Babam neden kuzenimi ve onun ailesini daha çok seviyor?

Çok özür diliyorum ama eşini yıllarca döven bir adamın iyi kalpli biri olduğunu düşünmüyorum.

Babanız böyle demek kabullenin ve üstüne düşünmeyin. Çocuklarının annesini döven bir adamın çocuklarını düşünmesi beni şaşırtırdı zaten.

Benim babam da kuzenime cok hassastir bana bisi aldiginda mutlaka ona da alir ama benim kuzenim yetim ; babamda ona baba olmaya çalışır hep bole bi durumsa normal bence.
Ama annenize yaptiklari katiyyen normal degil. Allah annenize sabir versin

Bence babanız çok bencil.. Yıllarca annenize şiddet uygulamış.. Bunun affedilir hiçbir tarafı olamaz.. Bu konuda babanızı kınıyorum.. İkincisi ise, babanız daha birey olamamış.. Ama eş olmuş, baba olmuş.. Burası da ayrı bir konu. Her konuda babaannenize sorması, size telefon alırken babaannenize danışması, çok çok şaşırtıcı.
Üçüncüsü ise, babanız önce babaannenize, sonra amcanıza ve en son kendine ev alması ise şunu açıklıyor.. Anneniz ve sizler babanız için en son sıradasınız.. Önce kendi annesini ve kardeşini hayatının en ön sırasına koymuş. Bu sizin için çok çok üzücü. Maalesef böyle örnekler o kadar çok ki..
Dördüncüsü ise, kendi çocukları varken, neden kardeşinin çocuğuna arsa alır ki bir insan.. Burası çok saçma olmuş. Tamam iş bulmasında yardımcı olabilir, bir amca olarak. Ama arsa alması çok mantıksız. Hadi erkek çocuğu olsa, yine anlarım da. Bence bu sebepten dolayı, babamla aramızdaki ilişkiyi tekrardan göz geçirirdim. Madem babanızın çok parası var.. Annenize ve çocuklarına da birer arsa alsın.. Bu konuda babanıza manevi baskı uygulayın..

böyle gelmiş, böyle gidicek. baban şimdiye kadar sizi önemsememiş bundan sonra da önemsiyceğini sanmıyorum. sen babanı çok sevsen de "sözde baba" olmaktan öteye gitmiyolar. yaranma kaygısından dolayı böyle yapıyor. annen onun ne çeşit bi insan olduğunu bildiğinden, "en azından diğerlerine kendimi sevdiriyim" diyor

Durumunu cok iyi anlıyorum bizde de var ayni vakadan. Onlar yemeye alismis biz bisey dersek karsi ciksak saygisiz bilmem ne oluyoruz. Babam ne kadar yedirirse okadar sayılıyor. Para yoksa da adam yerine koymuyorlar. Tum bunlarin basi olarak da babaannemi görüyorum ben. Amcam olacak adamdan tiksiniyorum. Suan borclardan dolayi pek yatirim yapamiyoruz onlara dogal olarak da bi gavurluk cikarip kustu beyefendi durumumuz iyiyken babamin yalakasi olan adam aylardir evimize gelmiyo. Allah yardimcin olsun...

Ben bile sinirlendim burda o nasıl iştir öyle ya kendi evlatlarının rızkını yeğeni de olsa başkasına veriyor..ben olsam kıymeti koparmıştım. Kuzende kuzen olsa kesinlikle kabul etmez öyle bişeyi insanda utanma olur biraz

Bu kuzeni daha çok sevme işi banada garip geldi Direk uçurtma avcısı adlı kitap aklıma geldı

Kuzen olduguna emin misin bu çocukların? Babanin baska birinden kendi çocuğu olmasin, kim bu devirde yegenine arsa alir yahu aklim almiyor.. Bence babaannen ortaligi biraz karistiriyor

Babam kuzenime arsa aldı deyince aklıma kuzeninin onun çocuğu olabileceği aklıma geldi nedense

baban kendi ailesinin gözünde parası olduğu sürece adam...güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına mülküne bir kıvılcım yeter diyerekten,dua edin ki babanızın başına bir iş gelmesin maddi olarak tüm ailesi sildiğinde yazık ki hıncını gene zavallı annenizden alacaktır hakkaniyetsiz adam.

tekrar merhaba yazamadım,
kuzenim babamın kızı değil..babam ailesinin sözünden çıkmayan biri ortalığı babannem karıştırıyor.
Amcam yıllarca çalışmadı ve babam hep ona baktı kahve parasına kadar verirdi, sonra yanına işe aldı.
Birşey oldu mu biz birşey dedik mi beni abim küçükken çok severdi benim bi tane abim var gibi laflar ediyor.
Amca kızı tek çocuk kardeşi olmadı hiç ve sonradan oldu,tedaviyle aramızda bir yaş var.
Biz üç kardeş olduğmuz için hep kıskanırlar bizi durun şunu duymadınız dahaa babam ortanca kardeşime onlara evlatlık vermek istemiş onların çocuğu yok diyee.Annem yazık çıldırmış nasıl dersiniz böyle laflar diye..amcam benim ortanca kardeşime devamlı benim kız der benim olcak der terbiyesiz ahlaksız adam..sinirlerim psikolojim çok kötü..
Babbam her bayram önce gider gizlice kuzene anasını giydirirdi bizi arife günü en son kalan mağazlara götürürdü, sonra evde kavga kıyamet..
Kuzenim kendi çocuğu değil ama öyle olması için öyle görmesi için babannem biz bebekkenden beri öyle davrandı lanet kadın..Babama öyle duygu sömürüsü yapar ki hastaneye kaldırılmalar vs..ben bıktım en kısa zamanda psikoloğa gideceğim..
düşündükçe ölesim geliyor

annenız sormadı mı pekı nıye onun üzerine aldı dıye.
bence çokta masum değil hiç kimse bu hikayede.
ayrılıyorsada ayrılsın boşver böyle kukla gibi adamın ne gereği var.

anneme onun üzerine aldım demiyor ki kredi çektiler aldılar diyor..sadece emekli bu insanlar emekli parasıyla bağ+arsa+ev alınır mı sizce..en son annem sen alıverdin demi dediğinde alırım len abim değil mi dedi sana ne dedi sen de al kardeşine dedi

Allahtan hayırlısını diliyorum psikolojimiz annemle ve benim maffoldu..kardeşlerimde çok normal sayılmaz

Emrin olur yazmayız..

kendini benim yerime koy böyle yorum yazmak hoş mu..
bu durumda annem çocuğunu vermiş oluyor ki annem canını verir çocuğunu asla..herkesin annesi öyle değil mi
ikincisi babam ve yengem..bunu düşünemem bile...zaten düşünürsem intihar sebebi direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…