babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

Adamın dediği gibi bu kızlar görmedik etmedik diyebilirler kötü olmamak için polise. Ama ben olsam onlar benden korksun derdim. Mesele sadece paramı da almak değil, adamın yurdunun önüne bir polis arabası gelsin, millet ne oluyor desin, adam da azıcık tutuşsun diye güzelce polise izah ederdim durumu. İçim içini yiyeceğine azıcık da o düşünsün derdim. Sen bilirsin canım polise git veya gitme senin tercihin ama bu adam illa bir yerden layığını bulur buna inanıyorum..

Terbiyeden yoksunlarmış, gün gelir devran döner, menfaatleri bitsin bakalım o zaman muhabbetleri devam eder mi?

üç kuruşun peşine düştü diyecekler bu kezde. polise gitmelimiyim gerçekten. o an polise gitmek geldi zaten ama o kaos ortamı adamın tehtitleri aysu ver parasını çık dedim içimden.

üç kuruşun peşine düştü diyecekler bu kezde. polise gitmelimiyim gerçekten. o an polise gitmek geldi zaten ama o kaos ortamı adamın tehtitleri aysu ver parasını çık dedim içimden.

Bence polis,karakol v.s bunlar seni daha çok yorar
Küçük bi şehirdeysen adam oranın yerlisi falansa
Anladığım kadarıyla hassas birisin
Kaldırabilirim herşeyi dersen polise git anca

Bence polis,karakol v.s bunlar seni daha çok yorar
Küçük bi şehirdeysen adam oranın yerlisi falansa
Anladığım kadarıyla hassas birisin
Kaldırabilirim herşeyi dersen polise git anca

hem çok yoracak hemde adam yine çirkefleşecek. büyük şehir aslında ama adam yerlisi evet. hiç bu kadar hassas değilim aslında biri bağırınca olay bitiyor bende. kaç yaşında adam bu satten sonra bedduamıda aldı nasıl bir insanmış.

Canım küçük şehri, yerlisini falan bırak hemen polise git direkt, hakkını fazlasıyla alırsın. Yarın ilk işin bu olsun.

Canım küçük şehri, yerlisini falan bırak hemen polise git direkt, hakkını fazlasıyla alırsın. Yarın ilk işin bu olsun.

bu adam polisede gitsem bilmem nerede gitsem beni haksız çıkarır yaa

ne olursa olsun polise gidin.ne biçim iş ya.hayrını göremesin paranın.size yapan başkasınada yapar herkese yapar tabi sahipsiz kimsesiz sanıolar üniversite öğrencilerini. haddini bildirin. önemli olan paranın miktarı değil.ben 10 lira bile olsa o kadar hakaret,aşağılanma için olay çıkarırdım.o yurdu başına yıkardım.

ama diyoki benim yurdumda sorun çıkartan bir öğrenci derim bende polise seni şikayet ederim diyor yaparda.

kullanmadgın şofbenın parasını ne dıye sana odetıyor .

senın ıcın ozel takılmayacaktı yaa ,o odanın zaten sofbene

ıhtıyacı vardı .bu durumun senle ne alakası var .

sen olmasan bır baska ogrencıde sofben ısteyecektı .

keske odemeseydın .adam ozellıkle bagrıp cagırıyor cunku korkutmaya

calısmıs senı .bu ev sahıplerı yurt sahıplerı ogrencılerı canından

bazedırıyorlar valla .

Son düzenleme:

Öğrenci başımı sokacak bi yerim olsun derdinde olduğu için nasılsa öğrenci muhtaç
Adamların tek derdi para

Son düzenleme:
haram zehir zıkkım olsun.. o parayı yemelere ermesin yerse de çıkartamasın inşallah!!!
sıkma canını başının gözünün sadakası olsun

bana verdiği odada da kimse kalmamış. ilk kalan ben oldum. şohben yok zaten ben görmedim aldıysada. ben bir buçuk hafta kaldım çıktım şimdi o şohben masrafı ona girmiş. senden sonra öğrenci geleceği ne malum o odaya dedi. hiç öğrenci gelmezsse ben nerden karşılayacağım bunun parasını dedi. bende dedim ki ya biri gelirse o zaman benim verdiğm parayla alınan şohbeni kullancak gelen dedim bu haksızlık olmuyormu dedim. adam da sanane benim öğrencimden odamdan dedi. kilitlerim kimseyi almam dedi. o anki durumla parasını veririm şohbenide alırım demek hiç aklıma gelmedi. böyle durumlarda akla gelmiyo keşke öyle deseydim hiç aklıma gelmedi

gec kalmis degilsin al polisi dikil karsisina korkma ve hakkini yedirme hicbirsey yapamaz kisiliksiz adam allah hakkindan gelsin

adam çirkefin teki anlaşılan haklıyken haksız duruma düşerdin herhalde
neyse artık yapacak birşey yok uğraşmaya gerek yok
o pisliği Allaha havale edip yoluna bak bence
inşallah bulduğun evde rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…