• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam sevdiğim insana vermiyor ne yapmam lazim

10yildir sevgili yapacağınıza okusaydiniz diyorsunuz ya ben malesef aileme bakma zorunluğundan çalışmak mecburiyetinde kaldım bilip bilmeden on yargılı düşünmeyin
Baban hayattayken niye ailene bakma zorunluluğunundan çalışmak zorunda kaldın? Senin 17 yaşında evlenme derdine düşmen çok sorunlu olmakla beraber babanın şu an vermemesi de onun sağlıklı dusunmesinden kaynaklanmıyor bence.

Maaşını eve mi veriyorsun o yüzden evlenmeni istemiyor olabilir.

22 -9 = 13
Milletin ip atladığı dönemde sevgili mi edindiniz yani?
Babanız haklı. Ben de olsam işi uzatmaya çalışırdım.
Yahu ne zannediyorsunuz bilmiyorum. 22 yaşında bir erkek çocuğu, hayatı bilmiyor, deneyimi yok ve hala babanın gölgesinde. Biraz ilerlesin yaşınız.

Baban hakli.
Birbirinizi o kadar seviyorsaniz aciktan okul okuyun elinize diplomanizi alin. Sonra yolunuza bakin. 22 yasinda evlenip cocuk yapio adam sizi yqri yolda birakirsa ne yqpcaksiniz hic dusundunuz mu?
Bir de ilimle ilgili neler yaptiniz cok merak ettim?

Kacin tabi ya 22 yasinda cok gec kalmissiniz. 9 senelik iliski ne ya diyecektim ki yas 22 :) babaniz hakli. Nereye, kimden kaciyorsunuz yil 2023. Eski Turk filmlerini fazla izlemissiniz. Yarin konu acarsiniz bosanmak istiyorum ama ailemle aram kotu gidecek yerim yok dersiniz.
Ben de yıllarca çıktım eşimle. 11.yılımızda evlendik. Ama o süreçte okuduk. Eşim ben üniyi kazanınca babanın karşısına çıkamam deyip o da çalıştı, 2 yıllık okudu. Snr dgsyle 4e tamamladı. O arada ben atandım derken 11.yıldı evlendiğimizde. Ama yaşlar da nerdeyse 30du

Açıkçası vermek istemiyor mutluluğumu istemeyen akrabalarımın yalan yanlış konuşmalarından dolduruşuna geldi ev gecindirme üzerinden şüphem yok yüksek gelirli işi var ama bı tarafta sevdiğin bı tarafta ailen çaresiz kalmak çok zor🤦

Yüksek gelirli işi ne mesela. Yani her şey anlattığınız gbiyse babanızın vermemesi için bir sebep yok ki

bilmem kaç yaşındaki babanı dinleme bence. 25 yaşındaki aklı beş karış havadaki sevgilinle kaç yakışanı o belli ki.

yazık kaçalım diyen sevgilinde olmamıştır senin şimdi😔
Biz Konya'da yaşıyoruz. O dönem bir de kasabadaydık. Anam beni öyle bir işlemiş ki biri "çıkma teklifi" edince kovalıyordum camiye kadar 😄

Düşünemiyorum onlardan biriyle devam edip 17de evlenmek için babamı darladığımı. Babam da beni kovalardı camiye kadar 😄

Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Merhabalar sizden bir fikir almak istiyorum 9senelik bir ilişkim var çok mutluyuz ama artık bu sıkıcı süreçten sıyrılmak istiyoruz aileler tanıştı ama babam vermek istemiyor sebebini sorduğumda şimdi seni vermek istemiyorum diyor normalde zaten herşeyi uzatmayı sever umursamazdir sevdiğimin babası babamı 9kere aradı adını koyalım diye 5kere babamın yanına gitti sevdiğim de 6kere gidip 10kere aradı ama verme taraftarı değil artık 10seneye girmek uzereyiz yaşım 22 ,, Annemde çok sever sevdiğim insanı hep der çok iyi birisi çok sevdim seni üzmez der ama babam istemiyor sevgilimde kaçalım diyor ne yapmam lazım
Farkında değilsiniz galiba yaşınız 22. 5 senedir babanızı ikna etmeye çalışıyorsunuz. Babanız akıllı afam 12 yaşında aşık olmuş 17 yaşında evlenme meraklısı kızını korumaya çalışıyor.Hayatinizda kaç insan,kaç erkek tanıdınız? Erkek tarafındada aklı başında kimse yok galiba herşey normalmiş gibi davranıyor.Babaniz her cephede sizin için savaşıyor farkında değilsiniz .Aklı başında olsanız kaçmayı düşünmez,kendi hayatınız işiniz eğitiminiz için cabalarsiniz.Evlenin küçükken yapılan tercihlerin zamanla nadil yanlış olduğunu görün ,pişman olduğunuzda yanınızda babanızda olmaz .....

ay daha küçüksün canım baban haklı bekle acele etme 10 sene nedir :D çok fazla 12 yaşından beri

Yüksek gelirli işi ne mesela. Yani her şey anlattığınız gbiyse babanızın vermemesi için bir sebep yok ki
Yüksek gelirli işi olsa nolacak.konu sahibinin kendi ekonomik özgürlüğü olmadıktan sonra.bu devirde kimseye güven yok en iyisi kendi ayaklarının üzerinde durabilmek.kimseye muhtaç olmamak dewir onu götürüyor

10 sene deyince ben de bir şey sandım.12 yaşında başlamış meğer. Daha yaşın evlilik için küçük. Sen bi eğitimini tamamla, işe gir elin ekmek tutsun. Kenara paranı koy azıcık gez kursa git gözün açılsın. Bu ne acele yahu.

22 yaşındasın daha erken olduğunu düşünüyor ki haklida

Sakın sakın kaçmak gibi bir hataya düşmeyin..
Evlilik çok zor bir kurum ve babanız bu durumun ciddiyetinin farkında..
Şuan siz seviyorum diye her şeyi toz pembe görüyorsunuz ama evlendiğinizde değişen sorumluluklar, hayat telaşı gerçekten çok zorlayabiliyor.
Babanız sizi en iyi tanıyan insanlardan biri ve demek ki henüz hazır olmadığınızı düşünüyor..
Aileler genelde bizi bizden daha iyi tahlil ederler, o yüzden babanızın kararına saygı duyun ve güvenin..
22 yaş çok geç kalınmış bir yaş değil ailenizin onayını alana kadar bekleyin.
Bir çok örnekle sabittir ki bu evlilik sürecinde ebeveynlerimiz yok diyorsa bu işler %90 onları haklı çıkartan şekilde sonuçlanıyor..

Üzgünüm ama hayatın değişmez gerçeği bu..
Size abla tavsiyesi ne olursa olsun evlenmeden önce mutlaka kendi ayaklarınız üzerinde duran bir birey olun ondan sonra evlenin.

Back
X