Babam tam bir cinsiyetçi ondan soğudum.

ne dikkat cekicem cumleden bile cekiniyorsunuz ne var bu cumlede bagirinca agzimizimi kesiyolsr

Su kıza bırı bılet alsında avrupaya göndersın. Ölülerde hergun ekmek arası helva yıyor zaten.
paraya mi kizdim ben kahveyi kaliba sokmasina ve kadin uzerinden kufur etmesine kizdim ben babami hala seviyorum soguma felan yok
acaba baban durup dururken mı kufur ettı. Adam ıkı lokma yemek yıyecektı bogazına dızdın sofrada. Sen orda tamm babacım haklısın dıyecektın bıttı. Anana baban trıp atmak nedır.

hayallerimden biri bu zaten tesekkurler.

gece 3 te evine donmeye calisan universiteli kizi omzuna alip goturen 2 erkeği hatırlatmak isterim kadin elbette cikar elbette korur kendini ama her zaman degil malesef. Mesajindan alıntı yaptiginiz arkadas da bunu kastetmistir..
Gece dışarda öldürülen erkekler de var bunun cinsiyetle gece dışarı çıkmayla alakası yok

evet avrupaya ozeniyorum cunku bu ulkede yasanmaz taciz tecavuz almis basini gidiyor ve herkes bunu normallestiriyor

ha avrupada taciz,tecavüz yok!
umarım okur da avrupaya gidersin ve sırf ırkından dolayı tacize uğramaz,aklın hayalin alamayacak lakaplar işitip ayakların totono vurarak ülkene dönmek zorunda kalmazsın

ay allahim gayette guzel yedi

Gece dışarda öldürülen erkekler de var bunun cinsiyetle gece dışarı çıkmayla alakası yok
Onlari olduren kadin degil iste olay o. Yoksa dediginiz tami tamina uyardi. Sonucta kadin erkek farketmez gece gunduz olabiliyor oyle seyler.

Çocuklara hayvanlara eşyalara bile pisliklerin yapıldığı şu dönemlerde babanın senı tanımadığı erkeklerin arasına sokmak istememesi bana normal geldi açıkçası. Şu an çok kötü bir devirdeyiz en yakınlarıma bile şüpheyle bakıyorum çocuğum konusunda. Anne babalar daha farklı bakıyor canım çocuklarıyla ilgili konulara .

İnan Arabistan senin ülkenden çok eşliliğe rağmen daha medeni. Oradaki insanlar kız erkek fark etmeksizin çocuklarını Amerika'da okutuyor. Şimdikilerinde ağzına pelesenk oldu Arabistan.
Görümcem 5 yıl arabistanda yaşadı görev gereği, onlardaki hayat, kadınların konforu hiçbirimizde yok demişti.Aynen dediğin gibi arapların çocukları kız erkek farketmez ingiltere, amerikada cirit atıyor...

Hayir feministligimle alakasi var asiri koyu feministim aktivistim ve ozgurluk istiyorum
Ay feminist feminist bunu yeni ogrendin arkadaslarinda senin bu hallerini cekmedi geldin birda kendini bi gosterme cabasi var dimi bilirim senin gibi ergenken yeni bisey ogrenip onunla kendini gosterme cabasini vardi oyle arkadaslarim hadi cnm hadi bide kendine senaryo yazmis millete satasiyorsun resmen bu konu tartismaya yol acar ne arabistan gibi filan

Evet söylediklerinize katılıyorum. İşte böyle özentilikten feminist olanlar böyle abartılı tepkiler verebiliyorlar bazen. Bacak almaya karşı olanlar, makyaj yapmaya karşı olanlar(erkekler onları beğensin diye makyaj yapılıyormuş bu yüzden karşılarmış). Yani böyle saçma sapan tavırlara gerek yok. Feminizm böyle Bi akım değil.

Onlari olduren kadin degil iste olay o. Yoksa dediginiz tami tamina uyardi. Sonucta kadin erkek farketmez gece gunduz olabiliyor oyle seyler.
İşte demek ki bunun çözümü kadınların gece dışarı çıkmaması değil erkeklerin eğitilmesi kadınları ırgalayan bir durum yok

Baban ayip etmis ama seni senide kiskanmis baba bu bisey diyemiyorm sende babana haklisin deyip grcistrseydin keske olan olmus uzulme soguma

hayir 2 senedir feministim

İşte demek ki bunun çözümü kadınların gece dışarı çıkmaması değil erkeklerin eğitilmesi kadınları ırgalayan bir durum yok
Dediginiz cok zor mumkun olmayan bir sey. 90 milyona yaklasmis nufusu yere cop atmamakta egitemedi yillardir eğitimciler o dediginiz imkansiz ama keske olsa tabi... bunu oyle cok isterim ki.

bence çok büyütüp abartmışsınız babanızın dediğini yapsanız özgürlüğünüz elinizden alınmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…