• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sevdiğim insana vermiyor ne yapmam lazim

Biraz daha bekleyin.
Ne onlar ısrar edip geri çevrilsinler ne de babanız her seferinde hayır desin. Demek ki zamanı değil. Evlendikten sonra da aile ilişkileri devam edecek dolayısıyla birbirlerine karşı daha da olumsuz tavır içinde olmasınlar.
Siz de okulunuza, işinize bakın. Evlilik zaman için de gelir.
Anlamıyorsunuz demeyin. :) 11 sene sonra evlendim. Evlendiğimde 27 yaşındaydım.

Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
herşeyi geçtim. Bir kadın olarak bizim şu eril dili kullanmamamız lazım. Babam sevdiğime vermiyor, seni vermek istemiyorum diyor. Siz karpuz musunuz ki alınıp verilesiniz. Evlenmemi istemiyor diyin.

Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
22 yaşındasın daha yaa:(( kendini bulmadan dengini bulduğunu düşünüyorsun bir de :(( yapma bunu kendine önce kendini bir keşfet

Babanın bir bildiği vardır.Birsey hissetmiştir.Sende acele etme.22 cokmu ?

Ben kız çocuklarının ellerine mesleğini almadan en azından kendi şehirlerini bile gezip tozmadan kendi kazandığı parayı yemeden tek hayalinin evlilik olmasından dolayı üzülüyorum açıkçası. Baban o kadar haklı ki yarın birgün kacipta gidersen o evden seni ezerler ama sen bizden şunu duymak istiyorsun " kaç canım ben sizin aşkınıza inandim siz 9 sene cabalamissiniz zaten babanda kimmiş bu aşkın onu de engel olacak başka yol kalmamış senin için" ama kazın ayağı öyle değil gerçekler evlenince çıkıyor ortaya o sevdiğin annesine babasina kendine ezdirdiginde babanın laflarını duyarsin😐

Koca kacıyor cünkü hemen evlen hatta hemen hamile kal ki hayati kaçırma 5 senedir ikna ediyormussunuz 17 yasından beri ne uğraş ne uğraş Allah Allah "bu cocuklar 12 yasından beri sevgili bırak evlensinler beyy" dese ya annen.Okul falan da okuma calışma napcan parayi kocan bakar sana (!) Benim kızımın daha süt bebesi olan kızımın 10 sene sonra sevgili yaptığıni düsünemiyorum

Açıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor
Sen büyük sözü dinle anne baba asla yanılmıyor inan vardır bir bildiği

Yaşınız daha genç ama ilişki süreniz uzun cidden. Umarım ikna olur kaçmanizi hiç önermem çevremde severek kaçanlar oldu şuan perişan haldeler malesef.

12yasinda mi sevgili oldunuz 🙄 bence de aceleniz ne 10 yıl beklemissiniz bı kac yıl da babanız için bekleyin.
Ne kadar tanirsaniz tanıyın aynı eve girmedikten sonra tanımış olmuyorsun maalesef. Babanin rızası olmadan sakın evliliğe kalkışma.
25yasinda mesleğimi elime aldığım zaman babama erkek arkadaşımı söyledim. Önce olmaz dedi. Bende zaten beni hemen evlendir demiyorum ki gelsin tanışın. Eğer olumsuz görürsen seni çiğnemem dedim. Eşimin tek bir cümlesi babamı ikna etti biz evlendik Ve ben düğün salonundan çıkarken babam bana dedi ki İnşallah çok mutlu olursunuz . Ama eğer bir gün değer görmediğini anlarsan sana kapım sonsuza kadar açık kim ne der diye düşünme sen benim kızımsin başkaları benim hiç birşeyim dedi. Sırf bu yüzden baba rızası önemli bence

sevdiğin insanla ana sınıfında tanıştınız sanırım. 22 yaş 20 yıllık birliktelik nedir ya hu
babanın gerekçesi ne
neden istemiyo

13 yaşında verdiğin bir karardan ne kadar eminsin? Sana uygun biri olsa baban tamam derdi zaten. Aileni dinle bence. Mesleğinde yok, yarın mutsuz olsan yine babana sığınacaksın.

Ben evlilik meraklısı değilim zaten Demek istediğim 10senede geçse ikna olmucagini biliyorum sevgilimin yaşı 25 o kadar gayretten ve sabirdan sonra sonuçunun değişmicegini bilmek üzücü
Kız, evlilik meraklısı olmasan 17 yaşından beri babanı ikna etmeye çalışıyor olur muydun??

Babanı tebrik ediyorum bizim zamanımızda eve sürekli görücü gelir ailemiz vermeyealışır biz reddederdik okumak için. Şimdi aileler reddediyor ne güzel.

Ayrıca baba başında ilen eve bakmak için çalışmak ne onu anlamadım Bir de sevgilin yaşını yaz artık ordan olay çıkacak bekliyoruz.

Açıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor
Anladığım kadarıyla ortada bişey yok dediğiniz gibi uzatmayı seviyorsa bekleyin kaçmak nedir hangi devirdesiniz Allah aşkına ya yaşınızda kucuk daha kaçmak çözüm mü bekleyin belki bir anda değişir fikri. Brz kenara çekilin. Sevgiliniz aileside brz çekilsin beklesin

Back
X