- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Hepimiz özür dileyelim çabuk. Kıza bak yıllardır feminist vov. Etkileyici. Vay be nasıl da feminist ama. Helal olsun ne kadar özgür bir kız. Xgxgvzvxvvsbhayir 2 senedir feministim
işçi emekçi ile ne alaka ya feminizme hayır demiyoruz sadece feminizimle iligili bir durum değil bu diyoruzama sunu bilin ben her daim iscinin emekcinin arkasinda durucam kadin erkek esitligini isteyecegim 100 yasina gelsemde goruslerimden vazgecmeyecegim ister linc edin ister taslayin ben simdi ki gibi cok lince maruz kaldim alinmadim gucenmedim ama uzuldum toplumumuzun bu halde olmasina cok uzuldum dedigim gibi asla fikirlerim degismeyecek.
random atinca havali oldugunu sanan arkadasimiz da geldi herkes merhaba desin :) :)Hepimiz özür dileyelim çabuk. Kıza bak yıllardır feminist vov. Etkileyici. Vay be nasıl da feminist ama. Helal olsun ne kadar özgür bir kız. Xgxgvzvxvvsb
o konu baska bir akim onu dersem hepten linc yerimişçi emekçi ile ne alaka ya feminizme hayır demiyoruz sadece feminizimle iligili bir durum değil bu diyoruz
Random atmayı havalı buluyorsun sanırım sxhxhhsb takılma böyle şeylere özgürüm ben istediğim şekilde gülerim dhchhxbhxbrandom atinca havali oldugunu sanan arkadasimiz da geldi herkes merhaba desin :) :)
Benim oglum kuafore girse yadirgamam hatta mutlu olurum oralari yanlis taniyabilir.Ya benim feministligim agir basti ya da siz feminist olmadiginiz icin sacma geliyor bilemiycem
Abim de aynısını söylüyor. Görsen dudağın uçuklar, diyor. Yav abi saçmalama adamlar 4'er 4'er evleniyor demiştim hatta. Fakat kültürleri öyle abiciğim, onlar için bu normal. Sana bana garip geliyor yadorgıyoruz ama oradaki kadınlar için bu yadırganacak bir şey değil, demişti. Ayrıca abim diyor ki, uçağa bir biniyorum Türkiye sınırlarına girdiğimiz an uçakta tuvalete örtülü giren açık çıkıyor, görsen şaşarsın. Kadın girerken kapalı, çıktığında Hollywood yıldızları yanında halt yer. Yönetüm şekilleri baskıcı ama içlerinde öyle değiller. Karadeniz'de çok görüyoruz Arap yazları. Bizim it kopuk ağzından salya akıta akıta bakarlarken onların erkeklerinin gözü bile kaymıyor.Görümcem 5 yıl arabistanda yaşadı görev gereği, onlardaki hayat, kadınların konforu hiçbirimizde yok demişti.Aynen dediğin gibi arapların çocukları kız erkek farketmez ingiltere, amerikada cirit atıyor...
Bak gördüğüm kadarı ile herkese çatır çatır laf yetiştiriyorsun. Gitmediğin Avrupayıda allamış pullamışsın bir güzel. Elinin altında internet var zaten, googlea yaz bakalım avrupa ülkelerinde taciz, tecavüz, çocuk tacizi oranları diye. Amerikayı da ekle bunlara... google amcam sana gerekli cevapları verecektir. 15 yaş güzel yaş yahu, yaşını yaşa bence... büyüyünce olmak istediğin hayatı yaşamaya bolca vaktin olacak...evet avrupaya ozeniyorum cunku bu ulkede yasanmaz taciz tecavuz almis basini gidiyor ve herkes bunu normallestiriyor
Halanızdaki teyzenizdeki erkek çocukları kuzeniniz mi oluyor? Eğer öyleyse baya garipbenim babam beni halama teyzeme gondermezdi annemsiz . erkek cocuklari var diye.
hep uzulurdum. ama karsi gelmezdim. iyi kide gelmemisim simdi cok iyi anliyorum.
ustelik ben cok feminist dusunceye sahip bir bayan oldugumi dusunuyorumm . ancak gunumuz dunyasinin gerceklerini 15 yasinda bir ergen mahalle arasindaki kahve meselesi ile cozmeye calisirsa belki ses getirri ama zarar da gorebilir ustelik bir ebeveynin , sikintilar yasanilan bu devirde endise etmesi cok normal.
oldurulen ve ustu kapatilmaya calisilan kadinlarimiz var . feminist dusunceni bunlara karsi adalet arayarak eyleme donusturebilirsin.
Eski müdürüm iş için İrana gitmiş, ev partisinden fotoğrafları vardı. Yani filmlerdeki Amerikan partileri, amerikalı kadınlar halt yemiş. Nasıl bir giyim kuşam, nasıl bir bakım :) tek fark dışarıda yapmıyorlar. Yoksa evlerinde yahut başka ülkelerde gayette rahat olanları var. Hatta arap prensinin karısı bildiğim kadarı ile gayette açık, avrupai bir kadın. Dışarıdan gördüğümüz gibi değil yani...çok haklısınız...Abim de aynısını söylüyor. Görsen dudağın uçuklar, diyor. Yav abi saçmalama adamlar 4'er 4'er evleniyor demiştim hatta. Fakat kültürleri öyle abiciğim, onlar için bu normal. Sana bana garip geliyor yadorgıyoruz ama oradaki kadınlar için bu yadırganacak bir şey değil, demişti. Ayrıca abim diyor ki, uçağa bir biniyorum Türkiye sınırlarına girdiğimiz an uçakta tuvalete örtülü giren açık çıkıyor, görsen şaşarsın. Kadın girerken kapalı, çıktığında Hollywood yıldızları yanında halt yer. Yönetüm şekilleri baskıcı ama içlerinde öyle değiller. Karadeniz'de çok görüyoruz Arap yazları. Bizim it kopuk ağzından salya akıta akıta bakarlarken onların erkeklerinin gözü bile kaymıyor.
ama sunu bilin ben her daim iscinin emekcinin arkasinda durucam kadin erkek esitligini isteyecegim 100 yasina gelsemde goruslerimden vazgecmeyecegim ister linc edin ister taslayin ben simdi ki gibi cok lince maruz kaldim alinmadim gucenmedim ama uzuldum toplumumuzun bu halde olmasina cok uzuldum dedigim gibi asla fikirlerim degismeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?