Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inatcilikla alakasi yok babanin bakis acisi düsünmüyosunuz ve yasin 22 cidden ailelere muhtac olmadan beraber evi gecindirebilecek misin? Bunlar hakkinda niye konsmuyorsun?Açıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor
Inatcilikla alakasi yok babanin bakis acisi düsünmüyosunuz ve yasin 22 cidden ailelere muhtac olmadan beraber evi gecindirebilecek misin? Bunlar hakkinda niye konsmuyorsun?
İnanın kaçmak istemiyorum ama vermemekte yemin etti babamda vermem derse vermezSakın kaçma babanın onayını bekle 22 erken daha çok üzülürsün caňım
Otur oturduğun yerde.22yasinda ne evliliği daha dusuncelerin tam oturmadı.ayrica eğitimin yok işin yok gücün yok.2 gün sonra baslicak dertlerin.hayat pahalı neyle geçireceksin.es adayından 10 yıldır sevgili yapmaktan o okudu mu doğru düzgün işi varmi.srni düşünse ztn kaçalım demez.sakin kaçma fln.bnce baban versene evlenme..Evi varmi düzgün işi varmi hayat pahalı tek maaşla geçim olmuyor.hayat toz pembe dgl kendine gel.ne bu evlenme aşkı.otur ders çalış ekonomik özgürlüğün olsun önce bi.neyapacan kocayı şimdidenMerhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Açıkçası vermek istemiyor mutluluğumu istemeyen akrabalarımın yalan yanlış konuşmalarından dolduruşuna geldi ev gecindirme üzerinden şüphem yok yüksek gelirli işi var ama bı tarafta sevdiğin bı tarafta ailen çaresiz kalmak çok zor![]()
10yildir sevgili yapacağınıza okusaydiniz diyorsunuz ya ben malesef aileme bakma zorunluğundan çalışmak mecburiyetinde kaldım bilip bilmeden on yargılı düşünmeyinOtur oturduğun yerde.22yasinda ne evliliği daha dusuncelerin tam oturmadı.ayrica eğitimin yok işin yok gücün yok.2 gün sonra baslicak dertlerin.hayat pahalı neyle geçireceksin.es adayından 10 yıldır sevgili yapmaktan o okudu mu doğru düzgün işi varmi.srni düşünse ztn kaçalım demez.sakin kaçma fln.bnce baban versene evlenme..Evi varmi düzgün işi varmi hayat pahalı tek maaşla geçim olmuyor.hayat toz pembe dgl kendine gel.ne bu evlenme aşkı.otur ders çalış ekonomik özgürlüğün olsun önce bi.neyapacan kocayı şimdiden
İlim: ben ne alakaBen iyiyim 13yasinda başlayan ciddiyetsiz dediğiniz bir ilişkiyi 9sene devam ettirdik çoğu samimiyetsiz ve yalan sevgiyi değilse dogrusuyla ilerledik evet 13yasinda tanışmış olabiliriz ama şöyle söyleyeyim yaş değilde akıl ve ilim daha önemli
Bnde liseden sonra hep çalıştım şuanda iyi birkaç tane egitimim ve iyi birde kariyerim var.bahane üretme.10yildir sevgili yapacağınıza okusaydiniz diyorsunuz ya ben malesef aileme bakma zorunluğundan çalışmak mecburiyetinde kaldım bilip bilmeden on yargılı düşünmeyin
Baban o kadar haklı ki ve sen o kadar toysun ki.Açıkçası vermek istemiyor mutluluğumu istemeyen akrabalarımın yalan yanlış konuşmalarından dolduruşuna geldi ev gecindirme üzerinden şüphem yok yüksek gelirli işi var ama bı tarafta sevdiğin bı tarafta ailen çaresiz kalmak çok zor![]()
akıl ve ilim daha önemli
Sevgilinizin mesleği ne askerliğini yaptı mı? Belki babanız size söylemiyordur ama içine sinmeyen şeyler vardır. Bende çocuğumun meslek sahibi olmadan erkenden evlenmesini istemezdim. Bence acele etmeyin ve sürekli baskı yaparsanız evlendirmek istesede evlendirmez ve lütfen kaçmayı düşünmeyin hem yaşınız küçük hemde kaçarsanız gittiğiniz evde hükmünüz geçmez ezilirsiniz.Açıktan okuyorum yaşım biraz küçük ama babamda çok inatçı ve umursamaz insandır ne kadar sevgilim ısrar etsede babasını gönderip ikna etmeye çalışsa da olmuyor
Sevgilinizin mesleği ne askerliğini yaptı mı? Belki babanız size söylemiyordur ama içine sinmeyen şeyler vardır. Bende çocuğumun meslek sahibi olmadan erkenden evlenmesini istemezdim. Bence acele etmeyin ve sürekli baskı yaparsanız evlendirmek istesede evlendirmez ve lütfen kaçmayı düşünmeyin hem yaşınız küçük hemde kaçarsanız gittiğiniz evde hükmünüz geçmez ezilirsiniz.
Süreniz uzun olabilir ama yaşınız çok genç evlilik için en az 25 yaşınızi görün aklı başında ayakları üzerinde durabilecek bir birey haline gelin bence o zaman evlilik düşünün babanizin tutumuna gelince sapma yani neden kacasiniz kaçan gelinin kıymeti olmaz ağırlığınızı koyun bir nişan olmasa bile bir söz yapin bir kaç yılda öyle bekleyin bence hakkınızda hayırlısıMerhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Sakin kacma baban hakli yasin genc iyice olgunlas oyle karar ver diyor.ne acelen var.beklemeyende seni gitsin yani.kacipta mutlu olan kim var.adam hani sana bir yanlis yapti.baba evine donmeye yuzun olsun.sakin kacma mantikli dusun.hem baban baskasinr verecem dememiski neyden kaciyorsun.evlilikte cok pembe bulutlar yok.ne kadar gec okadar iyi.bunuda bil.Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım