Evet uzun zamandır birlikteymişsiniz ama 22 evlilik için bence erken. iş okul durumunuz ne?
İnanın 9senelik ilişkide 5senedir ikna etmeye çalışıyoruz olmuyoreğer sevgilin sorunlu değilse yani ailenin rahatsız olduğu bir şey yoksa al babanı karşına otur konuş 9 senelik sevgilin sonuçta babana anlat cunku aile etkili bu konuda insan ailesinin onayını istiyor ama kaçma konuşulup halledebilecek bir şey insanların yeni yeni huyları çıkabiliyor aileni karşına alma
Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
İnanın 9senelik ilişkide 5senedir ikna etmeye çalışıyoruz olmuyor
ne acelen var 17 yasindaİnanın 9senelik ilişkide 5senedir ikna etmeye çalışıyoruz olmuyor
Tuh ya keske 5 sene once ikna olsaymis. Ne guzel 17 yasinda evlenirdiniz kotu olmus uzuldum simdi
Ben evlilik meraklısı değilim zaten Demek istediğim 10senede geçse ikna olmucagini biliyorum sevgilimin yaşı 25 o kadar gayretten ve sabirdan sonra sonuçunun değişmicegini bilmek üzücüBabanızı haklı buluyor ve tebrik ediyorum. Size de akıl ve sabır diliyorum. Sıkıcı süreç dediğiniz çocukluk aşkı ayol. Ergenlik bile değil. 5 yıldır ikna etmeye çalışıyoruz ne demek? 17 yaşındaymışsınız o zaman daha. Sevgiliniz kaç yaşında onu da çok merak ettim? 22 - 23 ise hele oturun oturduğunuz yerde ne yapacaksınız. Kaçma gibi bir deliliğe de sakın girismeyin.
13 yaşinda başlayan ilişkiyi kim ciddiye alsın? İyi misin çocuğum sen?
Ben evlilik meraklısı değilim zaten
Belli, aynen değilmişsin.İnanın 9senelik ilişkide 5senedir ikna etmeye çalışıyoruz olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?