis ve soylerken gozleri dolmus. Yani kaldirilmasi, kabullenilmesi cok zor bir durum.

Siz kendi uzerinize alinmayin, sizinle alakali degildir. vefat etmeden 1 ay once biliyordu demissiniz. Bu cok kisa bir sure.. Kendisi de kabullenememistir bence.
Allah rahmet eylesin.
Sanırım üzmemek için söylemedi herkes de öyle yazmış içim rahatladı Sagolun

Back
X