Babam sevdiğim insana vermiyor ne yapmam lazim

sevaloz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2023
16
14
1
24
Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım

eğer sevgilin sorunlu değilse yani ailenin rahatsız olduğu bir şey yoksa al babanı karşına otur konuş 9 senelik sevgilin sonuçta babana anlat cunku aile etkili bu konuda insan ailesinin onayını istiyor ama kaçma konuşulup halledebilecek bir şey insanların yeni yeni huyları çıkabiliyor aileni karşına alma

Açıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor

İnanın 9senelik ilişkide 5senedir ikna etmeye çalışıyoruz olmuyor

Kacin tabi ya 22 yasinda cok gec kalmissiniz. 9 senelik iliski ne ya diyecektim ki yas 22 :) babaniz hakli. Nereye, kimden kaciyorsunuz yil 2023. Eski Turk filmlerini fazla izlemissiniz. Yarin konu acarsiniz bosanmak istiyorum ama ailemle aram kotu gidecek yerim yok dersiniz.

Babanızı haklı buluyor ve tebrik ediyorum. Size de akıl ve sabır diliyorum. Sıkıcı süreç dediğiniz çocukluk aşkı ayol. Ergenlik bile değil. 5 yıldır ikna etmeye çalışıyoruz ne demek? 17 yaşındaymışsınız o zaman daha. Sevgiliniz kaç yaşında onu da çok merak ettim? 22 - 23 ise hele oturun oturduğunuz yerde ne yapacaksınız. Kaçma gibi bir deliliğe de sakın girismeyin.

Sevgilinize harcayacağınız zamanı ders çalışmaya harcasaydınız keşke de doğru düzgün bir üniversite okusaydınız. Önce okulunuz bitsin iş bulun, kendi paranızı kazanın. Sonra hala evleneceğim diyorsanız o zaman evlenirsiniz. İnanın koca kaçmıyor. Daha yaşınız küçük. İlerleyen yaşlarda pişman olma ihtimaliniz yüksek. Lise bittiği gibi evlenen arkadaşlarımdan çocuğu olmayanların tamamı boşandı tek bir istisna yok. Yaş ilerleyince beklentiler, istekler, beğeniler değişiyor. Erken evlilik hiç onayladığım bir şey değil. Siz de yaşınız ilerleyince babanıza teşekkür edeceksiniz

Ben evlilik meraklısı değilim zaten Demek istediğim 10senede geçse ikna olmucagini biliyorum sevgilimin yaşı 25 o kadar gayretten ve sabirdan sonra sonuçunun değişmicegini bilmek üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…