Babam giderken veda etmedi

Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Ah babacığım 3,5 sene oldu hastanede son bilinci açık olduğu gün keşke kocaman sarılsaydım sonra acil ameliyat kalbin durması bir gece yoğun bakım ve orada vefat etti. O gün sadece ona bakarken gözüm daldı hep içimden kondurma askts dedim onu da tedirgin etmeyin diye sarılmadım. Ama içime doğmuş Yoğun bakımda olduğu zaman da eve geldim banyo yapmak için banyo sonrası dalmışım yatağın üstünde babam rüyamda veda etti telefon çaldı uyandım. Telefonu direkt ‘gitti değil mi, biliyorum’ diye açtım. Ah babam canım babam beni gözümün bebeği kızım diye seven babam keşke sarılsaydım. Gece gece yine aklımdasın yine ağlıyorum babam.

Çok üzüldüm, gerçekten çok üzüldüm.. başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Şöyle bişey atıyorum bi dr bana aşağı yukarı 1 ay yaşarsın dese ne hissederim ona inanır miyim sadece ALLAH bilir deyip dua ederdim herhalde.. herkes öleceğini bilir, ama yine de en sevdiklerine hele ki kendine konduramaz.. öleceğim derken bile içinde bir umut barındırır hep.. O yüzden vedalaşmak aklına gelmez bile.. Sadece uzak yerde olanları son bir kez görmek ister yine de insan ne olur ne olmaz diye. Ama siz en yakınlarısınız. Bide insan bunu zor hazmeder.. sinirlenir.. sinirlenince de sınırını en yakınlarından, en sevdiklerinden çıkarır genelde. Başka kim çeker ki insanın nazını sevdiklerinden başka. . Bu yüzden neden bana veda etmedi diye düşünmeyin.. size veda etmesi içindeki umutlara veda etmesi aynı zamanda.. dua edin babanız için. Çok dua edin. Allah mekanını cennet eylesin. Sizinde tekrardan başınız sağolsun Allah sabır versin size ve ailenize..😔🙏

Ah babacığım 3,5 sene oldu hastanede son bilinci açık olduğu gün keşke kocaman sarılsaydım sonra acil ameliyat kalbin durması bir gece yoğun bakım ve orada vefat etti. O gün sadece ona bakarken gözüm daldı hep içimden kondurma askts dedim onu da tedirgin etmeyin diye sarılmadım. Ama içime doğmuş Yoğun bakımda olduğu zaman da eve geldim banyo yapmak için banyo sonrası dalmışım yatağın üstünde babam rüyamda veda etti telefon çaldı uyandım. Telefonu direkt ‘gitti değil mi, biliyorum’ diye açtım. Ah babam canım babam beni gözümün bebeği kızım diye seven babam keşke sarılsaydım. Gece gece yine aklımdasın yine ağlıyorum babam.

Başınız sağolsun Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.. 🙏😔

Babalar evlatlarina güçlü görünmek isterler..Diger kardeşlerinizi de gormek ve veda etmek istedi aslinda çünkü siz ona bakmıyorken vedalasti aslinda sizinle..😪😪

Allah rahmet eylesin.başınız sağolsun yanlış anlamayında adam çok acılı bir hastalıktan ölmüş belki kendisi bunu düşünecek durumda değildi.insanın öleceğini bilmesi başka kabullenmesi başka birşey belki o daha kabullenememişti ve bu nedenle sinirleri bozuktu.bunları çok düşünmeyin kendinizi daha fazla yıpratmayın.

Nasıl edebılırkı babalar o an bıle evlafını dusunuyor uzulmesın dıyr. Dedem vefat ederken kan kusuyordu halam ortalıgı yıktı babammma bısey oluyor dıye dedem okdar aglayanın ıcınde halama fonup sadece kızım korkma baban gıtmıyor dıyor ve kafası dusuyor. Oda veda etmedı çünkü kımseyı uzemezdı. Bosverın bunları dusunmeyı bol bol dua okyunn rahat uyusun mekanı cennet olsun ınsalllah butun ölmuslerımızın

Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı

Kanser hastalarının son evrede her günü veda zaten, bunu kelimelere dökmek sizi yaralamak istememiştir
Onlar çok önceden biliyor olacakları ve bununla yaşamak zor, sonucu olmayan tedavilere, acılara, ağrılara katlanarak sonu görüyorlar, hergün bir parça eksiliyorlar, bunları yaşamanın psikolojisi çok çok zor, sevdiklerini üzmek istemiyorlar hele ki hayatın başındaki evlatlarını. Size veda etseydi ömrünüz boyunca içinizde yumruk gibi oturacaktı o sözler, babanız bunu biliyordu... Mekanı cennet olsun, Allah'ım merhametiyle muamele etsin inşallah, nurlar içinde yatsın

Inanin cok zor psikolojisi. Sağlıklı dusunmesi imkansiz. Sadece durumdan ötürü değil hastalik, hastalikla beraber kanda artan maddeler bile beyni etkiliyor artik son dönem 😔 size bize deseler su kadar kaldi ömrün biz nasi bi psikolojiye girecegiz Allah bilir.. o yuzden hic takilmayin basiniz sağolsunm

Benim de babacigim kanserden vefat etti 5 yil oluyor. Son zamanlari gunu gununu tutmazdi.😔

Benim annem de kanserden vefat etti. 7 yıl oldu. Evlendiğimi gördü ama çocuklarımı göremedi. Bazen kendimi çok korumasız ve yanlız hissediyorum annem bana dua ederdi çok. Kız kardeşim de yok.
Burda annem veya babam kanserden vefat etti diyen herkesin yazdıklarını okudum . Hepinizi kardeşim gibi hissettim.Allah hepimize sabır versin yakınlarımızla bizi cennette buluştursun inşallah ❤️

ölecegımı bılsem veda konusması yapamazdım
kendınızı onun yerıne koyun evet sızde uzulursunuz ama ölecek olan o ne acılar cekmıstır arkamda nasıl bırakıp gıdıcem cocuklarımı demıstır bunu kabul edıp canının canı evlatla vedalasmak ölumden beter olur bence
o yuzden neden veda etmedı dıye dusunmeyın bol bol dua edın basınız sagolsun

E
Evlatla vedalaşmak kolay mı? Kimbilir neler yaşadı içinde. Sinirinin içinde korku, acı, reddediş gizlidir onun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun🙏 Niye diye düşünüp üzmeyin kendinizi, Allah sabır versin size

Babanıza Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah... Size bağırması kızması benim düşünceme göre çok ağlayıp, kendinizi üzmemeniz için yapmıştır... Hani öldükten sonra beni hep bağırıyordu, kızıyordu öyle bir adama neden üzüleyim diye kendince düşünmüş olabilir.. Yani kısacası sizin üzülmemeniz için

Benim babam 6 gün önce vefat etti. Ben biliyordum öleceğini sanki ona yalvardım konuş benimle bir şey söyle diye herkes bir gün ölecek diyebildi sadece. Gözlerindeki korkuyu unutamıyorum. Kabullenmiyordu hasta olduğunu, iyileşeceğini düşünüyordu hep. Sizin babanız da kabullenmedi bence. Işıklar içinde uyusun şimdi çok güzel bi yerdeler. Allah sizlere uzun ve mutlu ömürler versin. Sabır diliyorum hepimize

Back
X