Bide ben ayni binada oturuyorum isin aci tarafi buraya tasinmamda zoraki oldu anlatsam uzun hikaye burdan kovdu beni o annemi tartaklama olaylarinda anneme sahip cikiyorum akil veriyorum diyeevlilik hayatının içine ediliyor işte..eşin nerden bilsin senin ne yaşadığını..zaten erkek sonuçta..o yönlerden seni anlayamaz bence..bence böyle hayat geçmez..mutlu olmaya çalışmalısın..
Ne cok benzer seyler yasamisizHiç unutmadığım bir anım var ; ben küçükken daha kumanda yoktu tv'da ve biz Güzel ve Çirkin diye bir dizi izlerdik aslan adam vardı falan fantastik dizi ve aslan adam ya hep sesi gür filan neyse babam yatar biz korkudan kalkıp bağırmasın diye sandalyeyi tv nin karşısına çeker aslan gürleyince kısar sonra açardık şaka gibi... Kızardı çünkü bağırırdı napsak kabahat.
ah ah ciddimisin babamla aynı binada olsak bizi rezil eder mahalleyeBide ben ayni binada oturuyorum isin aci tarafi buraya tasinmamda zoraki oldu anlatsam uzun hikaye burdan kovdu beni o annemi tartaklama olaylarinda anneme sahip cikiyorum akil veriyorum diye
Cikamiyorumda suan mumkun degil
Okadr cikmazdayim ki disardan goren bana imreniyo ben onlara
Ne yasadigimi ne bilsinler
Hic belli etmem sabaha kadar aglarim sisen gozlerime makyajimi yapar gozuma kapatici surer gulerim
Keske o yaralarimida kapatacak kapatici olsa
çocuk yapmış işte yapmış olmak için niye yaptığını kendileride bilmiyor..sonra yük gibi görmeye başlıyorlarda..ben kabul etmiyorum..cami avlusundan toplamadı bizi sonuçta..Hiç unutmadığım bir anım var ; ben küçükken daha kumanda yoktu tv'da ve biz Güzel ve Çirkin diye bir dizi izlerdik aslan adam vardı falan fantastik dizi ve aslan adam ya hep sesi gür filan neyse babam yatar biz korkudan kalkıp bağırmasın diye sandalyeyi tv nin karşısına çeker aslan gürleyince kısar sonra açardık şaka gibi... Kızardı çünkü bağırırdı napsak kabahat.
Rezil olduk zaten basim yerde geziyorum birisi bise sormasin diyeah ah ciddimisin babamla aynı binada olsak bizi rezil eder mahalleye
bizimde ev var dört katlı babamda o binada oturuyor..800 tlden kirada..erkek kardeşim evlenirse babamla aynı binada oturulurmu sence..bugün 800 iyi para ama birde huzursuz olmak var..Rezil olduk zaten basim yerde geziyorum birisi bise sormasin diye
Ama o gayet rahat salina salina geziyo
Suan cikamiyorum burdan mecburi oturuyorum
Birde kira fln vermiyorum diye isime geliyo ciksam hic bisi vermez
Yalniz yalniz takiliyorum yabanci gibi
Bnmki farkli sebep hem maddi hem baskabizimde ev var dört katlı babamda o binada oturuyor..800 tlden kirada..erkek kardeşim evlenirse babamla aynı binada oturulurmu sence..bugün 800 iyi para ama birde huzursuz olmak var..
bende bilmiyorum canım..böyle huzursuz insanlar aynı binada hasta eder adamı..Bnmki farkli sebep hem maddi hem baska
Mecburum iste susuyorum karismiyorum artik
Kovdu iste sonrada gitmeyin diye agladi piskopatbende bilmiyorum canım..böyle huzursuz insanlar aynı binada hasta eder adamı..
Konu sahibi arkadasim hakkini helal et konuna derdine dertlerimizi doktuk konunh saptirdik belki
İcim buruk icime kapandim
İnsanın sansi ailesinden olucak önce onu bilir onu söylerim
Bu arada dışarıya karşı çok nazik kibardır. Herkesin babacan abisidir. Kuzenime babalık yapar sevgililerini dinler akıl verir oysa beni adres tarif ettiğim servis şoförümüze yakıştırıp ilişkisi var demişti......
Niye böyle biri ya, hasta mı , ruh sağlığı bozuk olsa gerek :S Birde böyle insanlar kendilerini dışarıya iyi göstermek isterler, olası bir aile tartışmasında haklı görünmek için.
Bilsem... Adama yol tarif ettim anneme aralarında ne var demiş ne kadar onur kırıcı. Un ufak böldü beni zaten..
Bilsem... Adama yol tarif ettim anneme aralarında ne var demiş ne kadar onur kırıcı. Un ufak böldü beni zaten..
ne dedi babanız hiçbir şey olmamış siz yeni görüşmeye başlamamışsınız gibiHaha!
Salaklığıma gülüyorum resmen.
Sizinle konuştuktan sonra, annemin söylediklerine ve vicdanımın sesine kulaklarımı tıkayamadım ve babamı aradım.
İlk başta agresif davransa da sonradan düzeldi. Şu saate kadar da iyiydik.
Ama an itibariyle, hiçbir şeyin değişmediğini, her zamanki gibi akrabalarının daha kıymetli olduğunu, gözünün bizi görmediğini ve paraya bizden daha önem verdiğini kanıtlamış oldu.
Gayet normalmiş gibi telefonda söyledikleri içimi acıtmadı bu sefer. Konuşacak bir şeyimizin olmadığını, ölsem umrunda bile olmadığını bir kere daha görmüş oldum.
Benki ileride mahrum kalacağı şeyleri düşünerek onun adına üzülürken, bugün aptallığıma bir kere daha kızdım.
Annemi de aradım, anlattım, bana bir daha sakın ondan bahsetme dedim. Aramam da sormam da, artık görüşmem dedim.
Kalbim çok kırılır sanmıştım ama artık içim mi soğumuş ne, dünya umrumda değil.
Çok yoruldum ve artık o babadır büyüktür diye asla adım atmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?