- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Kadın bazı aramaları açmamış belkide rahatsızdır fakat ayıp olmasın diye ifade edemiyordur yada ne bileyim arada ben kalırım mutsuz olurum diye dile getirmemiştir konu Kandil mesajından ibaret değil öyle olsa neden rahatsızlık duyayım özel bir gün olmuş kutlamış geçmiş.Belki de kadın rahatsız değil. Gerçekten neden illa kadın kadına erkle erkeğe yazmak zorunda? Bu bana çok artniyetli bir tavır geliyor.
Kayınpederin numarası var işte Burdada bir mesele var neden o değil onu arıyor soruyorKayınpederinin numarası yokmu babanda demişsiniz ya .
Yoksa daha büyük mesele işte .
Yoksa niye yok
Kaynananin var da onun niye yok ?
Babam 59 yaşında bir adam ve yaşının adamı değil bizi üzen şeylerden biriside bu maalesefAslinda iki dunur arada hal hatir sorabilir bu cok dogal ama 40 dakika konusmak, ust uste defalarca aramak falan bana normal gelmedi.
Hele kayinpederini hic aramayip, surekli kayinvalideni aramasi durumu cok fazla yanlis anlasilmaya musait hale getiriyor.
En iyi ihtimalle baban muhabbet etmeyi seviyordur, icinde kotuluk yoktur. Tabi evlerden irak tam tersi de olabilir. KKayinpederinbu aramalari farkederse iki aile arasinda sorun cikabilir.
Baban kac yasinda adam hic bunlari dusunmuyor mu? Ay sinir oldum
Bu isin sonunda senin evliligin bile etkilenebilir.
Kadın bazı aramaları açmamış belkide rahatsızdır fakat ayıp olmasın diye ifade edemiyordur yada ne bileyim arada ben kalırım mutsuz olurum diye dile getirmemiştir konu Kandil mesajından ibaret değil öyle olsa neden rahatsızlık duyayım özel bir gün olmuş kutlamış geçmiş.
Merak etmiyordum derken???alıntı yapma diye bir seçenek var farkındaysanız. Belki konu sahibi de sizin yorumunuzu merak etmiyordur o halde.O da sizin görüşünüz. Merak etmiyordum ama paylaştığınız için teşekkürler. Aynı düşünmek zorunda değiliz
Merak etmiyordum derken???alıntı yapma diye bir seçenek var farkındaysanız. Belki konu sahibi de sizin yorumunuzu merak etmiyordur o halde.
Böyle saçma sapan tavırlara da uyuz oluyorum artık. İnsanlar dışarda enerjilerini bosaltamiyorlar diye heralde buraya gelip siradan bir yoruma bile atar yapar oldular.
Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?dığru düşünüyorsun
Doğru düşünüyorsun canım haklısın bence kv bin telinden babanı engellemelisin kimseye çaktırmadan ama merak ettim kv den hiç rahatsız olmuyor mu bu durumdanAllah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Abartmiyorsun doğru düşünüyorsun. Babanın kötü bi niyeti olmasada yanlış anlaşılır ve yaptığı doğru değil bi sekilde engelle ve keskin bi dille uyar babanıAllah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Sınır koysa cevap vermez bence koymuyor sınırDünkü Kandil mesajına seninde kandilin mübarek olsun dünürüm yazmış aslında bir sınır koyuyor ama ne bileyim
Yani kadın erkek arkadaş olmaz mı demissiniz bende benim arkadaşlarım erkek ama bu durum bence de rahatsız edici onu demek istedim. Merak etmedim diye laf sokup sonra benim söylediğim şeyle beni vurmak da ayrı itici. Allah aşkına söyleyin, siz hiç mi alıntı yapıp yorum yapmadınız ? Size de böyle mi tepki verdiler?Sanırım siz de enerjilerini boşaltamayanlardansınız iki cümleye bu kadar celallendiğinize göre. Bi bitki çayı için iyi gelir. Konu sahibinin konusuna yorum yapmak başka, birini alıntılayıp ben böyle düşünüyorum diye kendini anlatmak başka. Konu sahibine yardımcı olmak için görüş paylaşıyorum zira bunu o istemiş. Beni ne ilgilendirir nasıl bir insan olduğunuz? Bu yorumunuzun kime ne faydası var?
Dediğim gibi ben size katılıyorum. Ama karşımızdaki aile bize katılmayan böyle düşünmeyen insanlar. Yani bunu olumsuz ve ayıp karşılayan aileler için bu durum yakışıksız ve tuhaf. Konu sahibi belirtmiş böyle aileleriz diye.Belki de kadın rahatsız değil. Gerçekten neden illa kadın kadına erkle erkeğe yazmak zorunda? Bu bana çok artniyetli bir tavır geliyor.
Yani kadın erkek arkadaş olmaz mı demissiniz bende benim arkadaşlarım erkek ama bu durum bence de rahatsız edici onu demek istedim. Merak etmedim diye laf sokup sonra benim söylediğim şeyle beni vurmak da ayrı itici. Allah aşkına söyleyin, siz hiç mi alıntı yapıp yorum yapmadınız ? Size de böyle mi tepki verdiler?
Dediğim gibi ben size katılıyorum. Ama karşımızdaki aile bize katılmayan böyle düşünmeyen insanlar. Yani bunu olumsuz ve ayıp karşılayan aileler için bu durum yakışıksız ve tuhaf. Konu sahibi belirtmiş böyle aileleriz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?