Bende anlamadım eksik yok hersey tamam sadece gelip oturacak onun içinde hayir diyor. Ben onlarda babasi dedesi bir suru erkek var ama biz sadece 3 5 kisiyiz dayım amcamda yok. Nasil aile bunlar diye dusunurler mi acabaevlenecek olan baban mı sen mi? hazır hissetmiyorum nedir ya. sen sözünü yap. karşı tarafa mahçup olcam diye korkuyosun sanırım, olmazsın.
Bende anlamadım eksik yok hersey tamam sadece gelip oturacak onun içinde hayir diyor. Ben onlarda babasi dedesi bir suru erkek var ama biz sadece 3 5 kisiyiz dayım amcamda yok. Nasil aile bunlar diye dusunurler mi acaba
Hergun arayip annen nasil diye soran adam gecen gun annen gelmesin istemiyorum bile dedi. Amacini anlamis degilim. Paranin guc olduğuna inanan bir insan. Salon tutalım ben yapayim herseyi annende ayagima gelsin gözüyle bakıyor ama ben böyle bir gunde herkesin gonlunude goremem kiBu soz bu sene olacak ve sen o sozde yoksan annemi unut. Oyle bir sey olursa annem sana hic bakmaz zaten diyeceksin.
Hergun arayip annen nasil diye soran adam gecen gun annen gelmesin istemiyorum bile dedi. Amacini anlamis degilim. Paranin guc olduğuna inanan bir insan. Salon tutalım ben yapayim herseyi annende ayagima gelsin gözüyle bakıyor ama ben böyle bir gunde herkesin gonlunude goremem kiBu soz bu sene olacak ve sen o sozde yoksan annemi unut. Oyle bir sey olursa annem sana hic bakmaz zaten diyeceksin.
Her yolu denedim malesef olmadi. Annemde kalkariz altından insan yeterki istesin canını sikma diyor ama insan ister istemez uzuluyor. Birde bana eger yaparsan bu nisani seni silerim hayatimdan dedi. Kacinci erteleme buBence babanızla bir görüşün ve ona bu tavrının sizi kırdığını ve sanki sizi yeterince önemsemiyormuş gibi bir izlenim yarattığını söyleyin. Hala sizi anlamıyor ve bu tutumunda kararlılık gösteriyorsa,dayınız ya da dedeniz erkek bir aile büyüğü varsa ona rica edin derim.. Yoksa da annenizden istesinler. Kadınlar her işin altından kalkar evelallahBozmayın moralinizi
O bana seni silerim bu nisan olursa diyor piskin piskin. Kendi istedigi gibi olacakmis hersey. Herkesi ayagina istiyor. Simdi annem ayarladi diye ortaliga atti kendini olmasin seni silerim falan diye. Gelmezse de sadece enistem var gelebilecek oda baban o senin o ne derse oyle davranacaksin diyor gelmez yaniacıkcası babam boyle bir gunde yanımda olmasa bende bir daha asla gorusmem dedigi gibi öldü derim madem.. yaptıgı cok yanlıs cocugusunuz siz ya
O zaman telefonlarina cikma bence. Keyfi bilir. Size bir sey olmaz. Annen de yanindaymis ne guzel.Hergun arayip annen nasil diye soran adam gecen gun annen gelmesin istemiyorum bile dedi. Amacini anlamis degilim. Paranin guc olduğuna inanan bir insan. Salon tutalım ben yapayim herseyi annende ayagima gelsin gözüyle bakıyor ama ben böyle bir gunde herkesin gonlunude goremem ki
Bence sen bu nişanı yap ve seni annenden istesinler,babana da nişandan iki-üç gün önce babacım sen öyle dedin ama içime sinmiyor son kez soruyorum sen de gelecek misin yaz ki sonra sana suçlu hissettirmesin. Hadi hayırlı olsunHer yolu denedim malesef olmadi. Annemde kalkariz altından insan yeterki istesin canını sikma diyor ama insan ister istemez uzuluyor. Birde bana eger yaparsan bu nisani seni silerim hayatimdan dedi. Kacinci erteleme bu
Cok cok tesekkur ederim fikirleriniz icin insallah hayirli olur sagolunBence sen bu nişanı yap ve seni annenden istesinler,babana da nişandan iki-üç gün önce babacım sen öyle dedin ama içime sinmiyor son kez soruyorum sen de gelecek misin yaz ki sonra sana suçlu hissettirmesin. Hadi hayırlı olsun
ay bosverin ya enistede gelmesin gorustugunuz insana anlatın durumu yapacak birsey yok onların keyfinimi bekliyceksiniz sorumluluk sahibi baba kendinden once kızını dusunur zatenO bana seni silerim bu nisan olursa diyor piskin piskin. Kendi istedigi gibi olacakmis hersey. Herkesi ayagina istiyor. Simdi annem ayarladi diye ortaliga atti kendini olmasin seni silerim falan diye. Gelmezse de sadece enistem var gelebilecek oda baban o senin o ne derse oyle davranacaksin diyor gelmez yani
Evet yanimda zaten oda olmasa kendi başımın caresine bakardim herhalde. Ama telefonlarina cikmamak mantikli belki anlar hatasiniO zaman telefonlarina cikma bence. Keyfi bilir. Size bir sey olmaz. Annen de yanindaymis ne guzel.
Annem 20 senelik evliligini bitirdi dayanamayip. Dunya yansa donup bakmaz oyle ki sorumsuz. Ben sadece onunda gönlü olsun hemde seneler sonra biraraya gelelim istedim ama hazir öldü de gelmiyorum dedi. Cidden yaoacak birseyim kalmamis..ay bosverin ya enistede gelmesin gorustugunuz insana anlatın durumu yapacak birsey yok onların keyfinimi bekliyceksiniz sorumluluk sahibi baba kendinden once kızını dusunur zaten
benim tandıgım bir kızında babası benzer nisana gelmedi dugune zor geldi yani ona kalsa zor evlenirdi kız hayatınızı kesintiye ugratmayın hic yanlıs birsey yapmıyorsunuz neticedeAnnem 20 senelik evliligini bitirdi dayanamayip. Dunya yansa donup bakmaz oyle ki sorumsuz. Ben sadece onunda gönlü olsun hemde seneler sonra biraraya gelelim istedim ama hazir öldü de gelmiyorum dedi. Cidden yaoacak birseyim kalmamis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?