Babam nasıl bu kadar değişti?

Kayipyel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
41
-11
1
21
Merhaba arkadaşlar,
8 yıldır babam bizden ayrı yaşıyor. Çocukken onu çok severdim. Çok yumuşak, iyi kalpli biriydi. Babadan öte arkadaş, dost olmuştu bana. Ama annemle anlaşamadılar. Sürekli kavga, şiddet vs. Babam evi terketmeye karar verdiğinde bizleri, kendi çocuklarını da sildi. Hiç arayıp sormadı, maddi olarak tek kuruş yardım etmedi. Yetmedi bizim hakkımızda konuşmaya başladı. Vefasız, hayırsız evlat diye anıldık. Ona toz kondurmazdım ama nasıl biri olduğunu kabullenmeye başladım... Böyle biri nasıl olurda bu kadar gaddar olabilir?

Siz aradınız mı babanızı?

baba babalığını bilirse evlatta evlatlığını yapar kafanıza takmayın

Anne ölünce baba enişte olur diye bir söz var anadoluda. Erkeklerin çoğu karısıyla beraber çocuklarını da boşuyor. Sorun sizde değil onda. Kendinizde hata falan aramayın. Ne yapacaktınız vefa olarak, şu an 19 yaşındasın 11 yaşında bir çocuk babası onu aramadıktan sonra ne yapabilir ki aramışsınız da. Yerinizde olsam o babadan haber getirenlerle çok ağır cevaplar tollardım kendisine. Allah layığını versin onun

Sebep ne olursa olsun bir babanın çocuklarından vazgeçmesi çok yanlış Allah onu bildiği gibi yapsın

Acaba annenizle ilgili bilmediğiniz bi durum olabilir mi aralarında? Öyle biriyken neden sizdende kopsun ki? Sanki bilmediğinz seyler var gbi geldi
Annem çok sinirli, psikolojik sorunları olan biri.

Amcamlar, halamlar, herkes bizi suçluyor. Babamıza karşı saygısız vefasız olmakla suçlanıyoruz.

Valla cano başka kadın bulmuştur, ondan çocuk peydahlamıştır sizi d eunutup gitmiştir genelde öyle oluyor. Boşanan erkek çocuklarını da atıyor gidiyor.

Boşanmaya karar veren kadını, çocukları almak ile veya göstermemek ile tehdit eden adamlar, boşanınca çocukları arayıp sormuyor bile çoğunlukla.
Genelde böyle gördüm çevrede.

Ben 11 yaşındaydım. 11 kardeşiz. En küçük kardeşim 2 yaşındaydı
11 yaşındayken babanızı süper kahraman olarak görmüş olamaz mısınız?
Her çocuk için babası bir kahramandır, çocuklar büyüklerin içindeki karanlığı anlamayabilir. Belki o zaman da çok ilgili bir baba değildi de siz onu gözünüzde çok büyüttünüz?
Zamanla taşlar yerine oturdu ve babanızın gerçek kimliğiyle karşılaştınız belki de.
Çünkü böyle keskin bir geçiş için olağanüstü ihtimaller gerek.
Başka bir kadınla ikinci evlilik ve sonrasında tüm hayatını ona adamış olabilir, onla başka bir aile kurup, manipüle edilmiş olabilir. Her şey olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…