- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Neyi anlamıyosn ?Merhaba benim babam tam bir cinsiyetci bugun anladim olay su sekilde oldu ben bugun en yakin kiz arkadasimla disaridaydim ve erkek arkadasimin birine(sevgilim degil) hediye alicaktim param kalmamisti babam da kahvedeydi arkadasima dedim ki sen bekle ben para isteyecegim dedim o da tamam dedi guzelce yanina gidip babacigim para verirmisin dedim daha yeni barismistim 4 haftadir küstük verdi sorun yoktu eve geldim uyudum annem yemek icin cagirdi yemege oturdum babam hic bir sey yokken birden kizim senin telefonun yok mu dedi once anlamadim ne alaka baba dedim o da kahveye niye yanima geldin o kadar erkegin arasina dedi baba napiyim paraya ihtiyacim vardi dedim olmaz ara dedi kontorum yok dedim(3 aydir yok) annenden ara dedi bir daha gelme dedi ben de sinirlendim yemegi iceride yiyecegim dedim bagirmaya basladi benim asabimi bozma otur surda ye dedi yemiycem dedi s.ktir git dedi o kadar uzulup agladim ki yeniden kustum beni hep cok kiriyor bunu neden yapiyor anlamis degilim insan evladina bunu yapar mi ona cop batsa cani acir ama bunun acimiyor ona verdigim her sansi mahvediyor sizce nasil bir yol izlemeliyim bu arada abim aynisini yapsa hic birsey yapmaz ona daha farklilar zaten
Sen arabistana gittin mi hiç ?bakin anlatamiyorum bunun yasla alakasi yok feministligin yasi yoktur biz her daim kadin-erkek esitligi isteyip bunun icin calismaliyiz yoksa arabistana doneriz valla
hala teyze cocuklari kuzen oluyor diye biliyorum ben. Yuksek ihtimalle benimkiler de kuzen.bu devirde neler neler duyuyoruz . Ebeveynlerin pimpirikli davranmalari cok olagan geliyor bana. İyi ki de oyle olmus. Bende olsam ayni davranirimmHalanızdaki teyzenizdeki erkek çocukları kuzeniniz mi oluyor? Eğer öyleyse baya garip
Kız kardeşi siyasetin içinde Amerika'da prensin. Karısı da tatillerde bayağı açık, mayo bikini takılıyor yani.Eski müdürüm iş için İrana gitmiş, ev partisinden fotoğrafları vardı. Yani filmlerdeki Amerikan partileri, amerikalı kadınlar halt yemiş. Nasıl bir giyim kuşam, nasıl bir bakım :) tek fark dışarıda yapmıyorlar. Yoksa evlerinde yahut başka ülkelerde gayette rahat olanları var. Hatta arap prensinin karısı bildiğim kadarı ile gayette açık, avrupai bir kadın. Dışarıdan gördüğümüz gibi değil yani...çok haklısınız...
Ay yok artık. Normal ailelerde kuzenler birbirlerine o gözle bakmazlarhala teyze cocuklari kuzen oluyor diye biliyorum ben. Yuksek ihtimalle benimkiler de kuzen.bu devirde neler neler duyuyoruz . Ebeveynlerin pimpirikli davranmalari cok olagan geliyor bana. İyi ki de oyle olmus. Bende olsam ayni davranirimm
Abla babası cinsiyetçi olsa hanım kızımız, erkek arkadaşına alacağı hediyenin parasını babasından alabilir mi? Alamaz. Cinsiyetçi insan kızının yanına erkek sineği bile yaklaştırmaz ki.Hanımlar sakin olalım, polemiğe girmeyelim.
@vitiligoguzeli feministmişsiniz, madem feministsiniz o zaman babanızın kahveye gittiğiniz için gösterdiği tavrı erkek-kız arkadaşlarınıza göstermeyin, onlar başkalarıyla görüşmek istediğinde yasakçı davranmayın, nasıl ki babanız sizi kız çocuğusunuz diye kısıtlayamazsa, sizde arkadaşlarınızı sizden başkasıyla görüşmek istediklerinde kısıtlayamazsınız zira gerçek bir feminist ve aktivist kısıtlayıcılığa, dar kalıplara karşıdır.
:)))Abla babası cinsiyetçi olsa hanım kızımız, erkek arkadaşına alacağı hediyenin parasını babasından alabilir mi? Alamaz. Cinsiyetçi insan kızının yanına erkek sineği bile yaklaştırmaz ki.
Her aile oyle olmuyor iste. Ya da her kuzen.Ay yok artık. Normal ailelerde kuzenler birbirlerine o gözle bakmazlar
Arkadaslar ben koyu feminist ve aktivistim
bakin anlatamiyorum bunun yasla alakasi yok feministligin yasi yoktur biz her daim kadin-erkek esitligi isteyip bunun icin calismaliyiz yoksa arabistana doneriz valla
Hayir feministligimle alakasi var asiri koyu feministim aktivistim ve ozgurluk istiyorum
hayir 2 senedir feministim
ama sunu bilin ben her daim iscinin emekcinin arkasinda durucam kadin erkek esitligini isteyecegim 100 yasina gelsemde goruslerimden vazgecmeyecegim ister linc edin ister taslayin ben simdi ki gibi cok lince maruz kaldim alinmadim gucenmedim ama uzuldum toplumumuzun bu halde olmasina cok uzuldum dedigim gibi asla fikirlerim degismeyecek.
Canımsınız
Baban cok hakli canim , buyuyunce anlayacaksin ...Merhaba benim babam tam bir cinsiyetci bugun anladim olay su sekilde oldu ben bugun en yakin kiz arkadasimla disaridaydim ve erkek arkadasimin birine(sevgilim degil) hediye alicaktim param kalmamisti babam da kahvedeydi arkadasima dedim ki sen bekle ben para isteyecegim dedim o da tamam dedi guzelce yanina gidip babacigim para verirmisin dedim daha yeni barismistim 4 haftadir küstük verdi sorun yoktu eve geldim uyudum annem yemek icin cagirdi yemege oturdum babam hic bir sey yokken birden kizim senin telefonun yok mu dedi once anlamadim ne alaka baba dedim o da kahveye niye yanima geldin o kadar erkegin arasina dedi baba napiyim paraya ihtiyacim vardi dedim olmaz ara dedi kontorum yok dedim(3 aydir yok) annenden ara dedi bir daha gelme dedi ben de sinirlendim yemegi iceride yiyecegim dedim bagirmaya basladi benim asabimi bozma otur surda ye dedi yemiycem dedi s.ktir git dedi o kadar uzulup agladim ki yeniden kustum beni hep cok kiriyor bunu neden yapiyor anlamis degilim insan evladina bunu yapar mi ona cop batsa cani acir ama bunun acimiyor ona verdigim her sansi mahvediyor sizce nasil bir yol izlemeliyim bu arada abim aynisini yapsa hic birsey yapmaz ona daha farklilar zaten
Ne yazık ki hiçbir zaman olgunlaşamayacak...Baban cok hakli canim , buyuyunce anlayacaksin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?