acemilik oldu gerçekten böyle olcağını tahmin etmiyordum. ilk gittiğimde çok iyi davrandı böyle bir şey olcağını tahmin bile etmedim. zaten kendi dedi sadece kaldığın günün parasını öder ve çıkarsın diye. çıkmaya kalkınca burnumdan getirdi şohben parasınıda intikam almak için aldı
sıra sıra dizildiler ellerine çekirdek aldılar oturdular bizi izlediler. bu kadar duyarsızlık olmaz maalesef bunlar üniversite öğrencileri tabi akılları başka şeye çalışıyor orası ayrı. onlar çıkmaz zaten yılışık yılışık konuşmalar adamdan sigara istemeler adamın onlara yılışıkklığıda aynı durumda alan memnun satan memnun durumu.
Yok artık
İnsan kalmadı mı artık şu memlekette anlayamıyorum hiç
ve bu yurtta kalan kızların birçoğu ilk yurda gittiğime adamla konuşmalarıma şahit oldu. odanın durumuna da herkes şahit. adamın odasında çıkmıyorlarki. herşey şahitler bu kavga da bırakın duyarlı olmaya eğlence çıktı bizi diye çekirdek felan getirdiler.
Adamın dediği gibi bu kızlar görmedik etmedik diyebilirler kötü olmamak için polise. Ama ben olsam onlar benden korksun derdim. Mesele sadece paramı da almak değil, adamın yurdunun önüne bir polis arabası gelsin, millet ne oluyor desin, adam da azıcık tutuşsun diye güzelce polise izah ederdim durumu. İçim içini yiyeceğine azıcık da o düşünsün derdim. Sen bilirsin canım polise git veya gitme senin tercihin ama bu adam illa bir yerden layığını bulur buna inanıyorum..
üç kuruşun peşine düştü diyecekler bu kezde. polise gitmelimiyim gerçekten. o an polise gitmek geldi zaten ama o kaos ortamı adamın tehtitleri aysu ver parasını çık dedim içimden.
Bence polis,karakol v.s bunlar seni daha çok yorar
Küçük bi şehirdeysen adam oranın yerlisi falansa
Anladığım kadarıyla hassas birisin
Kaldırabilirim herşeyi dersen polise git anca
Canım küçük şehri, yerlisini falan bırak hemen polise git direkt, hakkını fazlasıyla alırsın. Yarın ilk işin bu olsun.
ne olursa olsun polise gidin.ne biçim iş ya.hayrını göremesin paranın.size yapan başkasınada yapar herkese yapar tabi sahipsiz kimsesiz sanıolar üniversite öğrencilerini. haddini bildirin. önemli olan paranın miktarı değil.ben 10 lira bile olsa o kadar hakaret,aşağılanma için olay çıkarırdım.o yurdu başına yıkardım.
kullanmadgın şofbenın parasını ne dıye sana odetıyor .
senın ıcın ozel takılmayacaktı yaa ,o odanın zaten sohbene
ıhtıyacı vardı .bu durumun senle ne alakası var .
sen olmasan bır baska ogrencıde sohben ısteyecektı tabıkıde
keske odemeseydın .adam ozellıkle bagrıp cagırıyor cunku korkutmaya
calısmıs senı .bu ev sahıplerı yurt sahıplerı ogrencılerı canından
bazedırıyorlar valla .
bu adam polisede gitsem bilmem nerede gitsem beni haksız çıkarır yaa
kullanmadgın şofbenın parasını ne dıye sana odetıyor .
senın ıcın ozel takılmayacaktı yaa ,o odanın zaten sohbene
ıhtıyacı vardı .bu durumun senle ne alakası var .
sen olmasan bır baska ogrencıde sohben ısteyecektı tabıkıde
keske odemeseydın .adam ozellıkle bagrıp cagırıyor cunku korkutmaya
calısmıs senı .bu ev sahıplerı yurt sahıplerı ogrencılerı canından
bazedırıyorlar valla .
Canım azıcık sesin çıksın afedersin ama yırtık ol biraz bak kim haksız çıkıyor
gec kalmis degilsin al polisi dikil karsisina korkma ve hakkini yedirme hicbirsey yapamaz kisiliksiz adam allah hakkindan gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?