- 10 Ekim 2018
- 1.066
- 1.517
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben saatini biliyor mu dedim bu konuda bari saçma sapan yorum yapmayınGideceği günü saati saatine nereden bilsin adam?
Teşekkür ederim sizinde yeni oldu sanırım başınız sağ olsun çok zor bütün ölümler acıBaşınız sagolsun.
Benim babam bu yaz tatil için şu otele gideriz, lavaboların da bataryaları çok eskidi haftaya onları değiştirelim dedikten sonraki gün ani kalp krizi geçirdi hem de benim kollarımda.
Cenaze işlemleri icin yardımcı olacak bir akrabamız defnedilmek istediği bir yer var mıydı diye sormuştu o an tokat gibi çarpmıştı, babam bir an bile ölümü düşünemedi. Hiç lafı bile olmamıştı. Çok düşündüm sonra acaba bu hayattan gideceğini bilse ne nasihat ederdi diye, hiç öyle bir anımız olmadı. Hadi bizimki ani oldu ama insan ağır hasta da olsa kendinr bu konuşmayı yapmayı konduramaz kolay kolay.
Veda etseydi son sözleri dönecekti hep kafanda.Hem ne diye bilirdi ki?Benim babam x kendine iyi tamam mi dedi.Ve ölümünü hissediyormus karısına ben ölürsem kızım yaşayamaz diye korkuyorum demiş.Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Psıkolojısını bilemeyız ki?Ayrıca kendine bıle veda etmemıstır belki .Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Bizde babamla vedalaşamadık.. En son ocak ayında gördüm bize gelmişti farklı şehirlerdeyiz bebeğim ameliyat olduğu için gelmişti annemle sonra döndüler geri. Beveğimin toparlanması için gidemedik bizde. Bebeğim toparlandı mart ayında ve yasaklar başladı gidemedik .. Yasakların geçmesini bekledik sonra virüse yakalandı babam ve tüm ailem temmuz ayında yine gidemedik ev karantinadaydı... Hep iyileşir umudu vardı sadece bi kere konuşabildim ama veda tarzında değildi iyiydi bi anda fenalaştı ve yoğun bakım süreci hep uyutuldu iki hafta içinde kaybettik..Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı