- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi merveeda79
-
görüşme de aklı bi başına gelsin...Merhaba,
O kadar çok canım sıkkın ki anlatamam..
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
O da bizi sever..ama neden kendi ailesine bu kadar düşkün anlam veremiyorum..
Bize ne alırsa neden kuzenime de alır ve daha fazlasını yapar..
Annemi yıllarca dövmüş..Annesi babası ne derse onun için doğru oymuş..
Hala neden onların ağzına bakıyor..Bizi hala neden üzüyor anlam veremiyorum..
Konuşmayı çok denedim acı çeken üzülen ben oldum..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
Ama iş onlara gelince neden böyle..
Babanneme görüşmüyorum,babamla da mı görüşmeyeyim?
Babanın kendi aklı yokmu ,Annene üzülmüyorsun da babanamı üzülüyorsun
kendini benim yerime koy böyle yorum yazmak hoş mu..
bu durumda annem çocuğunu vermiş oluyor ki annem canını verir çocuğunu asla..herkesin annesi öyle değil mi
ikincisi babam ve yengem..bunu düşünemem bile...zaten düşünürsem intihar sebebi direkt
Buraya konu açıyorsan bütün yorumlara açık olmak zorundasın
Bunu yazan da bir tek ben değilim
Demekki durum dışarıdan böyle görünüyor biraz ben napayım
görüşme de aklı bi başına gelsin...
of off..
valla bazen rest çekmedikçe anlaşılmıyoretkili olur mu canım..
valla bazen rest çekmedikçe anlaşılmıyor
ama yine de kesin etkili olur diyemem
benimbabam beni zamanında çok dövdü ergenken yıllarca küstüm ona tersledim ettim
sonra sonra hatasını anca öyle anladı
anladı kidövmek beni ondan uzaklaştırıyor o da u dönşü yaptı
ama her kişilik aynı değil
bakarsın baban da seni siler daha çok üzülürsün bilemem
umarım durumunuz düzelir ama..inşallah..
hayır düzeldi ozamandan sonrasaol canım..yorumun için..
babanı sende seviyorsun değil mi ne kadar dövse de ona birşey olsa çok üzülürsün..
bunu şiddet görmeyen kimse anlayamaz dengesiz değil mi baban bir iyi bir kötü oluyor seninde..
ben mesafeyi koyacağm
benim babamda kendi ailesinden çok anne babasina çok düşkündü.. dedemi hep öne bindirdi arabayı dedem koca göbegini egmiş rahat tavirla oturuyordu çok dikkatli izlerdim babam onlara yardim ettiğinde... çok kızardim bu işe... sonrasinda evlendim bana diyo ki dedeni hiç aramiyorsun??Merhaba,
Bir babam var çok sevdiğim,çocukken ona aşık olduğum herşeyden çok kıskandığım annemden bile..
Aslında iyi kalplidir ama babannemin hangi lafı onu o kadar hiddetlendiriyor bizi bu kadar düşmanı gibi görüyor sizce neden..
Akşam yemeğe çıktık annemden soğuduğunu hep hasta olduğunu söyledi bana..Annemi savundum, korudum ama ne desem boş..Ortada 2 çocuk daha var , ben evlendim evlenirken ağladı ben iyi baba olamadım diye o zaman şimdi iyi baba ol..Neden bu sinir bu öfke..Kendi çocuklarının zırnık malı mülkü yokken neden kuzenime arsa alınır..Siz bu duruma ne dersiniz..Ve bir bahçe yayla tarzında..Kendi üç çocuğunun garantisini neden düşünmez..Bize çalışın kazancınız kadar yiyin diyor..
HAYIR.. değil babası varKuzeninin babasi vefat felanmi etti? Yetimmi?
benim babamda kendi ailesinden çok anne babasina çok düşkündü.. dedemi hep öne bindirdi arabayı dedem koca göbegini egmiş rahat tavirla oturuyordu çok dikkatli izlerdim babam onlara yardim ettiğinde... çok kızardim bu işe... sonrasinda evlendim bana diyo ki dedeni hiç aramiyorsun??
niye arayim ona mı düşkün olucamm...evlennice onlara göre hareketde etmedim eşime göre ettim benden o şekilde beklediler yapmadım..;
babam da kuzenlerimden daha çok çocuklarına çok düşkündü. sizinki biraz tersi.. ama annesine babasina daha çok yardim etmelerine daha çok üstlerine düşmelerine çok kızıyorum o kadar. Kardeşleri bile abi abi diyip arkadasindan sırf çevirdi onu bile anlayinca nefret ettim belli de etmedim. seviyormuş gibi yaptım halalarımı amcami... biliyorum çünkü borcumuz çok abi dfeyip sora manzarayı gördüğümde herşeyi degiştirdiigi görüyorum neresi borcu var diyorum... külliuyen yalan işte borç mu kalmiş hiç sanmam aksi halde çok zenginler... babamla yarış yapıyolar zenginmlik yarişi bende kızıyorum.. ben kuzenlerden en iyisiydim kızlar arasinda ilk memur olan bendim. çekemiyorlar bide evlendim. hamileyim onu da hiç mi hiç çekemiyor valla hiç alınmıyorumfesatlık duymasa en iyileri onu olsun derim hiç fesatlik duymam kalbim temizdi onu bile çekemez
Rabbim hem insanları hemde dertleri çift yaratıyormuş demekki.aynı durum bizim evdede yıllardır sürüyor ve babam hala bu davranışlarına devam ediyor.eğer ailesinin dediğini yapmıyorsak dünyanın en kötü kişileri annem ve ben oluyoruz.işin acı tarafıda benim annem okumuş kültürlü bilinçli bir kadın ama öbür taraf annemi sırf onlara biat etmediği ve maaşını göndermek istemediği için hep bizi babama kötü taraf bizmişiz gibi gösterip annesiyle sürekli arasını açmak için çabalıyormuşuz gibi hissettirip babamla aramızı açmayı başardılar.tabi babam bizi önemseyip dinlermi 20 yıl para akışını yaptı oraya sağolsun bu zamana kadar evin masrafları benimde masraflarım dahil annemin üzerineydiydi ama benim özel okul işim çıkınca artık akışı kesmek mecburiyetinde kaldı. Babannem 3 yıl önce vefat etti(güya sebebi bizmişiz bizim suçumuzmuşöyle söylüyor kardeşleri ) ama babamın aklı daha yerine gelmedi 10 gün önce falan biz borçlar içinde yüzerken bankadan kefil falan bulup 50 milyar kredi çekmiş oraya yollamak için daha neler neler varda neyse.şimdi diyeceğim odur ki ben babamla restleşip kavga edemiyorum ama bu durumada artık katlanmak istemiyorum offfff. sence artık tepkimi açıkça ortaya koymalımıyım işe yararmı benzeri şeyler yaşadığımız için sana sormak geldi içimden.Sanada pek bi moral veremedim ama kusura bakma Umarım derdimize derman olacak bir yol buluruz.
Rabbim hem insanları hemde dertleri çift yaratıyormuş demekki.aynı durum bizim evdede yıllardır sürüyor ve babam hala bu davranışlarına devam ediyor.eğer ailesinin dediğini yapmıyorsak dünyanın en kötü kişileri annem ve ben oluyoruz.işin acı tarafıda benim annem okumuş kültürlü bilinçli bir kadın ama öbür taraf annemi sırf onlara biat etmediği ve maaşını göndermek istemediği için hep bizi babama kötü taraf bizmişiz gibi gösterip annesiyle sürekli arasını açmak için çabalıyormuşuz gibi hissettirip babamla aramızı açmayı başardılar.tabi babam bizi önemseyip dinlermi 20 yıl para akışını yaptı oraya sağolsun bu zamana kadar evin masrafları benimde masraflarım dahil annemin üzerineydiydi ama benim özel okul işim çıkınca artık akışı kesmek mecburiyetinde kaldı. Babannem 3 yıl önce vefat etti(güya sebebi bizmişiz bizim suçumuzmuşöyle söylüyor kardeşleri ) ama babamın aklı daha yerine gelmedi 10 gün önce falan biz borçlar içinde yüzerken bankadan kefil falan bulup 50 milyar kredi çekmiş oraya yollamak için daha neler neler varda neyse.şimdi diyeceğim odur ki ben babamla restleşip kavga edemiyorum ama bu durumada artık katlanmak istemiyorum offfff. sence artık tepkimi açıkça ortaya koymalımıyım işe yararmı benzeri şeyler yaşadığımız için sana sormak geldi içimden.Sanada pek bi moral veremedim ama kusura bakma Umarım derdimize derman olacak bir yol buluruz.
kuzenlerinden daha çok yakın dur ki çekinme babacim canim cicimli bişeylerde de iste baban anliycaktı sorada..ne yapabilirim sence _? bu durum karşında babama mesafe koysam bir gün ya onu kaybedersem vicdana zabını ne yapayım akıl ver ..
Can çıkmayınca huy çıkmaz. Hadi gençlikte bazı hatalar yapıyor erkekler ama hala belli bir yaşa gelip de devam ediyorsa bu o zaman fena. Çünkü bazıları der "gençken çok çektirdim hanıma ama şimdi akıllandım" hele kaynanalar belli bir yaşa gelmiş, gelinin kvalide olmuş, oğlun kpeder olmuş yarın anneanne dede olacaklar, hala neyin peşindesin sen? Allah ıslah eder bu tipleri diyecek bir şey yok.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?