- 19 Mayıs 2020
- 48.319
- 217.612
- 598
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Aynen ne güzel düşünmüşsünüz. Taksiye binin gidin.Ailemin yanına geldim. Bir köyde yaşıyorlar. Ben araba kullanmayı bilmiyorum, köydede herhangi bir vasıta yok. Haftada bir-iki kere babam olacak beyfendinin işi çıkarsa şehre inebiliyorum. Yürüyüşe çıkabiliyorum. Genelde beni gezdir şeklinde talebim olmuyor. Bu ara epey sıkıldım, az önce babama şehre inelim dedim, benzir pahalı, yarın pazara giderim, giderken de gezdiririm diyor. Dedim, marketten al, benzin parasını da ben veririm, yine de kabul etmedi. 1 hafta olmuş dışarı çıkmadım, acayip bunaldım. Bazen bu adamı boğasım geliyor, ölse ağlar mıyım diye düşünüyorum. Genel olarak böyle bencil biri. Çalıştığım zaman da, para isteyeceği zaman arardı. AA babam var, benim için şunu yaptı diyeceğim hiçbir şey yok. Kendime kiralık ev ararken de, ben aradım. Tacizci emlakçılarla vs hep ben uğraştım.
Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.
Uuufff siteden atilanlarin gidip de ağlama duvarlarini mi paylaştın sen? KomiksinnAsıl aciz, her lafa insanları aşağılamaya koşan sensin! Kendinden 15 yaş büyük koca bulup evlendin diye, kendini bilge gibi görüyorsun. İhtiyaç derken, hava su gibi normal bir şeyden bahsediyorum. Sanki bara, gideceğim! Bu arada çıngıraklı yılan şeklinde hitap eden üye sana cevap verirdim ama seviyene inmek istemiyorum. Gündüz kuşaklarını izlemeye, altın günlerine devam et. Kendine güvenmeyen pek çok kişi benim gibi araba kullanmasa, trafik kazaları yarı yaraya inerdi.
Ama herkes Kudralobar gibi her konuda bilgi sahibi böyle. Köy yolları engebeli, dağ başı, yol yok, yazmıştım. Elektrikli bisiklet tavsiyesi geldi.
Şimdi Kudalobar isimli üyeye cevap verdiğim için muhtemelen @Mune , beni banlar. Hatta geç bile kaldı, ama ben kendisini etiketledim.
kadınlar kulübü
siteye erkekler üye olamıyor ama üye olurken cinsiyet seçimi var. ayrıca sitenin admini bir erkek. çelişkilerle dolu bir site. diğer entrylerde de bahsetmişler admin sınıf başkanı edasıyla, ses çıkar…eksisozluk.com kadınlar kulübü
erkeklerin kabul edilmedigi ama admini (yukarida okudum) erkek olan forum sitesi. gercekten ara ara uyeleri azarliyor, laf sokuyor falan degisik kafalar. bir tane uye de cikip demiyor ki benim icerig…eksisozluk.com kadınlar kulübü
site yöneticilerinin büyük kısmının kendini allah sandığı site. öyle bir site ki onları eleştirdiğiniz anda üyeliğiniz iptal ediliyor. eleştirmek yasak, fikir belirtmek yasak, polemik yasak. tabi …eksisozluk.com kadınlar kulübü
ben de düşmüştüm bu siteye, düşmez olaydım, sinirlerim bozuldu. yok oraya yazan, dertleşen, kimisi kürtaj karşıtı kadınlar yüzünden değil. sitenin işleyişi ve yönetimi yüzünden. erkekler üye olamıyor…eksisozluk.com kadınlar kulübü
en çok okunan başlığı bir derdim var olan mok gibi sitedir. birilerini linç etmek, laf sokuşturmak, ağız dalaşına girmek için pusuya yatmış üyeleri ve hiç bir müdahalede bulunmayan beceriksiz yönetic…eksisozluk.com
Kadınlar Kulübü - Şikayetvar
Kadınlar Kulübü şikayet, iletişim, Kadınlar Kulübü yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Kadınlar Kulübü için yazılan tüm şikayet v...www.sikayetvar.com
15 yaş da değil ama neyseeKonu sahibi merak ettim niyeKudrAlobar un hakkında herseyi biliyorsunuz. Çocugu yok, esi 15 yas büyük falan özel ilgi alanınız falan mı öyleyse şımarık olmanıza ilave olarak takıntılısınız
Kimin yeni üyeliğisiniz dürüst olsanıza hadiSenin çocuğun yok, olsa da benim gibi sabırlı bir evladın olmazdı merak etme. Her konuda bilgisi olan laf ebesi!! Ekşide hakkında entry var. Şaşırmadım cevabına.
Aslında var ya bu kişi @Karamellasepeti de olabilir. öğretmendi ve ailesini küçük görüyordu.@Corpse Bride sen misin?
O da ekşici miydi?Aslında var ya bu kişi @Karamellasepeti de olabilir. öğretmendi ve ailesini küçük görüyordu.
O konuda bir maruzatim yokO da ekşici miydi?
Yeni öğrendim ama bence çok iyi ya. Herkesin harcı değil, ben olsam herkese anlatırım zevkle. Niye kötü bir şeymiş gibi laf atmış ki?15 yaş da değil ama neysee
Ekşiye çıkmışsın el salla.15 yaş da değil ama neysee
Baban sayesinde varsin. O olmasa sen de yoktun. Buyutmuş hayata birakmiş. Daha ne yapsin? Sanki bizleri babamiz elimizden tutarak gezdiriyor. Çok bencilsiniz. Tamam dogurmakla buyutmekle iş bitmiyor ama soylediginiz şeyler o kadar yavanki. Bizim yaşitlarimiz yabanci ulkelerde hem yalniz kaliyor, hem çalişiyor hem okuyor, hem kira oduyor. Daha demin 25 yaşinda kizin yalniz başina yabanci ulkede calisip okumasi konulu vidyo izledim. Ben universiteye girdigimden beri hem çalişdim hem okudum. Ihtiyaçlarimi da kendi kazancima gore ayarladim. Eşim de oyle. Yani siz tembelsiniz babanizda suç yok.Ailemin yanına geldim. Bir köyde yaşıyorlar. Ben araba kullanmayı bilmiyorum, köydede herhangi bir vasıta yok. Haftada bir-iki kere babam olacak beyfendinin işi çıkarsa şehre inebiliyorum. Yürüyüşe çıkabiliyorum. Genelde beni gezdir şeklinde talebim olmuyor. Bu ara epey sıkıldım, az önce babama şehre inelim dedim, benzir pahalı, yarın pazara giderim, giderken de gezdiririm diyor. Dedim, marketten al, benzin parasını da ben veririm, yine de kabul etmedi. 1 hafta olmuş dışarı çıkmadım, acayip bunaldım. Bazen bu adamı boğasım geliyor, ölse ağlar mıyım diye düşünüyorum. Genel olarak böyle bencil biri. Çalıştığım zaman da, para isteyeceği zaman arardı. AA babam var, benim için şunu yaptı diyeceğim hiçbir şey yok. Kendime kiralık ev ararken de, ben aradım. Tacizci emlakçılarla vs hep ben uğraştım.
Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.
Utansam yazmam zaten. Aşkın yaşı mı olur ayol.Yeni öğrendim ama bence çok iyi ya. Herkesin harcı değil, ben olsam herkese anlatırım zevkle. Niye kötü bir şeymiş gibi laf atmış ki?
Yaşasın ünlü olmuşumEkşiye çıkmışsın el salla.
Gezdiremeyeceğiniz çocuğu yapmasaydınız hanfendi.Ay allahım her gece sabah beşlere kadar çocuğumun hatrına uyumuyorum
İleride illa istediğim an istediğim günde beni çarşıya götür yoksa senden nefret ederim muhabbetlerine girerse yıkımım olur herhalde
Tüm emeklerim gözümün önünden geçer
Gezdiremeyeceğim değil lütfen istediği an istediği saniye gezdiremeyeceğim çocukGezdiremeyeceğiniz çocuğu yapmasaydınız hanfendi.
Vıyy..Gezdiremeyeceğim değil lütfen istediği an istediği saniye gezdiremeyeceğim çocuk
Kuş uçmaz kervan geçmez köyde
Yarın çarşıya ineceğim halde
Sırf biricik çocuğum istiyor diye2 gün üst üste yola çıkmam gereken çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?