herşeyi geçtim. Bir kadın olarak bizim şu eril dili kullanmamamız lazım. Babam sevdiğime vermiyor, seni vermek istemiyorum diyor. Siz karpuz musunuz ki alınıp verilesiniz. Evlenmemi istemiyor diyin.Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Sevgilinin mesleği ne canım?Ben evlilik meraklısı değilim zaten Demek istediğim 10senede geçse ikna olmucagini biliyorum sevgilimin yaşı 25 o kadar gayretten ve sabirdan sonra sonuçunun değişmicegini bilmek üzücü
22 yaşındasın daha yaaMerhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Babanın bir bildiği vardır.Birsey hissetmiştir.Sende acele etme.22 cokmu ?Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Sen büyük sözü dinle anne baba asla yanılmıyor inan vardır bir bildiğiAçıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor
Yaşınız daha genç ama ilişki süreniz uzun cidden. Umarım ikna olur kaçmanizi hiç önermem çevremde severek kaçanlar oldu şuan perişan haldeler malesef.Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
sevdiğin insanla ana sınıfında tanıştınız sanırım. 22 yaş 20 yıllık birliktelik nedir ya huMerhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Kız, evlilik meraklısı olmasan 17 yaşından beri babanı ikna etmeye çalışıyor olur muydun??Ben evlilik meraklısı değilim zaten Demek istediğim 10senede geçse ikna olmucagini biliyorum sevgilimin yaşı 25 o kadar gayretten ve sabirdan sonra sonuçunun değişmicegini bilmek üzücü
Anladığım kadarıyla ortada bişey yok dediğiniz gibi uzatmayı seviyorsa bekleyin kaçmak nedir hangi devirdesiniz Allah aşkına ya yaşınızda kucuk daha kaçmak çözüm mü bekleyin belki bir anda değişir fikri. Brz kenara çekilin. Sevgiliniz aileside brz çekilsin beklesinAçıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?