Babam Pişman mı?

Annen zayıf, haklısın. Ama sen de koskoca kadınsın artık, kurtar kendini bu psikolojiden. Her şey daha iyi olacak gelecekte göreceksin.

Haklısın ama üç aylık evliyim daha üç ay öncesine evlenene dek evde huzursuzluk eksik olmadı ki.. Yılların travması var, babamın nikaha gelmemesi var, nikah sonrası yemeğinde babamı tutan akrabaların gelmemesi annemin tek başına kalıp rezil olması var... Var da var..

İnş geçecek hepsi, eşinle mutlu ol, çok mutlu ol canım..

Uff ne icim doluymus bi de üzerine eşim bayramlaş o utansın diyince kan beynime sıçradı

Utanmıcanı bildiği halde bana bunu nasıl der onada çok kızgınım yaşadıklarımı ben biliyorum o çok azını gördü yani şahit oldu
Esime
anlatamıyorum anlamaz ki anlatamam ki rezil olurum daha cok ben ondan kaçtım aslında sen sığındığım limansın diyemem ki gururum nolcaknolcak

Senden sefkat bekledim babam bana hiç sarılmadı hiç saçımı okşamadı diyemem ki
Hic ağlayınca derdin mi var
Biseye ihtiyacınmı var demedi diyemem ki
Hiç bizimle sofraya oturmazdi
İsigimizi kapatir wc giderken bile ortalikta ne dolaniyo bunlar diye cemkirdiklerini soyleyemem ki
Evde ses yapmamak icin parmaklarimin Ucunda yurudum diyemem ki
Tv bile izleyemezdik o varken onun yaninda bizi istemezdi diyemem ki
Daha öncde annemin bileziklerink calip karilarla yedirdi diyemem ki
Anlatamam ki anlamaz ki

evlendiğin için şanslısın canım..

bence mutlu olmaya çalış..babanlada yüzgöz olma..ne vicdan azabı öyle biri varsa onlar çeksinler..bir hayat zehir oldu bize..geçmiş unutulmuyor..unutma numarası yapabiliyorsun ancak..

aynı babam..wc ye giderken parmak ucumuza basarak giderdik..psikopat..

şimdi annem rahmetli oldu..diyorki genç güzel bir hatun bulursa eve sürekli temizlikçi bile çağırırmış..
bizim günahımız neydi ozaman..hayatını yaşasaydı yapmasaydı çoluk çocuk..

evlendiğin için şanslısın canım..
Eşim fazla vicdanlı davranıyor
Haklısın diyo konunda konusma ama bayramlas diyo istemiyorum
Sonrada sen bilirsin diyo

Esimle kiyaslayamam bile kotu seyler bende yasadim ama babamla yasamaktan bin kere daha iyi bu hayatim

En azindan iki lokmayi helaliyle yiyorum burnumdan getirilerek degil

Ama cok erken oldu evliligim pismNliklarda yasadim ama beni iten oydu
Ceksin insallah yasattiklarini
Bu adam birakin yasattiklarini cekmeyi keyfinde aleminde gununu gun ediyo ayrica benden saglam hasta bile olmaz
Rabbim boylelerine dert verse de anlasalar kadirkiymet bilseler

Bu dunya hic adaletli degil

öyle deme yinede..babam hepimizi gömer bencede geldim 37 yaşıma..bayramlarda kandillerde arıyorum işte numaradan..hiç aramak istemiyorum aslında..

İnsan evladina kanina canina niye oyle yapar
Esim oglumla oynadiginda imrenerek bakiyorum hic babamla oyle olmadim ki
Oglum evde kosuyo top oynuyo ben rahatsiz olurlar oglum diyince esim karisma ogluma diyo beraber oynuyolar evlat iste nasil kiyilir biz dusmanimiydik
Bizi isteyen dunyaya getiren o degilmiydi
İnsan kapiyi hizli orterimde kizar mi ki korkusuyla nasil yasar yasadik

Evimizde tum odalar salona aciliyodu o da salonda oturuyodu odamizdan wc yada mutfaga gecmek icin salonu kullanmamiz gerekiyodu niye bular ortalikta dolaniyolar niye oda oda geziyolar diye anneme bagirirdi
Oda da oturup duvari izlerdim o tv izlerdi nerde ozaman 2tv falan almazdiki parasina kiyamazdi
Yemegini tv karsisinda yerdi hala oyle

Bizim sucumuz neydi
Napmisik ona
Korkudan cikamazdim odadan evden icmeye yada kahveye gitsede rahat rahat dolassak tv izlesek diye kardesimle beklerdik o gidince ciglik atardik sevinirdik gec gelsede az daha otursak salonda diye dua ederdik
Of of of

aynını birebir yaşadık bizde..kendi yaşayamamış gençliğini diye kıskandı bizede yaşatmadı ağğzımıza etti..eve bir arkadaşımı dahi çağıramadım..erkek kardeşimin eşyalarını giysilerini arkadaşı varken sağa sola fırlatmış..evden gitmişler..kızlar daha boyun eğici..erkek kardeşim..ileride asla bakmaz bence..

Bende davet edemezdim utanırdım
Kardesimlede tartıştı ama kardeşimle konuşuyo onu hic kötülemiyo ben el kiziyim artik ona gore kiz cocuguyum olmasamda olur ogluyla iyiler kardesimde sevmiyo oyle diyo ama konusuyolar
Oglu bakar beklesin el kizi onun derdini ceker

Kardesim gerci aksamdan aksama 5,dk goruyo isten gelince o da odasina kapaniyo

Selamin aleykum diyosun(konusuyodum ozaman onceden yani) selam almiyodu
Allahin selami be adam kafirmisin
Cumaya gitmez
Hic oruc tuttugunu gormedim

Babannem olmeden once butun mirasi uzerine aldi halama bile verdirmedi
İyice kudurdu sonra
Borcum varsa malim var diyomus yerim benim param diyomus
Babannem dedecim ne emeklerle yapti binayi simdi yiyo
İcim ciz ediyo olenedemi saygin yok be adam
Bu dunyanin obur tarafida var

Bizimde rizkimiz yok mu bunda

Konu sahibi arkadasim hakkini helal et konuna derdine dertlerimizi doktuk konunh saptirdik belki
İcim buruk icime kapandim
İnsanın sansi ailesinden olucak önce onu bilir onu söylerim

bende onu dedim..allah o rıskı çoluk çocuk aç açık kalmasın diye nasib ediyor..bunlar kendine yontuyor..annem ne tasarruflu kadındı..rahmetli..yemedi içmedi biriktirdi..19 yaşında evlenmiş babamla..babam istediği şekle sokmuş annemi..harcama biriktir diye..kadın öldü gitti..şimdi babam yediryo kadınlara kızlara..

Allah rahmet eylesin Annecine rahmet istedi
Benim anneciminda 25bin tl parasini aldi 3 ay once hemde doverek birbirimize girdik herkes duydu eve icra gelcek verceksin dedi kadina rahat vermedi

Allah rahmet eylesin Annecine rahmet istedi
Benim anneciminda 25bin tl parasini aldi 3 ay once hemde doverek birbirimize girdik herkes duydu eve icra gelcek verceksin dedi kadina rahat vermedi
affedilir gibi değil kadının zor gün parası..

affedilir gibi değil kadının zor gün parası..
Annem dayak yedikce sindi ama ben sinemiyorum sindiremiyorum
Nefretim icimde alev gibi
Kussam da bitmez bize yasattiklarini yasamadan ölemesin Okadar diyorum

Annem dayak yedikce sindi ama ben sinemiyorum sindiremiyorum
Nefretim icimde alev gibi
Kussam da bitmez bize yasattiklarini yasamadan ölemesin Okadar diyorum
evlilik hayatının içine ediliyor işte..eşin nerden bilsin senin ne yaşadığını..zaten erkek sonuçta..o yönlerden seni anlayamaz bence..bence böyle hayat geçmez..mutlu olmaya çalışmalısın..

Hiç unutmadığım bir anım var ; ben küçükken daha kumanda yoktu tv'da ve biz Güzel ve Çirkin diye bir dizi izlerdik aslan adam vardı falan fantastik dizi ve aslan adam ya hep sesi gür filan neyse babam yatar biz korkudan kalkıp bağırmasın diye sandalyeyi tv nin karşısına çeker aslan gürleyince kısar sonra açardık şaka gibi... Kızardı çünkü bağırırdı napsak kabahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…