Babam Pişman mı?

Teşekkür ederim, kendimden şüpheye düşecektim artık, hain evlat olmak istemiyorum ama bende kırıldım işte, ve yoruldum..

Hain evlat diyorlar zaten genelde, ya ölseler naparsın diyorlar. Ama bir ömür ya nefes aldırmadı, sürekli huzursuzluk bir ağız tadıyla sofraya oturmadık homur homur. Hayır annem çalışan kadın kariyerli kadın ve evde de 4/4 lük ev kadını sen neden şişiniyorsun neden mutsuzun ki ? Bazen keşke barışmasaydım diyorum... Annemi düşünüyorum arada o kalıyor. Ama tek bildiğim içimde baba olacak yer koskocaman bir BOŞLUK!

Saol cnm ya
Bazen cok ağlıyorum
Konuşsam kimse beni anlamıcak gibi oluyorum
Annem korkuyo susuyo dayak bile yedi ben kendime yediremedim susamadım
Annemin birikmiş kötü gün parasını elinden alıp sevgilisine yedirdi susamadım yutamadım bize 3kuruş vermezken
Annemi bu hale getirirken onun elinyollularıyla bizim rızkımızı yedirmesine susmadım
Anlattım tüm sülalesine
Annem gibi korkmadım yaptıklarınin üzerini kapamadım
Poh pohlamadım
Doğru olanı yaptım diye dışlandım
Kovuldum üzerime yürüdü
Orda burda onun başının altından çikiyo diye beni cekisirmis bide yüzsüzlüge bakarmisin

Herks biliyo suan onun ne oldudugunu
Bir suru borcu var
Kimseyle konusmuyo
Annemlede kavga ediolar annem susar yutarsa iyi susmazsa dayak yiyo
Ve 1 lirasi dahi kalmadi
Suan dedemden kalan daireleri yiyo sira ona geldi
Esime rezil oldugumami yanim
Arkamda bi ailem olmamasina mi yanim
Kimseye bisi anlatmadigimami yanim bilmiyorum

Bir kiza gore baba nedir hic bilemedim
Babam var ama yok

Son düzenleme:
annenle boşanabilir ama sen evlatsın,senden asla ayrılamazsınız ki ..
babadır oo baba candır , hatası olsada dargın olmayın derim ..

Ayni babam
O da homurdanirdi cikciklar senle otrup yemek yemez seni adam yerine koymaz
Bende de var o bosluktan ve yuzunu görmek istemiyorum
Görmemek için annemin evine gitmiyorum

Varya hiç masraf çıkartmadım babama. Dershane parası ödetmedim hiç Azla yetindim. Ama beni boşanma sürecinde koca şehirde parasız bile bıraktı. Şu an gönderiyor ama benden çok kuzenlerimin lüks ihtiyaçlarına para harcar. Derdim para değil, ama bi baba nasıl evladını zorda bırakır da başkalarını düşünür aklım almıyor.

Aynen öyle. Sevgi-saygı kendiliğinden oluşmaz, kazanılır. Neden demedi bir gün olsun, neden benim çocuklarım bana kızgın, kırgın, ben ne yaptım demedi işte.. Ben mükemmel bir eş ve babayım demişliği vardır.

babamda hep yaptı aynını kendi huzursuzluğuna bizide ortak etti..

Etti de eline ne geçti, bozuk bir ruh hali ve yalnızlık işte.

seni öle iyi anlıyorum ki
ve sana affetme diyorum
bırak hatasının bedelini sana ve ilerde doğurcagın torunlarına hasret geçirsin
çünkü can çıkmadan huy çıkmıyo
Doğru, çıkmıyor

Maalesefki çoğu erkek çalışıp para kazanmayı bir iş sayıyor. Keşke annesinin sözünü dinleyip te kendi çocuklarını üzmese..

Ayni babam
O da homurdanirdi cikciklar senle otrup yemek yemez seni adam yerine koymaz
Bende de var o bosluktan ve yuzunu görmek istemiyorum
Görmemek için annemin evine gitmiyorum

Öyle iyi anlıyorum ki seni. Üniversiteyi kazanıp geldiğimde herkes ilk tatilinde evine koştu ben ta 3 ay sonra gittim. Kurtulmuştum ya o evden, her yer cennetti.

Zaten ne zaman gitsem sorun çıkardı, evden de kovdu. Neler neler..

Maalesefki çoğu erkek çalışıp para kazanmayı bir iş sayıyor. Keşke annesinin sözünü dinleyip te kendi çocuklarını üzmese..

Dedem okutma kız çocuğunu ne gerek var dediğinde, babam beni okutmaktan vazgeçmişti. Annem işte o zaman ciddi anlamda tartışmış babamla. Annem olmasa bir hiçti benim hayatım, ben nasıl üzerim bu kadını. Herkesi, her şeyi karşısına aldı da gene de korudu bizi. Daha da katlanırdı babama ama bende evden ayrılınca iyice yalnız gördüler işte. Ben korurdum annemi, yaşım büyük olunca çekiniyordu babaannem.

34 Yaşındayım bir gün babamdan harçlık almadım, bir gün ihtiyacın var mı diye sormadı. 18-19 yaşımdaydım bir doğum günümde mektup yazdım bana hiç hediye almıyorsun baba kız alışverişe çıkmıyoruz diye. Homurdana homurdana avm'ye götürdü kapıda bekledi 10 dakika içinde hiç de sevmediğim ve giymediğim bir hırka aldım çıktım. Mektup yazdım evet çünkü ben asla babama bakıp konuşamazdım, ezdi bizi annemle. Ama annemde de çok büyük hatalar var sen koskoca doktorsun hem de psikologsun elaleme akıl verip evindekileri görmüyorsun! Ona da kızgınım!

Büyüklerimiz hep cefa çekmişler. İdare edip durmuşlar, bunlarda kendilerini bir halt sanmışlar. Eski kafalı babanneler, dedelerde hep kışkırtmış.

Anneni koruman çok güzel. Onların hakkı ödenmez zaten. Ama babadır atılmıyor işte.. İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.

Cnm beni üni bile yollamadı
Gelecegimi aldi elimden
Lise bitmisti 268 puan almistim sadece 1 yil dershaneye gderek cok calissaydinda ist kazansaydin dedi
Senin dershane paranla ben eve esya alirdim dedi ki durumumuz iyi oldugu haldeokadaragladim ki okadar agladim ki
Anlatamam uni bitti git desenizde gitmem dedim yirttim tum formu sonrada evlendim cezalandirir gibi kendimi cezalandirdim oysa iste kurtulus nisanimda bile dayisina yengesine 2milyar verdim iyi bi b-k kazanamadi param bosa gitti diye dert yandi sok oldum
Agzim acik kaldi
Suan karilarla para yiyen piyasayada 80bin tl borcu olan birinden bahsediyorum

Bizim harcadiimiz 1 tl batti hep
Para gitmesin diye bizi karanlikta oturturdu isiklari kapatirdi tv isigi yeter size diyodu kopege davranir gibi evine suan 5bn tl para gecen bi adamdan bahsediyorum daha neler neler

Babalik hakki varda evlatlik hakki yok mu

Bu sebepten gunaha gireceksem cehenneme gidiceksem gidim
O adami sevmiyorum sevmedim sevmicem

Ben anneme de kızgınım. Hatta geçenlerde konu açtım annemle konuşmak içimden gelmiyor dedim de linç edildim burada.. Ama öyle...

Neden ayrılmamış annen?

Teşekkür ederim. :)

Neden ayrılmamış annen?

Ayrıldı canım ben 21 yaşımdaydım iyice azıtmıştı dolapta yemekleri saklıyor gizli gizli yiyorsunuz diyordu, hakaretin bini bir paraydı, para gizliyordu annemden... Bir sene ayrı kaldık taşındık tam huzur buldum dedim babam araba kazası yaptı ve annem yumuşadı. Bir de annem doktor ama çok güçsüz bir kadın, babama karşı koyamadı ben seni kocasız büyütemem ( yaşım 21 ) sen evlenip gidiceksin ben napıcam dedi ( babam bardağını kaldırmaz evde anneme ne faydası varsa ).... Döndük...

Çok kötü günler geçirmişsiniz, inşallah bundan sonra çok çok mutlu olun.

Ben anneme de kızgınım. Hatta geçenlerde konu açtım annemle konuşmak içimden gelmiyor dedim de linç edildim burada.. Ama öyle...

Linç edenler ne mantıkla davranıyor bilmiyorum. Gerçekten anlamıyorum onları.

Annen zayıf, haklısın. Ama sen de koskoca kadınsın artık, kurtar kendini bu psikolojiden. Her şey daha iyi olacak gelecekte göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…