babam ve erkek arkadasım

Eşim hala söyler durur "Tanışmaya geldiğimdeki baban ve şimdiki baban sanki aynı adam değil" diye :D O zaman çok korkmuş babamdan ki babam çok sakin ve anlayışlı bir insandır ama ilk tanışmada ağırlığını belli edecek ya bakışlar hep sertti :D

Eşim hala söyler durur "Tanışmaya geldiğimdeki baban ve şimdiki baban sanki aynı adam değil" diye :KK70: O zaman çok korkmuş babamdan ki babam çok sakin ve anlayışlı bir insandır ama ilk tanışmada ağırlığını belli edecek ya bakışlar hep sertti :KK70:
benim babam da öyle işte o yüzden bu hali beni üzüyor bilhassa gelecek misafire çok özen gösterir ama ne ikramı ne cayı ver bir kahve çikolata gitsinler diyor :)))

Benim babam da hiç mi hiç istemedi başlarda.ama sonra kendisini ailesini tanıyınca falan benim kem kümlerime karasızlıgıma çok tepki vermisti. " Efendi çocuk, ne düşünüyorsan çabuk karar ver istemiyorsan elin çocuğunu da ümitlendirip oyalama!" diye kızmıstı.belki de köprüden önce son çıkışı mı denedi.bilemeyeceğim :)))

kiskandim sizi:KK37:
ne güzel duygusunu dışarı belli eden bir babanız var.içinde neler yaşıyor o şimdi:)
benim amcam çok düşkündür kızlarına
ben nasıl vereceğim kizlarimi derken bile gözleri dolar. benide kızı gibi sever
ben evlenirkende düğün günü bile gergindi.şimdi anlıyorum onu Hoppa
2 çocuk annesi olarak:KK35:

Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.

Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.

Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı :KK43:
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...
Ilk kizi misiniz?

Benim babam nişan olana kadar sanki böyle bi olay yokmuş gibi ölü taklidi yaptı adeta merak etme normal kız babaları bu fikre bile alışmalatı uzun sürüyor :)

kiskandim sizi:KK37:
ne güzel duygusunu dışarı belli eden bir babanız var.içinde neler yaşıyor o şimdi:)
benim amcam çok düşkündür kızlarına
ben nasıl vereceğim kizlarimi derken bile gözleri dolar. benide kızı gibi sever
ben evlenirkende düğün günü bile gergindi.şimdi anlıyorum onu Hoppa
2 çocuk annesi olarak:KK35:
Amca da baba yarısı muhakkak zor olmustur. Kız vermek gerçekten zor bende düşünüyorum sevinç hüzün bir arada :) masallah Allah bağışlasın çocuklarınızı bende o bölüme geçerim inş :)

Arkadaşlar iyi akşamlar. Cumartesi akşamı babama erkek arkadaşımı anlattım. Cuma günü gelip tanışmak istediklerini söyledim.

Sordu bir sürü seyler. O günden beri durgun dalgın. Sanki istemiyor hiç tanımadan. İkram yapmayın ne gerek var diyor. Ki babam gerçekten eli bol cömert birisidir.

Yaşını işini bahane ediyor. Acık acık diyemese de sanki gelmelerini istemiyor. Bana çok heyecanlısın diyor. sanki heyecanlanmamı istemiyor. Tanıyınca bu durumlar aşılır mı :KK43:
Erkek arkadasım babamın seveceği birisi ama suan çok gergin ve stresliyim...
Baban üzülmüş. Çünkü sen onun hala küçük kızısın. Büyümüş olduğuna inanmak istemiyor.

Amca da baba yarısı muhakkak zor olmustur. Kız vermek gerçekten zor bende düşünüyorum sevinç hüzün bir arada :) masallah Allah bağışlasın çocuklarınızı bende o bölüme geçerim inş :)
çok teşekkür ederim:))❤ zaten en uzun evre evlenene kadar olan.ondan sonra zaman kavramını kaybediyosunuz.
hangi ara evlendim , düğünum oldu zaman geçti moduna giriyorsun.
sonra hangi ara bu çocuk dogdu büyüdü diye devam ediyor:)
bu günleri en güzel tadını çıkararak yaşamaya bakın.
babaciginizi sık sık opun sarilin.
onu ne kadr sevdiğinizi hatırlatın.
herşey gönlünüzce olsun .
umarım yolunda gider herşey mutluluklar dilerim şimdiden.
ufacık bir tavsiye
sevgilinizle( esinizle) aranızdaki ufak sorunları mümkün mertebe babanıza hissettirmeyin. o derin düşüncelerin altında sizin için endişeleri yatıyor.

Back
X