Evet cok dogru. Erkek arkadasimin dayisini taniyor zaten yakin arkadaslarmis onceden. Cok iyi bir aile hersey tamam ama ben hazir degilim diyor. Kendi de kabul ediyor herseyin yolunda oldugunu. Ama dogru birilerini beklersem asla evlenemem. Dediginizi uygulayacağım. Ustumden dag kalkti resmen cok sagolunbenim tandıgım bir kızında babası benzer nisana gelmedi dugune zor geldi yani ona kalsa zor evlenirdi kız hayatınızı kesintiye ugratmayın hic yanlıs birsey yapmıyorsunuz neticede
Cok zor zamanlarimda da kapat isim var deyip telefonu yuzume kapatmisligi da var coktan koptuk biz. Ben gerekeni soyleyip cekileyim yanımda olmak isteyen olur zaten en guzeli bubabanla annen ayrılmış olabilir ama babanın sana karsı ömür boyu sorumluluğu var yaptığı son derece yanlış. baba buna gelmezsen seni ömür boyu affetmem de çık işin içinden gerisini de hiç düşünme kimse de sormaz babanı merak etme
Bende anlamadım eksik yok hersey tamam sadece gelip oturacak onun içinde hayir diyor. Ben onlarda babasi dedesi bir suru erkek var ama biz sadece 3 5 kisiyiz dayım amcamda yok. Nasil aile bunlar diye dusunurler mi acaba
Dogru evet. Kotu dusunen de dusunsun degil mi? Benim yaoacak birseyim kalmadi cunku sokaktan adam çekip getiremem isteme olsun diye. Elimden geleni yapip bu nisani yapicamdüşünürlerse düşünsünler. annesi babası ayrı insanların sırf söz nişan için birlikte olmaya zorlamasını ben çok doğru bulmuyorum. benim de annem babam ayrı bizde de sorun eşimin annesi babası istemeye gelmemişti söz nişan hiçbirinde yoklardı biz yadırgamadık herkesin niyeti kendine.
önemli olan sizin mutlu olmanız ..
kesinlikle öyle üstelemeCok zor zamanlarimda da kapat isim var deyip telefonu yuzume kapatmisligi da var coktan koptuk biz. Ben gerekeni soyleyip cekileyim yanımda olmak isteyen olur zaten en guzeli bu
+1Bu soz bu sene olacak ve sen o sozde yoksan annemi unut. Oyle bir sey olursa annem sana hic bakmaz zaten diyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?