• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sevdiğim insana vermiyor ne yapmam lazim

Sakin kacma baban hakli yasin genc iyice olgunlas oyle karar ver diyor.ne acelen var.beklemeyende seni gitsin yani.kacipta mutlu olan kim var.adam hani sana bir yanlis yapti.baba evine donmeye yuzun olsun.sakin kacma mantikli dusun.hem baban baskasinr verecem dememiski neyden kaciyorsun.evlilikte cok pembe bulutlar yok.ne kadar gec okadar iyi.bunuda bil.
Evet biliyorum ama sevdiğim olduğunu bildiği hâlde akrabalarimdan birini örnek verip bak bu çocuğu alabiliriz diyor neden olmasın abimin çocuğu diyor yani istemediği AP açık ortada yoksa hiç bir kız ailesini arkasında bırakmak istemez malesef babadan yana şansım olmadı hep kendi bildiği olsun istiyor, tabiki evlilik toz pembe değildir geçim pürüzler hepsini hesaba katıyorum ama çocuğunun fikirlerini önemseyen babam yok

Baban haklı... 22 yaş evlilik için çok erken. Şu an karakterinin oturduğunu ve kendin için neyin doğru olduğunu biliyor sanıyorsun ama insanların yaşla birlikte değiştiğini, istek ve amaçlarının ve hatta sevdiği, sevmediği şeylerin bile değişeceğini bilemeyecek kadar tecrübesizsin. Baban 10 seneye varmadan yanlış karar verdiğinin farkına varacağını biliyor. 25 yaşına kadar bekle, hala sevigiline karşı, hayata karşı bakış açın değişmediyse o zaman evlen gitsin.

22 yaşımdayken birileri bana böyle bir şey söylese sinirden köpürürdüm tabii ben çocuk muyum diye o ayrı... Evet çocukmuşum 🤗

Sakin kacma baban hakli yasin genc iyice olgunlas oyle karar ver diyor.ne acelen var.beklemeyende seni gitsin yani.kacipta mutlu olan kim var.adam hani sana bir yanlis yapti.baba evine donmeye yuzun olsun.sakin kacma mantikli dusun.hem baban baskasinr verecem dememiski neyden kaciyorsun.evlilikte cok pembe bulutlar yok.ne kadar gec okadar iyi.bunuda bil.
Evet biliyorum ama sevdiğim olduğunu bildiği hâlde akrabalarimdan birini örnek verip bak bu çocuğu alabiliriz diyor neden olmasın abimin çocuğu diyor yani istemediği AP açık ortada yoksa hiç bir kız ailesini arkasında bırakmak istemez malesef babadan yana şansım olmadı hep kendi bildiği olsun istiyor, tabiki evlilik toz pembe değildir geçim pürüzler hepsini hesaba katıyorum ama çocuğunun fikirlerini önemseyen babam
Açıklamada detaylı yazmak istemedim sadece görünen yüzü

Açıkçası vermek istemiyor mutluluğumu istemeyen akrabalarımın yalan yanlış konuşmalarından dolduruşuna geldi ev gecindirme üzerinden şüphem yok yüksek gelirli işi var ama bı tarafta sevdiğin bı tarafta ailen çaresiz kalmak çok zor🤦

Neymiş bu yüksek gelirli iş ?

Evet biliyorum ama sevdiğim olduğunu bildiği hâlde akrabalarimdan birini örnek verip bak bu çocuğu alabiliriz diyor neden olmasın abimin çocuğu diyor yani istemediği AP açık ortada yoksa hiç bir kız ailesini arkasında bırakmak istemez malesef babadan yana şansım olmadı hep kendi bildiği olsun istiyor, tabiki evlilik toz pembe değildir geçim pürüzler hepsini hesaba katıyorum ama çocuğunun fikirlerini önemseyen babam yok
Belki onu uygun goruyordur fikrini belirtmis.istemiyorum dersin biter.zorla nikah masasinda evet dedirtecek degil ya.biraz daha olgunlasin yas alin bir daha babani ozaman iknaya calisin.eninde sonunda kabullenir.ama sunu bilki onun mantiginca o dogrudur senin kotulugunu istediginden degil.sende almam dersin.zorla evlendiremez.oyle bir dunya yok.

Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Bir kız kardes gibi düşünüyorum sizi . Çünkü benden epey kucuksunuz. Asla vermem dememiş babaniz. Biraz daha bekleyin . Belki bir kaç ay belki bir yıl. Ama asla asla kaçmayın. Babanızı çevresine karşı küçük düşürmeyin, kendinizi değersizlestirmeyin . Kaçarsaniz bunlar olacak bilin

Ben iyiyim 13yasinda başlayan ciddiyetsiz dediğiniz bir ilişkiyi 9sene devam ettirdik çoğu samimiyetsiz ve yalan sevgiyi değilse dogrusuyla ilerledik evet 13yasinda tanışmış olabiliriz ama şöyle söyleyeyim yaş değilde akıl ve ilim daha önemli
Akil tamam da o yaşlarda ne ilmi . İnanın buradakiler size çemkirmek için eleştiri yapmıyor. Hayatta ilim ve akıldan daha önemli bir şey varsa o da tecrübe belki . Neyse bunlar da konu değil. Ben anne babasını karısına alip da mutlu olan gormedim. Eminim sevgisinden samimidir sevgilisiniz . siz de oyle. Ama bırakın en önemli testi geçsin sevgiliniz. babanızın rizasini wlsin . İnanın öyle daha kıymetli olursunuz . Babasını çiğneyen kıza kimse kolay kolay değer vermez . Yapmayın

Ben çocuğumu erkek veya kız 22 yaşında evlendirmem. Babaya büyük bir alkış.

En geç 10 sene sonra zaten kendiniz "baba gibi babaymış" diyeceksiniz.

Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Bu süreçler manevilik kadar maddiyatta gerektirir. Belki maddi olarak hazır değildir. Yada yaşının evlilik için erken olduğunu düşünüyordur..

Ne kadar çok kazanırsa kazansın erkeğin gelirine güvenip evlenmeyin lütfen, kendi ayakların üzerinde durmaya başladığında babanda bence engel olmayacaktır son bişey daha sevdiği kadının mutluluğunu isteyen aklı başında hiç bir erkek kaçalım demez bunu aklınıza not edin.

Yaşın küçük baban haklı evlilik yapıcağın kişi ne iş yapıyor sana bakabilecek mi herşey sadece sevgi değil mantık da olmalı sen görmemş olabilirsin ama baban demek ki eksik brşeyler bulmuş ki kızını vermiyor bende senin gbydm ailemi dinlemedim ve o kadar pişmanım ki babamı dinlemedime dedi herşeyi yaşadım malesef. Kaçma işine asla girişme o en kötü şey ilerde o adamla sorun yaşasan ailene nasıl gidiceksin geri. Baban senin hayatını düşünüyor emin ol bizler gözümüz kör olduğu için görmek istemiyoruz

Barbi bebeklerle oynama yasinizda sevgili yapmışsınız pes doğrusu umarım nişanlınızla yaşıtsınız

Babanızı dinleyin daha yaşınız küçük 9 yıllık sevgilim diyince bende yaşlar 30 yaklaşıyor sandım

Ben iyiyim 13yasinda başlayan ciddiyetsiz dediğiniz bir ilişkiyi 9sene devam ettirdik çoğu samimiyetsiz ve yalan sevgiyi değilse dogrusuyla ilerledik evet 13yasinda tanışmış olabiliriz ama şöyle söyleyeyim yaş değilde akıl ve ilim daha önemli
Akıl ve ilim mi hay senin o ben ……

Ne aklı ne ilmi be küçücük yaşta koca derdine düşmenin nesi akıl nesi ilim evliliği o oynattıgın oyuncak bebekler yaşamıcak evlilik çocuk oyuncağımı göreceksin

Şuna bak ya birde ahkam kesiyor annesinden sütten kesilmiş koca dersine düşmüş birde konuşuyor

Nişanlinin yaşı kaç pedofoliden yargılanacak durum varmı mesela

Back
X