Siz aradınız mı babanızı?Merhaba arkadaşlar,
8 yıldır babam bizden ayrı yaşıyor. Çocukken onu çok severdim. Çok yumuşak, iyi kalpli biriydi. Babadan öte arkadaş, dost olmuştu bana. Ama annemle anlaşamadılar. Sürekli kavga, şiddet vs. Babam evi terketmeye karar verdiğinde bizleri, kendi çocuklarını da sildi. Hiç arayıp sormadı, maddi olarak tek kuruş yardım etmedi. Yetmedi bizim hakkımızda konuşmaya başladı. Vefasız, hayırsız evlat diye anıldık. Ona toz kondurmazdım ama nasıl biri olduğunu kabullenmeye başladım... Böyle biri nasıl olurda bu kadar gaddar olabilir?
Evi terkettikten sonra onunla konuşmaya devam ettim ama sonrasında numarasını değiştirdiSiz aradınız mı babanızı?
baba babalığını bilirse evlatta evlatlığını yapar kafanıza takmayınMerhaba arkadaşlar,
8 yıldır babam bizden ayrı yaşıyor. Çocukken onu çok severdim. Çok yumuşak, iyi kalpli biriydi. Babadan öte arkadaş, dost olmuştu bana. Ama annemle anlaşamadılar. Sürekli kavga, şiddet vs. Babam evi terketmeye karar verdiğinde bizleri, kendi çocuklarını da sildi. Hiç arayıp sormadı, maddi olarak tek kuruş yardım etmedi. Yetmedi bizim hakkımızda konuşmaya başladı. Vefasız, hayırsız evlat diye anıldık. Ona toz kondurmazdım ama nasıl biri olduğunu kabullenmeye başladım... Böyle biri nasıl olurda bu kadar gaddar olabilir?
Annesiyle alakalı olan bi durum yüzünden çocuklarına bunu yapmaya hakkı mı var yani?Acaba annenizle ilgili bilmediğiniz bi durum olabilir mi aralarında? Öyle biriyken neden sizdende kopsun ki? Sanki bilmediğinz seyler var gbi geldi
Bunu mu anladın cidden? Ayrıca milyonlarca sey duyuyorz suaan yazıp konu sahibinin aklını bulandırmak istemiuorumAnnesiyle alakalı olan bi durum yüzünden çocuklarına bunu yapmaya hakkı mı var yani?
Anne ölünce baba enişte olur diye bir söz var anadoluda. Erkeklerin çoğu karısıyla beraber çocuklarını da boşuyor. Sorun sizde değil onda. Kendinizde hata falan aramayın. Ne yapacaktınız vefa olarak, şu an 19 yaşındasın 11 yaşında bir çocuk babası onu aramadıktan sonra ne yapabilir ki aramışsınız da. Yerinizde olsam o babadan haber getirenlerle çok ağır cevaplar tollardım kendisine. Allah layığını versin onunMerhaba arkadaşlar,
Annem çok sinirli, psikolojik sorunları olan biri.Acaba annenizle ilgili bilmediğiniz bi durum olabilir mi aralarında? Öyle biriyken neden sizdende kopsun ki? Sanki bilmediğinz seyler var gbi geldi
Amcamlar, halamlar, herkes bizi suçluyor. Babamıza karşı saygısız vefasız olmakla suçlanıyoruz.Anne ölünce baba enişte olur diye bir söz var anadoluda. Erkeklerin çoğu karısıyla beraber çocuklarını da boşuyor. Sorun sizde değil onda. Kendinizde hata falan aramayın. Ne yapacaktınız vefa olarak, şu an 19 yaşındasın 11 yaşında bir çocuk babası onu aramadıktan sonra ne yapabilir ki aramışsınız da. Yerinizde olsam o babadan haber getirenlerle çok ağır cevaplar tollardım kendisine. Allah layığını versin onun
Ben 11 yaşındaydım. 11 kardeşiz. En küçük kardeşim 2 yaşındaydıAyrıldıklarında sen ve kardeşin kaç yaşındaydınız?
Valla cano başka kadın bulmuştur, ondan çocuk peydahlamıştır sizi d eunutup gitmiştir genelde öyle oluyor. Boşanan erkek çocuklarını da atıyor gidiyor.
Ben 11 yaşındaydım. 11 kardeşiz. En küçük kardeşim 2 yaşındaydı
11 Kardeş ? 10+1 mi yani? Kusura bakma dalga geçmek için sormuyorum yazım hatası mı oldu diye anlamak için soruyorum.Ben 11 yaşındaydım. 11 kardeşiz. En küçük kardeşim 2 yaşındaydı
Evet 11 kardeşiz maalesef11 Kardeş ? 10+1 mi yani? Kusura bakma dalga geçmek için sormuyorum yazım hatası mı oldu diye anlamak için soruyorum.
Maalesef öyle11 kardeş mi
11 yaşındayken babanızı süper kahraman olarak görmüş olamaz mısınız?Ben 11 yaşındaydım. 11 kardeşiz. En küçük kardeşim 2 yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?