- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ne dikkat cekicem cumleden bile cekiniyorsunuz ne var bu cumlede bagirinca agzimizimi kesiyolsrFeminizmi keşke doğru anlayıp aktarsalar. Ben feminist değilim mesela. Herhangi bir kalıbın içine girmeyi sevmiyorum. Ben cinsiyetimden önce insanım. Kadın-erkek eşitliğine inanmıyorum, kadın-erkek eşittir diye düşünmüyorum; eşittir diyorum. Kesin ve net bir dille. Feminizm kadın-erkek eşitliğini savunur. Ben kadın-erkek eşitliğini savunulacak, ispatlanacak bir şey olarak görmüyorum.
Şuan çok çarpık bir feminizm akımı var. Ben feministim, ben feministim diye geziyorlar ama çoğu için femizm kadınlar ile bağdaştırılıyor. Erkek düşmanlığını femizm zannedenler var mesela. İnsancıyım ben arkadaş.
Gerçek feministlere lafım yok. Onlar kendilerini biliyor zaten.
acaba baban durup dururken mı kufur ettı. Adam ıkı lokma yemek yıyecektı bogazına dızdın sofrada. Sen orda tamm babacım haklısın dıyecektın bıttı. Anana baban trıp atmak nedır.paraya mi kizdim ben kahveyi kaliba sokmasina ve kadin uzerinden kufur etmesine kizdim ben babami hala seviyorum soguma felan yok
hayallerimden biri bu zaten tesekkurler.Kardeşim sen ne yap biliyor musun? Okulunu güzel oku diplomanı al güzel yerlere gel sonra da kadın - erkek karışık kahve aç. Bunun birçok örneği var ülkemizde. Böylece feminizm adına da güzel bir adım atmış olursun kendin için
Gece dışarda öldürülen erkekler de var bunun cinsiyetle gece dışarı çıkmayla alakası yokgece 3 te evine donmeye calisan universiteli kizi omzuna alip goturen 2 erkeği hatırlatmak isterim kadin elbette cikar elbette korur kendini ama her zaman degil malesef. Mesajindan alıntı yaptiginiz arkadas da bunu kastetmistir..
evet avrupaya ozeniyorum cunku bu ulkede yasanmaz taciz tecavuz almis basini gidiyor ve herkes bunu normallestiriyor
ay allahim gayette guzel yediSu kıza bırı bılet alsında avrupaya göndersın. Ölülerde hergun ekmek arası helva yıyor zaten. Avrupa
acaba baban durup dururken mı kufur ettı. Adam ıkı lokma yemek yıyecektı bogazına dızdın sofrada.
Onlari olduren kadin degil iste olay o. Yoksa dediginiz tami tamina uyardi. Sonucta kadin erkek farketmez gece gunduz olabiliyor oyle seyler.Gece dışarda öldürülen erkekler de var bunun cinsiyetle gece dışarı çıkmayla alakası yok
Görümcem 5 yıl arabistanda yaşadı görev gereği, onlardaki hayat, kadınların konforu hiçbirimizde yok demişti.Aynen dediğin gibi arapların çocukları kız erkek farketmez ingiltere, amerikada cirit atıyor...İnan Arabistan senin ülkenden çok eşliliğe rağmen daha medeni. Oradaki insanlar kız erkek fark etmeksizin çocuklarını Amerika'da okutuyor. Şimdikilerinde ağzına pelesenk oldu Arabistan.
Msj tekrarı...İnan Arabistan senin ülkenden çok eşliliğe rağmen daha medeni. Oradaki insanlar kız erkek fark etmeksizin çocuklarını Amerika'da okutuyor. Şimdikilerinde ağzına pelesenk oldu Arabistan.
Ay feminist feminist bunu yeni ogrendin arkadaslarinda senin bu hallerini cekmedi geldin birda kendini bi gosterme cabasi var dimi bilirim senin gibi ergenken yeni bisey ogrenip onunla kendini gosterme cabasini vardi oyle arkadaslarim hadi cnm hadi bide kendine senaryo yazmis millete satasiyorsun resmen bu konu tartismaya yol acar ne arabistan gibi filanHayir feministligimle alakasi var asiri koyu feministim aktivistim ve ozgurluk istiyorum
Evet söylediklerinize katılıyorum. İşte böyle özentilikten feminist olanlar böyle abartılı tepkiler verebiliyorlar bazen. Bacak almaya karşı olanlar, makyaj yapmaya karşı olanlar(erkekler onları beğensin diye makyaj yapılıyormuş bu yüzden karşılarmış). Yani böyle saçma sapan tavırlara gerek yok. Feminizm böyle Bi akım değil.Feminizmi keşke doğru anlayıp aktarsalar. Ben feminist değilim mesela. Herhangi bir kalıbın içine girmeyi sevmiyorum. Ben cinsiyetimden önce insanım. Kadın-erkek eşitliğine inanmıyorum, kadın-erkek eşittir diye düşünmüyorum; eşittir diyorum. Kesin ve net bir dille. Feminizm kadın-erkek eşitliğini savunur. Ben kadın-erkek eşitliğini savunulacak, ispatlanacak bir şey olarak görmüyorum.
Şuan çok çarpık bir feminizm akımı var. Ben feministim, ben feministim diye geziyorlar ama çoğu için femizm kadınlar ile bağdaştırılıyor. Erkek düşmanlığını femizm zannedenler var mesela. İnsancıyım ben arkadaş.
Gerçek feministlere lafım yok. Onlar kendilerini biliyor zaten.
İşte demek ki bunun çözümü kadınların gece dışarı çıkmaması değil erkeklerin eğitilmesi kadınları ırgalayan bir durum yokOnlari olduren kadin degil iste olay o. Yoksa dediginiz tami tamina uyardi. Sonucta kadin erkek farketmez gece gunduz olabiliyor oyle seyler.
Baban ayip etmis ama seni senide kiskanmis baba bu bisey diyemiyorm sende babana haklisin deyip grcistrseydin keske olan olmus uzulme sogumaMerhaba benim babam tam bir cinsiyetci bugun anladim olay su sekilde oldu ben bugun en yakin kiz arkadasimla disaridaydim ve erkek arkadasimin birine(sevgilim degil) hediye alicaktim param kalmamisti babam da kahvedeydi arkadasima dedim ki sen bekle ben para isteyecegim dedim o da tamam dedi guzelce yanina gidip babacigim para verirmisin dedim daha yeni barismistim 4 haftadir küstük verdi sorun yoktu eve geldim uyudum annem yemek icin cagirdi yemege oturdum babam hic bir sey yokken birden kizim senin telefonun yok mu dedi once anlamadim ne alaka baba dedim o da kahveye niye yanima geldin o kadar erkegin arasina dedi baba napiyim paraya ihtiyacim vardi dedim olmaz ara dedi kontorum yok dedim(3 aydir yok) annenden ara dedi bir daha gelme dedi ben de sinirlendim yemegi iceride yiyecegim dedim bagirmaya basladi benim asabimi bozma otur surda ye dedi yemiycem dedi s.ktir git dedi o kadar uzulup agladim ki yeniden kustum beni hep cok kiriyor bunu neden yapiyor anlamis degilim insan evladina bunu yapar mi ona cop batsa cani acir ama bunun acimiyor ona verdigim her sansi mahvediyor sizce nasil bir yol izlemeliyim bu arada abim aynisini yapsa hic birsey yapmaz ona daha farklilar zaten
hayir 2 senedir feministimAy feminist feminist bunu yeni ogrendin arkadaslarinda senin bu hallerini cekmedi geldin birda kendini bi gosterme cabasi var dimi bilirim senin gibi ergenken yeni bisey ogrenip onunla kendini gosterme cabasini vardi oyle arkadaslarim hadi cnm hadi bide kendine senaryo yazmis millete satasiyorsun resmen bu konu tartismaya yol acar ne arabistan gibi filan
Hayir feministligimle alakasi var asiri koyu feministim aktivistim ve ozgurluk istiyorum
Dediginiz cok zor mumkun olmayan bir sey. 90 milyona yaklasmis nufusu yere cop atmamakta egitemedi yillardir eğitimciler o dediginiz imkansiz ama keske olsa tabi... bunu oyle cok isterim ki.İşte demek ki bunun çözümü kadınların gece dışarı çıkmaması değil erkeklerin eğitilmesi kadınları ırgalayan bir durum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?