- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Konuşma dediğimiz olaylar iyi kandillerden ibaret değil.Normal zamanda birer hafta arayla babam aramış üstelik kadın açmamış bazı zamanlar konuşmalar yarım saat ve kırk dakikalık sürelerden ibaret bu bana hiç normal gelmiyor neden kayınbabam değilde kaynanamı arıyor benim annemi kayınbabam arayıp belli aralıklarda kırk dakika konuşsa çok rahatsız olurdum konu bundan ibaret bu size normal geliyor mu peki şuanda ?Ya neden kadın kadınla erkek erkekle muhatap olmak zorunda ki? Medeni karşı iki cins konuşmaz mı? Konuşma dediğimiz olay da iyi kandiller. Bu saçma kalıpları artık yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bence ortada sorun yok. Kayınvalideniz bu durumdan rahatız olduğunu söylemediyse size sizin dahil olmanız gereksiz olur
Konuşma dediğimiz olaylar iyi kandillerden ibaret değil.Normal zamanda birer hafta arayla babam aramış üstelik kadın açmamış bazı zamanlar konuşmalar yarım saat ve kırk dakikalık sürelerden ibaret bu bana hiç normal gelmiyor neden kayınbabam değilde kaynanamı arıyor benim annemi kayınbabam arayıp belli aralıklarda kırk dakika konuşsa çok rahatsız olurdum konu bundan ibaret bu size normal geliyor mu peki şuanda ?
Doğru ya da yanlış.Allah aşkına ben mi abartıyorum kızlar dün Kandil gecesiydi babam telefonunu verdi whatsapptan profil resmimi değiştir dedi o sırada ne göreyim kayınvalideme mesaj atmış kandilini kutlamış ama özellikle ona yazmış başka kimseye yazmamış.Daha öncede böyle bir olay yaşadık aramış napıyorsun cuman kutlu olsun diyerek kayınvalidem anlattı köye gidelim felan diye sohbet etmişler babamı o zaman uyardım kocasını ara çok aramak istiyorsan onunla muhattap ol adam demeyecek mi beni neden aramıyor eşimi arıyor mesaj atıyor diyerekten kızlar ben mi abartıyorum ? Misal kayınbabam annemi arasa mesaj atsa ben çok bozulurum veya annem ne alaka kocam dururken diyerekten dünde yine kandilini kutlamış özellikle onunkini whatsapptan görünce resmen çıldırdım kötü bir niyeti olmasa bile bizde erkek erkekle kadın kadınla muhattap olur acaba yanlış mı düşünüyorum lütfen beni aydınlatın ?
Biz bir aileyiz balık baştan kokar sonuç olarak her koyun kendi bacağından asılır diye düşünmüyorum ve doğal olarak ortada bir şey varsa utanç duyuyorum böyle bir olayla karşı karşıya kalan normal insanlar utanç duyabilir veya rahatsız olabilir ama tabi normal insanlar (!)Doğru ya da yanlış.
Koskoca insanlar bırakın da doğruyu yanlışı kendileri ayırt etsinler.
Siz neden karışıyorsunuz anlamadım
Aklım başımda değil bazı ayrıntılar yorumlarda şuan olayların şokunu yaşıyorum.Babam arayıp uzun aralıklarla konuşmuş yaptığı davranıştan rahatsızlık duyuyor ve utanıyorum normal insanlar gibi böyle bir şeyle karşı karşıya kalsanız nötr mü olurdunuz yapmayın Allah aşkına insanız biz duygularımızı içimize atamayız illaki dışa vuran şeyler olur.Ayrıca siz rahatsız olmayabilirsiniz ben sizinle aynı karakterde bir insan değilim demekki benim sınırlarım daha farklı teşekkür ederim düşünceniz içinBen mi yanlış düşünüyorum diye sorup karşıt görüş geldiğinde beğenmedim atmak ve üstüne terslemek itici duruyor bildiniz olsun. Konunun ayrıntılarını şu an paylaşıyorsunuz. Sadece ilk yorumunuzu okuyarak yazdım, başka ayrıntılar varsa konunuza ekleme yapın.
Kayınbabanız annenizi arasa siz neden rahatsız oluyorsunuz ki, sizi mi arıyor? Anneniz rahatız olur anlarım o ayrı ama size yapılan bir şey yokken kendinize pay çıkartmış olursunuz.
Nedenini ben bilemem, babanıza soracaksınız bana değil.
Pardon da nedir bu tavır anlayamadım?Biz bir aileyiz balık baştan kokar sonuç olarak her koyun kendi bacağından asılır diye düşünmüyorum ve doğal olarak ortada bir şey varsa utanç duyuyorum böyle bir olayla karşı karşıya kalan normal insanlar utanç duyabilir veya rahatsız olabilir ama tabi normal insanlar (!)
Genel anlamda evet katılıyorum. Ama kayınvalideye cuma kandil mesajı atıp kayınbabaya atmaması ile konuşmak farklı şeyler. Neden öteki dünürüne atmıyor mesela? Niye sadece kadına? Ki kızı önceden hoşlanmadığını belirtmiş. Böyle durumlarda böyle ailelerde bu tarz ithamlar bile ne büyük olaylar çıkarır kadın nasıl çıkıp gelinine şikayetlensin ki olayları körüklemek için mi?Ya neden kadın kadınla erkek erkekle muhatap olmak zorunda ki? Medeni karşı iki cins konuşmaz mı? Konuşma dediğimiz olay da iyi kandiller. Bu saçma kalıpları artık yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bence ortada sorun yok. Kayınvalideniz bu durumdan rahatız olduğunu söylemediyse size sizin dahil olmanız gereksiz olur
Banlanmak istemiyorum hanımefendi kötü söz sahibine aittir.Pardon da nedir bu tavır anlayamadım?
Ne bu kabalık?
Ben size kötü bir şey mi yazmışım?
Zamanımo ayırmışım fikrimi söylemişim kaldıramıyorsanız burada paylaşım yapmayın arkadaş.
Yorumu beğenmezsin anlarım da ne bu sinir.
Siz babanızın kayınvalidenizle uygunsuz durum içinde bulunduğunu iddia ediyorsunuz ama anormal olan biz oluyoruz öyle mi?
Siz önce babanıza öğretin utanç duymayı.
Kulağından çekersiniz belki
Terbiyesiz
Aklım başımda değil bazı ayrıntılar yorumlarda şuan olayların şokunu yaşıyorum.Babam arayıp uzun aralıklarla konuşmuş yaptığı davranıştan rahatsızlık duyuyor ve utanıyorum normal insanlar gibi böyle bir şeyle karşı karşıya kalsanız nötr mü olurdunuz yapmayın Allah aşkına insanız biz duygularımızı içimize atamayız illaki dışa vuran şeyler olur.Ayrıca siz rahatsız olmayabilirsiniz ben sizinle aynı karakterde bir insan değilim demekki benim sınırlarım daha farklı teşekkür ederim düşünceniz için
Bencede kötü söz sahibine aittir.Banlanmak istemiyorum hanımefendi kötü söz sahibine aittir.
MükemmelKayınvalideniz rahatsız mı durumdan? O rahatız değilse benim hiç umrum olmaz. Siz sırf konuştular diye arkasında başka bir ilişki olduğunu düşünüyorsanız da o zaman olay bambaşka bir yere gider, hepiniz altında kalırsınız.
Herkesin sizinle aynı düşünmeyeceğinin bilincinde olmanız şaşırtıcı çünkü sizinle farklı düşünen herkese beğenmediğim bırakıp tersleyip üstüne normal olmamakla itham etmişsiniz. Aklınızı başınıza topladığınızda yorum yazarsanız daha iyi olur, zira sizin ruh halinizin sorumlusu değiliz, çekmek mecburiyetimiz de yok. Bu da son yorumum, iyi forumlar
Çekmeyin hatta mümkünse siz benim konularıma yorum yapmayın.Kayınvalideniz rahatsız mı durumdan? O rahatız değilse benim hiç umrum olmaz. Siz sırf konuştular diye arkasında başka bir ilişki olduğunu düşünüyorsanız da o zaman olay bambaşka bir yere gider, hepiniz altında kalırsınız.
Herkesin sizinle aynı düşünmeyeceğinin bilincinde olmanız şaşırtıcı çünkü sizinle farklı düşünen herkese beğenmediğim bırakıp tersleyip üstüne normal olmamakla itham etmişsiniz. Aklınızı başınıza topladığınızda yorum yazarsanız daha iyi olur, zira sizin ruh halinizin sorumlusu değiliz, çekmek mecburiyetimiz de yok. Bu da son yorumum, iyi forumlar
Benim kadın arkadaşım yoktur, en yakın arkadaşlarım erkektir ancak burada mesele farklı. Benim gibi geniş beir insan bile rahatsiz oldu.Ya neden kadın kadınla erkek erkekle muhatap olmak zorunda ki? Medeni karşı iki cins konuşmaz mı? Konuşma dediğimiz olay da iyi kandiller. Bu saçma kalıpları artık yıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Bence ortada sorun yok. Kayınvalideniz bu durumdan rahatız olduğunu söylemediyse size sizin dahil olmanız gereksiz olur
Bencede yanlış yapmıskayınpederının numarası yok mu babanda? Olmamıs olsa bile annen arardı mesela
Bazı insanlara bu durun normal geliyor mesela belki babanada bu durum sıradandır
Genel anlamda evet katılıyorum. Ama kayınvalideye cuma kandil mesajı atıp kayınbabaya atmaması ile konuşmak farklı şeyler. Neden öteki dünürüne atmıyor mesela? Niye sadece kadına? Ki kızı önceden hoşlanmadığını belirtmiş. Böyle durumlarda böyle ailelerde bu tarz ithamlar bile ne büyük olaylar çıkarır kadın nasıl çıkıp gelinine şikayetlensin ki olayları körüklemek için mi?
Benim kadın arkadaşım yoktur, en yakın arkadaşlarım erkektir ancak burada mesele farklı. Benim gibi geniş beir insan bile rahatsiz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?