Babam sevgilim olmasını istemiyor

sanırım evet. Babamın kötü taraflarını kapatıp, belki benim ilerde iyi bi hayatım olsun diye maddiyata baktigini dusunmek istiyorum. Ama tek düşüncesi ilerde benim altinda arabasi evi var diye anılmam
O zaman maaşınıza el koymasın da sizde ev araba alabilin ileride,
Kendisi annenize almış mı ev araba?

O zaman maaşınıza el koymasın da sizde ev araba alabilin ileride,
Kendisi annenize almış mı ev araba?
onu ben yapamam işte. Erkek ya o yapicak onun evi olacak. Birikim yapmak istiyorum dediğimde bile, oglan bunun aklina girmis ne birikimi falan dedi

aynı yastayiz sevgilimle, babasi vefat ona bi miras bir sey kalmamis. ama taşı sıksa suyunu çıkaracak eve ekmek getirebilecek biri. fakat babam yaşım gelsede evi olmadığı için vermem diyor
meslegı ne ? nasıl bir mesleği varki taşın suyunu sıkacak 3 sene ıcınde ev araba alıp düğün yapıp ev kuracak

şimdi yaşadığım yere yeni taşındık ve babam ondan başka arkadaşım olmadığını da biliyor. Dışarı çıkıp ettiğimde anlamayacak mı ki..
En başta yanlış yapmışsın söyleyerek, sen bi işe gir iş çevren olur biraz daha rahat olursun. Baban evi olsun arabası olsun vs istek olarak diyodur günü gelince diretmez. Sevgilinde aynı yaşta mı? Kimle yaşıyor babası vefad demişsin, annesi tek mi kirada mı, ileride annesini yanına alacak mı yani sen böyle diyince mesela benim aklıma bu ayrıntılar geldi. Sen babanla hiiç kötü olma biraz unutsun bu konuyu

aynı yastayiz, annesiyle yasiyor ama biz evlensek büyük ablası annemi size vermem siz gencimiz kesinlikle annem benimle olacak diyor. Bende çizgimi koydum, 3 tane ablan var bir sen varsın. Evleniriz, 1 hafta bizde 1 hafta digerr taraflarfa kalir,ayni evde olmaz.

Daha yolun çok başındasınız babana 1 yıl sonra evlenecek gibi açıklama yapmak zorunda değilsin. Ayrıca neden ayrılasın bu çocuk değil başkası da olsa baban ayrı tavrı takınır. Konuda bağımsız olarak da birikim yap.

Ah güzelim ya işte baban o kadar haklı ki o kadar toy bir bakış açısı ki. Sen şuan evlenecek olgunlukta olsan bu öneriyi bile vermezdin. Aynı evde yaşamam bitti gitti der keser atardın. Geçim kolay mı annesininde kendi evi yoksa kiradaysa onun kirası nasıl karşılanacak kardeşler bölüşcek belki, belki şuan böyle diyen sevgilin annesinin evi varsa annemle duralım 2-3 sene birikim yapıp ev alalım diyecek.
Her ay 1 hafta kaynana ile kalmaya okey demişsin hemde 2 aylık sevgiliyken.
Şuan çalış, paranı babana ver daha iyi emin ol

Off prenses kafam cok karisik bi taraf babam bir taraf hatasini görmeden ayrilmak istemediğim cocuk

Off prenses kafam cok karisik bi taraf babam bir taraf hatasini görmeden ayrilmak istemediğim cocuk
Ayrılma ama evlenme konusunuda kaldır 2 sene geçsin öyle bakarız de bence sevgilinede böyle söyle. Şimdiden bu muhabbet çok saçma ve tehlikeli (annesi konusu)

Öyle bi imkanım yok maalesef para vermek zorundayım..o yüzden erken evlenmemden korkuyor ya..

Peki evleneceginiz zaman her şeyinizi dort dortluk yaoacak mi iğneden iplige karsilayacak mi? Hic sanmiyorum hem paranizi alip birikim yaotirmayacak hem de evlenirken zor durumda kalacaksiniz gibi geliyor bana. Hicte "biricik kizim"lik bir durum yok burda babaniz cok bencil umarim kurtulursunuz en kisa zamanda karisniza iyi insanlar ciksin.

21 yaşlarınızdasınız, muhtemelen üniversite mezunu değilsiniz, KPSS içinde erken gibi devlette de değilsinizdir. Maaşlar nasıl? 2-3 yıl sonra nasıl ev düzeceksiniz. Biraz gerçekçi olun. Kvaliden yaşlı mı ? neden 1 hafta sen bir hafta ben gibi birşey var….

Ayrıca;
Babanız nasıl biri bilmem… 2 aylık ilişki için babamla konuşmazdım, konuşmadım da. Evleneceğimiz zaman konuştum. Öğle araları yada hafta sonu gündüz görüştüm. Sorun olmadı…

20 yaşlarında üni okuyan kızımın da babası sevgilisi olsun istemiyor
eski kafa benimki anca evleneceği çağlarda evleneceği adamı çıkarsın karşısına istiyor
sorduğumda elimde değil kıskanırım paylaşamam diyor ne yapacağız söylemiyoruz bizde işte
siz neden hemen söylediniz ki babanızın huyunu biliyorken

2 aylik iliskiyi bukadar konusmaniz normalmi? Ailecek garipsiniz daha 21 yasindasin gez toz herseyide anne babana anlatma cocuk degilsin artik hemen anlatirsan boyle dile dusersin biraz biseyleri yasayin insanlari taniyin once

Ay valla bazen de diyorum ki bu baba kızını bi güzel dövse de kadın hayatını yakmasa Siz iyisi mi şöyle bi 6 ay burada takılın bi gözünüzü açın. O sevgilim dediğinize de yol verin gitsin.

Onlar şimdi öyle diyor. Ama anası alıştığı düzeni, her gün gördüğü yüzü bırakıp sevimsiz damatların yüzüne bakmaya gitmeyecek oğlunu bırakıp. Onlar da gelmiyosa napalım diyecekler. Hiç demeyecekler anne sen gel onlar genç, evlilikten bişey anlasınlar diye.

Ama lütfen çizgisini koymuş. Her birinde bir hafta kalacakmış oğlan da daha bir şeyin farkında değil tabi kabul etmiştir.
Kuzu babandan daha büyük bir problemin var yine de sen bilirsin.

Ayrıca diğer yorumlara katılıyorum 2 aylık bir ilişkiyi neden babaya açtınız ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…