Babam tam bir cinsiyetçi ondan soğudum.

Maalesef. Her şeyi ama her şeyi artık feminizme bağlamaya başladılar. Bunun en büyük sorumlusu bilinçsiz şekilde feminizm içerikli paylaşımlar yapan sosyal medya hesapları. Çoğunun da bunu prim amaçlı yaptığını düşünüyorum. Çünkü hep kadınlar üzerinden feminizm yürütüyorlar.

Öz kızına tecavüz eden babalar da var o zaman babamızla da aynı evde yaşamayalım

Ablacım feministlik lafla olmaz. Güçle olur.
Dünyada tek bir güç var, o da maddi güç. Maddi gücün kadar sesi çıkar insanın toplumda.
Bak sana bir şey anlatayım. 8 Martta, Alman kadınları yürüyüş yaptılar eşitiz özgürüz bilmem neyiz diye. Kıçımla güldüm. Burda kadınlar genelde niteliksiz işlerde çalışıyorlar, Alman işhayatı gayet cinsiyetçi. Helgacan elinde pankart, ağzında slogan ama ertesi gün fırındaki kasiyerlik işine dönüyor. Kuş kadar para kazanıyorlar, maddi güçleri yok. İyi işleri erkekler tutuyor. Eee şimdi o gösterinin ben neresini ciddiye alayım?

Sen oku, adam gibi mesleğini al sonra toplumda yumruğunu öyle masaya koy. Yoksa dayıların arasına girdim oh yeah çok marjinalimle olmuyor bu işler.

Ne yazık ki hiçbir zaman olgunlaşamayacak...
Gün gelecek olgunlaşacak, 15 yaşında dünya sana karşıymış gibi hissedersin, kendini anne babandan daha öngörülü ve farklı görürsün, cinsiyetçilikle koruma içgüdüsünü birbirine karıştırırsın, belki onları cahil bile bulursun ama yaş ilerleyince elma ağacından elmadan başka bir şey yetişmediğini anlarsın.

15 yaşında mıymış

Daha 2 gün önce, İngiliz bir arkadaşım var

İki tane kızı var 7 ve 9 yaşında

Büyüyünce kafayı yiyeceğim, napacağım ben erkekleri getirecekler kapıma duymak istemiyorum deyip kulaklarını tıkadı

Tabii o işin şakası ama Türk babası da İngiliz babası da aynı olabiliyor

Sen kulaktan dolma Avrupa Avrupa deme bence

15 yaşındaki kıza bu kadar yüklenmek niye yahu siz 15 yaşındayken ne yapıyordunuz sanki? Kız en azından araştırmış ama yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri yanlış biliyor ve yaşının getirdiği asilikle biraz ters davranmış. Konuya gelen yorumlara bakıyorum onlar da çok düzgün değiller. Kimi kuzeninden kendini sakınıyor kimi kadınlar güçsüzdür diyor kimi arabistandaki kadınların 4 eşli olmayı kanıksamasını yadırgamıyor falan filan. Hadi konu sahibi ergenliğin başlarında da size ne oluyor anlamış değilim

Benim arkadaşımın ailesi fransada kira yardımı alıyodu
Türkiyeye kızına euroyla para gönderiyodu
E tabi kız bize göre zengin falan meğerse babası kızına 100 euro gönderiyo adam orda 1000 euro anca kazanıyomuş
Bizimkilere kalsa adamlar karunla kankalık yapıyo gibi düşünüyolar zaar

bakin anlatamiyorum bunun yasla alakasi yok feministligin yasi yoktur biz her daim kadin-erkek esitligi isteyip bunun icin calismaliyiz yoksa arabistana doneriz valla
Erkeklere ve bayanlara özel yerler var tabi ki de . Eşitligi bence yanliş anlamişsin her seyin bir sınırı var. Ben özgürüm her seyi yapmaya hakkim var diyemezsin özgür ol elbette lakin özgürlügün de sınırları oldugunu bil. Yaşin kücük büyüme sancılari çekiyorsun belli , toplumun ve ailenin seni kaliplarin içine soktugunu düşünüyorsun da sen de eşitlik ve özgürlügün tam anlamini bilmeden kendini bir kalıba uydurmaya çalisiyorsun . Baban küfur etmesi hariç hakli .

O zaman sizin kuzenlerinizle aranızda tuhaf bir iletişim var diyebilir miyiz? Ben sizin yazdığınız şeyin mantıksızlığını anlatmaya çalıştım.
hayir . Aramizda tuhaf bisey yoktu. Bende sunu.anlatmaya calisiyorum . Kuzeniniz mukemmel olabilir. Ama agridaki.leyla nasil oldu. Amcasi.1. Supheliydi.
Demek iatedigim ebeveynlerin cocuklarini korumak adina belli yasa kadar.kendince kurallar koymasi cok cok normal.

Gayet normal bi tavır neyinden gocundun anlamadım. Açıkçası ben bir kahve yolundan geçeceksem karşı kaldırımdan geçmeyi tercih ederim. Bu cinsiyetçilik olmuyor bana göre. Haberleri izliyorsun değil mi, 4 yaşındaki kıza ne gözle baktıklarını vs. görüyorsundur herhalde?

Ben gayet yadırgıyorum ama bu onların oturmuş bir kültürleri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Onlar için bu yadırganacak bir şey değil. Buradan bakıldığı zaman köle gibi hayatlarını geçirdiklerini zannediyoruz ama işin iç yüzü bambaşka. Bunu sadece bir ülkeye mâl etmek yanlış. Dünyanın çok gelişmiş ülkelerinde de çok eşli yaşayan insanlar var. Bana göre hepsi yakınından geçebileceğim şeyler değil. Neyse uyarı verdi zaten Mune abla, ban yiyeceğiz yoksa. Namlunun ucu gözüktü yani.

Bir kadinin istedigi sekilde giyinememesi ozgurluklerin onundeki en buyuk engeldir
İsterse kadinlarinin hepsi harvardda okuyup astronot olup marsa koloni kursunlar , bir kadin olarak bunu savunmaniza sastim kaldim gercekten

Konu sahibi yorumlarini gulumseyerek okudum , cok sekersin , cok kucuksun , bu dusuncelerinin ozunu hic unutma , buyudukce zaten olgunlasip daha saglam temellere dayandiracaksin , operim seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…