babam ve erkek arkadasım

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.

Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.

Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı :KK43:
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...

Yaş kaç?

Bir babanın, kızının erkek arkadaşıyla tanışması pek kolay bir durum değildir...

Kızım büyümüşte,gelin mi olacak düşünceleri geziyor kafasında adamın...

Yaş kaç?

Bir babanın, kızının erkek arkadaşıyla tanışması pek kolay bir durum değildir...

Kızım büyümüşte,gelin mi olacak düşünceleri geziyor kafasında adamın...
23 yasındayım:) erkek arkadasım 30 :) teşekkür ederim normal demekki bende çok geriliyordum

Onun minik prensesi büyümüş ve evlenip yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Kız babaları genel olarak böyle durumlarda durgunlasir. Çok gözüme sokmadan biraz daha sakin davranmaya çalışıyorum canım. Zamanla bu fikre alışacak ve inşallah erkek arkadaşını da severse korkuları azalır merak etme

Onun minik prensesi büyümüş ve evlenip yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Kız babaları genel olarak böyle durumlarda durgunlasir. Çok gözüme sokmadan biraz daha sakin davranmaya çalışıyorum canım. Zamanla bu fikre alışacak ve inşallah erkek arkadaşını da severse korkuları azalır merak etme
Ben evin en küçüğüyüm. Birde hep Naz’ı bana geçiyor. Bir şey alır gelir pişir yap hep bana der :) akşamları muhakkak kahvesini çayını yaparım. Hasta olsa çocuk gibi nazlatırım.. evi sen dolduruyorsun der hep bana. Sanırım şokla beraber üzüntü yaşıyor suan. İnş zorluk çıkarmaz :(

Back
X