Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ne güzel düşünmüşsünüz. Taksiye binin gidin.

Senelerdir burdayım Kudra yi da görürüm de hayatı hakkında hiç bilgi sahibi değildim. Sanırım zamanında kuyruğunuza basmış ki hırsınızı alamamışsınız. Burda 1 tane Allahın kulu size haklısınız dememiş. İnsan bi döner kendine bakar sorun bende mi diye

Uuufff siteden atilanlarin gidip de ağlama duvarlarini mi paylaştın sen? Komiksinn

Allah evladın da hayırlısını versin denilen türdensiniz. Şimdi işinize gelmez hakaret edersiniz

Senin çocuğun yok, olsa da benim gibi sabırlı bir evladın olmazdı merak etme. Her konuda bilgisi olan laf ebesi!! Ekşide hakkında entry var. Şaşırmadım cevabına.
Kimin yeni üyeliğisiniz dürüst olsanıza hadi

Baban sayesinde varsin. O olmasa sen de yoktun. Buyutmuş hayata birakmiş. Daha ne yapsin? Sanki bizleri babamiz elimizden tutarak gezdiriyor. Çok bencilsiniz. Tamam dogurmakla buyutmekle iş bitmiyor ama soylediginiz şeyler o kadar yavanki. Bizim yaşitlarimiz yabanci ulkelerde hem yalniz kaliyor, hem çalişiyor hem okuyor, hem kira oduyor. Daha demin 25 yaşinda kizin yalniz başina yabanci ulkede calisip okumasi konulu vidyo izledim. Ben universiteye girdigimden beri hem çalişdim hem okudum. Ihtiyaçlarimi da kendi kazancima gore ayarladim. Eşim de oyle. Yani siz tembelsiniz babanizda suç yok.

Gezdiremeyeceğiniz çocuğu yapmasaydınız hanfendi.

Gezdiremeyeceğiniz çocuğu yapmasaydınız hanfendi.
Gezdiremeyeceğim değil lütfen istediği an istediği saniye gezdiremeyeceğim çocuk
Kuş uçmaz kervan geçmez köyde
Yarın çarşıya ineceğim halde
Sırf biricik çocuğum istiyor diye2 gün üst üste yola çıkmam gereken çocuk

Vıyy..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…