Amaaan uc yıl sonra evleniriz dediğim adamı babamla tanıştırmam hatanız burada olmusArkadaşlar, 2 aylık bir ilişkim var. 21 yaşındayım üniversite mezunuyum. Süre kısa ama bu iki aylık süreçte o kadar yakın olduk ki 2-3 sene sonrasi için ciddi düşünüyoruz. İlişkimizi annem biliyor ve sevgilimle de tanışıyordu fakat bunu babamdan sakladık. Babam geçen gün anladı gibi oldu , anneme varsa biri gelsin söylesin ben onun babasiyim demis bende gidip söyledim. Babam maddiyata aşırı bakar, ama durumumuz bizim norma hatta ben her ay babama destek veriyorum. Erkek arkadaşımın evet arabasi evi yok ailesinden bir şey kalmamış babası vefat. Ama bana şunun sözünü veriyor ev alamasamda bizim düğünümüze kadar her şeyi yapicam zamanla bir kiramiz olucak. Babamda yedi düvele anlattı "daha küçük kesinlikle istemiyorum, olamaz o bana dal olacak gibisinden şeyler söylüyor" ne yapacağım? Babam onunla ciddi düşündüğüm için hemen evlenip gideceğimi ona maddi destek olmayacagimi düşünüyor. Anlayacağınız varı yoğu para.
ona hep dürüst olmak istiyorum çünkü, kız arkadaşımla çıkıyorum baba demek beni üzüyorAmaaan uc yıl sonra evleniriz dediğim adamı babamla tanıştırmam hatanız burada olmus
İki aylık çok yeni daha neler olur neler biter, babanız sevgiliniz olmasına değil de 21 yaşında evlilik hayallerine girmenizi istememiş gibi geldi bana haklıda.Arkadaşlar, 2 aylık bir ilişkim var. 21 yaşındayım üniversite mezunuyum. Süre kısa ama bu iki aylık süreçte o kadar yakın olduk ki 2-3 sene sonrasi için ciddi düşünüyoruz. İlişkimizi annem biliyor ve sevgilimle de tanışıyordu fakat bunu babamdan sakladık. Babam geçen gün anladı gibi oldu , anneme varsa biri gelsin söylesin ben onun babasiyim demis bende gidip söyledim. Babam maddiyata aşırı bakar, ama durumumuz bizim norma hatta ben her ay babama destek veriyorum. Erkek arkadaşımın evet arabasi evi yok ailesinden bir şey kalmamış babası vefat. Ama bana şunun sözünü veriyor ev alamasamda bizim düğünümüze kadar her şeyi yapicam zamanla bir kiramiz olucak. Babamda yedi düvele anlattı "daha küçük kesinlikle istemiyorum, olamaz o bana dal olacak gibisinden şeyler söylüyor" ne yapacağım? Babam onunla ciddi düşündüğüm için hemen evlenip gideceğimi ona maddi destek olmayacagimi düşünüyor. Anlayacağınız varı yoğu para.
Uygunsuz vakitte çıkmayın sizde hanimefendiona hep dürüst olmak istiyorum çünkü, kız arkadaşımla çıkıyorum baba demek beni üzüyor
anlatamıyorum..Babanız saçmalıyor. Siz onun ebeveyni değilsiniz. O sizin ebeveyniniz. Bunu idrak etmesi lazım..
Babanız saçmalıyor. Siz onun ebeveyni değilsiniz. O sizin ebeveyniniz. Bunu idrak etmesi lazım..
İlişkiniz çok yeni bunun için anne babanızla aranızı bozmayın
Yaşınızda çok küçük zaten o konuda haklı
Gizli görüşün madem karşı çıkıyor
2 aylık ilişkini hemen ailene neden dedin ki, babanıda tanıyosun sonuçta yüz göz oldun boşuna. Ayrıca 2 ayda evlilik hayali kurman planlamanda çok mantıksız. Önce bi işe gir çalış iş hayatında ol, paranıda babana verme birikim yap ufaktan araba al borçlan mesela. Zaten 21 yaş çok küçük, 2-3 sene sonrasının muhabbetini evde şimdiden açma baban yaş konusunda haklı tabiki küçüksün diye öyle demişt
ciddi düşündüğümü söylüyorum evet ama hemen olacak demiyorum en az 2-3 senesi var diyorum. ne yapmalıyım sizce ayrilmali miyim2 aylık ilişkini hemen ailene neden dedin ki, babanıda tanıyosun sonuçta yüz göz oldun boşuna. Ayrıca 2 ayda evlilik hayali kurman planlamanda çok mantıksız. Önce bi işe gir çalış iş hayatında ol, paranıda babana verme birikim yap ufaktan araba al borçlan mesela. Zaten 21 yaş çok küçük, 2-3 sene sonrasının muhabbetini evde şimdiden açma baban yaş konusunda haklı tabiki küçüksün diye öyle demiştir.
babam güzel zarflayinca ben her seyi döküldüm yapmam gereken dürüstlüğü yaptım. Babam bu cocuk olmasa baskasini da istemeyecek. çünkü o kişiye kendi karar vermek istiyorİki aylık çok yeni daha neler olur neler biter, babanız sevgiliniz olmasına değil de 21 yaşında evlilik hayallerine girmenizi istememiş gibi geldi bana haklıda.
21 yaşında çocuğunda ne maddiyatı olacak Allah aşkına keşke tüm seceresini dökmeseydiniz hemen siz de babanıza üstün körü anlat geç ne bileyim , yarın istemeye gelmeyecekler neticede.
Öyle bi imkanım yok maalesef para vermek zorundayım..o yüzden erken evlenmemden korkuyor ya..Babanizi sallamayin. Milletin evini arabasini sorguluyor ama kendisi cocugunun parasini yeme derdine düşmüş. Sizi dusundugu yok ne kadar evde dursaniz o kadar yolacak sizi tek olay bu.
Anne baba hakki boyle bisey oldugunu da dusunmuyorum zaten 21 yasindasiniz yeni mezun olmussunuzdur yani bir zahmet buyutup, okutmak gorevleri onu da yapmak agir geliyosa cocuk yapmasalarmiş zorla mi dunyaya geldiniz.
Bunun karsiliginda maaşiniza hak sahibi olmuyolar. Evlenmeseniz de paranizi kendinize saklayin. Uyuz oluyorum şu tip ailelere ya ben boyle sey gormedim cevremde, yapan da ayiplanir
Niye kendi mi evlenecekmiş?babam güzel zarflayinca ben her seyi döküldüm yapmam gereken dürüstlüğü yaptım. Babam bu cocuk olmasa baskasini da istemeyecek. çünkü o kişiye kendi karar vermek istiyor
Babalar hep böyledir. Mesele para meselesi değildir. Biricik kızlarını hemen evden göndermek istemezler ama en çok kızının düğününde de onlar oynar..Arkadaşlar, 2 aylık bir ilişkim var. 21 yaşındayım üniversite mezunuyum. Süre kısa ama bu iki aylık süreçte o kadar yakın olduk ki 2-3 sene sonrasi için ciddi düşünüyoruz. İlişkimizi annem biliyor ve sevgilimle de tanışıyordu fakat bunu babamdan sakladık. Babam geçen gün anladı gibi oldu , anneme varsa biri gelsin söylesin ben onun babasiyim demis bende gidip söyledim. Babam maddiyata aşırı bakar, ama durumumuz bizim norma hatta ben her ay babama destek veriyorum. Erkek arkadaşımın evet arabasi evi yok ailesinden bir şey kalmamış babası vefat. Ama bana şunun sözünü veriyor ev alamasamda bizim düğünümüze kadar her şeyi yapicam zamanla bir kiramiz olucak. Babamda yedi düvele anlattı "daha küçük kesinlikle istemiyorum, olamaz o bana dal olacak gibisinden şeyler söylüyor" ne yapacağım? Babam onunla ciddi düşündüğüm için hemen evlenip gideceğimi ona maddi destek olmayacagimi düşünüyor. Anlayacağınız varı yoğu para.
Yok maalesef anlatamıyorum ve cok arada kaldim. Sevgilimin bi hata kusurunu görmeden, babam istemiyor diye bırakmak istemiyorumBabanız saçmalıyor. Siz onun ebeveyni değilsiniz. O sizin ebeveyniniz. Bunu idrak etmesi lazım..
sanırım evet. Babamın kötü taraflarını kapatıp, belki benim ilerde iyi bi hayatım olsun diye maddiyata baktigini dusunmek istiyorum. Ama tek düşüncesi ilerde benim altinda arabasi evi var diye anılmamNiye kendi mi evlenecekmiş?
Hayır neden ayrılacaksın sakla baktın sorun oluyo ayrıldım de hiç mi bilmiyosunuz bu işleri 21 yaşındasın dahaanlatamıyorum..
ciddi düşündüğümü söylüyorum evet ama hemen olacak demiyorum en az 2-3 senesi var diyorum. ne yapmalıyım sizce ayrilmali miyim
aynı yastayiz sevgilimle, babasi vefat ona bi miras bir sey kalmamis. ama taşı sıksa suyunu çıkaracak eve ekmek getirebilecek biri. fakat babam yaşım gelsede evi olmadığı için vermem diyorBaban seni değil götürecegın maaşı düşünüyor . Karşı tarafın yaşı kacki ev araba olsun siz gibi 21 se beklentiniz yanlıs
şimdi yaşadığım yere yeni taşındık ve babam ondan başka arkadaşım olmadığını da biliyor. Dışarı çıkıp ettiğimde anlamayacak mı ki..Hayır neden ayrılacaksın sakla baktın sorun oluyo ayrıldım de hiç mi bilmiyosunuz bu işleri 21 yaşındasın dahaiş güç olunca daha bi büyümüş gelirsiniz gözlerine baktın para konusunda sıkıntı yaşıyosun hemen borca sokarsın kendini bitti gitti 24 olunca dersin tabi o kadar ilişkin sürerse.
Normalde ciddiyiz niyetiyle dersen herkes maks 1 senede evlenecek demek ki der. Sen babana sevgilim ciddiyiz demek yerine arkadaşım diye deseydin annende ayrıntı olarak öyle arkadaşlık ediyolar daha küçükler zaten diye gaz alsaydı rahat ederdin hem yalan değil hem evlencek şu bu nasihat dinlemezdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?