- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Teşekkür ederim, kendimden şüpheye düşecektim artık, hain evlat olmak istemiyorum ama bende kırıldım işte, ve yoruldum..
Saol cnm yabizler varız
Ayni babamHain evlat diyorlar zaten genelde, ya ölseler naparsın diyorlar. Ama bir ömür ya nefes aldırmadı, sürekli huzursuzluk bir ağız tadıyla sofraya oturmadık homur homur. Hayır annem çalışan kadın kariyerli kadın ve evde de 4/4 lük ev kadını sen neden şişiniyorsun neden mutsuzun ki ? Bazen keşke barışmasaydım diyorum... Annemi düşünüyorum arada o kalıyor. Ama tek bildiğim içimde baba olacak yer koskocaman bir BOŞLUK!
Sizi en iyi ben anlarım. Babam tüm hayatımın üstündeki gölgeydi ömrüm boyu huzur vermedi, başımdan talihsiz bir evlilik geçtiği için beni asla affetmedi, yüzüme vurdu, başımızı eğdin dedi. Kuzenim var ailesi pireyi deve yapar kızı el üstünde tutar över de över, babam beni yerin dibine sokar... Nişanlılığımda da rahat vermedi, huzursuzluk yaptı nikahımda yoktu! Sonra aylar, kandiller geçti barıştık. Şu an bizi el üstünde tutuyor ama bekliyorum bir yerden kaçak verecek, o zaman patlamam çok kötü olacak!
Sana diyeceğimse içinden gelmiyorsa barışma. Baba olmak kolay değil yapamayacak olanlar çocuk da yapmasın. Bizler kimsenin komplekslerini çekmek zorunda değiliz.
Aynen öyle. Sevgi-saygı kendiliğinden oluşmaz, kazanılır. Neden demedi bir gün olsun, neden benim çocuklarım bana kızgın, kırgın, ben ne yaptım demedi işte.. Ben mükemmel bir eş ve babayım demişliği vardır.benim annem babam ben lisedeyken ayrıldılar
evde bir baba vardı ama evine maddi manevi hiçbir desteği olmayan ama sevgililerine ehr türlü destek yağdıran sözde babalardan...
ilk zamanlar formaliteden kopuk kopuk görüştük
o zamanlar çocuktum kafam tam basmıyodu etrafımdaki çok bilmiş teyzelerin baba babadır ara kızım görüş kızım sözleriyle vicdan yapıyodum görevimmiş gibi hissediyodum
ama o telefonda bile görüşmelerimizde canımı sıkmayı başarıyodu
ilk kafama üniversite kayıtlarında dank etti baba babadır diye bişe olmadığı
annemle ikimiz benim üniversite kaydım için hiç bilmediğimiz 16 saat uzaklıktaki bir şehre gittik
baktım herkesin babası yanında koşturuyo ilgileniyo benimki kimbilir hangi alemde...
annemle ikimiz gariban gibi kaldık taaa eliin memleketlerinde
o zaman lanet olsun dedim birdaha aramadım
hiçte vicdanım sızlamadı
o babaysa bende evladım madem ona Allahın emanetiyim babalık yapmak zorunda...
babamda hep yaptı aynını kendi huzursuzluğuna bizide ortak etti..
Doğru, çıkmıyorseni öle iyi anlıyorum ki
ve sana affetme diyorum
bırak hatasının bedelini sana ve ilerde doğurcagın torunlarına hasret geçirsin
çünkü can çıkmadan huy çıkmıyo
Üzdüğünü biliyor, ama istediklerini yapmadığımız için biz nankörüz.
Kendi istekleri her şeyden önemli. O para kazanıp okutuyor diye bizi kölesi gibi gördüğünü düşünüyorum. Babaannemin anneme yaptığı eziyetlere tepki gösteriyoruz diye kızardı en çok. Annemi korumam onun için ciddi bir sorun zaten.
İçkisi, kumarı yokmuş. Karı kıza gitmiyormuş. Para kazanıp eve getiriyormuş. Ne derdimiz varmış.. Hep böyle derdi önceden.
İyi de kumadan beter babaannem zaten. Çocuklara yüz verme, karını döv dediğini kaç kere duydum kulaklarımla. Ben doğduktan sonra oğlanda doğuramadı zaten boşan gitsin diyen bir kadın. Anneme eziyet etmeyi meslek haline getirmiş.
Para kazanıyor, okuttu da Allah razı olsun ama hep onlardan kalanla. Önce onların masrafları, dertleri sonra biz. Hani babamın hayatında en çok sevdiklerini sıralasam son sıralarda gelirim ben.
Ayni babam
O da homurdanirdi cikciklar senle otrup yemek yemez seni adam yerine koymaz
Bende de var o bosluktan ve yuzunu görmek istemiyorum
Görmemek için annemin evine gitmiyorum
Maalesefki çoğu erkek çalışıp para kazanmayı bir iş sayıyor. Keşke annesinin sözünü dinleyip te kendi çocuklarını üzmese..
Varya hiç masraf çıkartmadım babama. Dershane parası ödetmedim hiç Azla yetindim. Ama beni boşanma sürecinde koca şehirde parasız bile bıraktı. Şu an gönderiyor ama benden çok kuzenlerimin lüks ihtiyaçlarına para harcar. Derdim para değil, ama bi baba nasıl evladını zorda bırakır da başkalarını düşünür aklım almıyor.
Dedem okutma kız çocuğunu ne gerek var dediğinde, babam beni okutmaktan vazgeçmişti. Annem işte o zaman ciddi anlamda tartışmış babamla. Annem olmasa bir hiçti benim hayatım, ben nasıl üzerim bu kadını. Herkesi, her şeyi karşısına aldı da gene de korudu bizi. Daha da katlanırdı babama ama bende evden ayrılınca iyice yalnız gördüler işte. Ben korurdum annemi, yaşım büyük olunca çekiniyordu babaannem.
babamla aramda sizin ki gibi..
hiçbir zaman affetmeyeceğim...
sadece konuşursa kısa cevaplar veriyorum...
allahtan fazla konuşmaz...
Cnm beni üni bile yollamadıÖyle iyi anlıyorum ki seni. Üniversiteyi kazanıp geldiğimde herkes ilk tatilinde evine koştu ben ta 3 ay sonra gittim. Kurtulmuştum ya o evden, her yer cennetti.
Zaten ne zaman gitsem sorun çıkardı, evden de kovdu. Neler neler..
34 Yaşındayım bir gün babamdan harçlık almadım, bir gün ihtiyacın var mı diye sormadı. 18-19 yaşımdaydım bir doğum günümde mektup yazdım bana hiç hediye almıyorsun baba kız alışverişe çıkmıyoruz diye. Homurdana homurdana avm'ye götürdü kapıda bekledi 10 dakika içinde hiç de sevmediğim ve giymediğim bir hırka aldım çıktım. Mektup yazdım evet çünkü ben asla babama bakıp konuşamazdım, ezdi bizi annemle. Ama annemde de çok büyük hatalar var sen koskoca doktorsun hem de psikologsun elaleme akıl verip evindekileri görmüyorsun! Ona da kızgınım!
Büyüklerimiz hep cefa çekmişler. İdare edip durmuşlar, bunlarda kendilerini bir halt sanmışlar. Eski kafalı babanneler, dedelerde hep kışkırtmış.
Anneni koruman çok güzel. Onların hakkı ödenmez zaten. Ama babadır atılmıyor işte.. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.
Neden ayrılmamış annen?
Cnm beni üni bile yollamadı
Gelecegimi aldi elimden
Lise bitmisti 268 puan almistim sadece 1 yil dershaneye gderek cok calissaydinda ist kazansaydin dedi
Senin dershane paranla ben eve esya alirdim dedi ki durumumuz iyi oldugu haldeokadaragladim ki okadar agladim ki
Anlatamam uni bitti git desenizde gitmem dedim yirttim tum formu sonrada evlendim cezalandirir gibi kendimi cezalandirdim oysa iste kurtulus nisanimda bile dayisina yengesine 2milyar verdim iyi bi b-k kazanamadi param bosa gitti diye dert yandi sok oldum
Agzim acik kaldi
Suan karilarla para yiyen piyasayada 80bin tl borcu olan birinden bahsediyorum
Bizim harcadiimiz 1 tl batti hep
Para gitmesin diye bizi karanlikta oturturdu isiklari kapatirdi tv isigi yeter size diyodu kopege davranir gibi evine suan 5bn tl para gecen bi adamdan bahsediyorum daha neler neler
Babalik hakki varda evlatlik hakki yok mu
Bu sebepten gunaha gireceksem cehenneme gidiceksem gidim
O adami sevmiyorum sevmedim sevmicem
Ben anneme de kızgınım. Hatta geçenlerde konu açtım annemle konuşmak içimden gelmiyor dedim de linç edildim burada.. Ama öyle...
Ayrıldı canım ben 21 yaşımdaydım iyice azıtmıştı dolapta yemekleri saklıyor gizli gizli yiyorsunuz diyordu, hakaretin bini bir paraydı, para gizliyordu annemden... Bir sene ayrı kaldık taşındık tam huzur buldum dedim babam araba kazası yaptı ve annem yumuşadı. Bir de annem doktor ama çok güçsüz bir kadın, babama karşı koyamadı ben seni kocasız büyütemem ( yaşım 21 ) sen evlenip gidiceksin ben napıcam dedi ( babam bardağını kaldırmaz evde anneme ne faydası varsa ).... Döndük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?