babam yaşında bir adam beni hüngür hüngür ağlattı.....

Öğrenci başımı sokacak bi yerim olsun derdinde olduğu için nasılsa öğrenci muhtaç
Adamların tek derdi para

kaç gün buz gibi odada yattım vicdan diye bir şey kalmamış ona rağmen kalktı birde üstüne para istedi. oda ısınmıyor çıkmayıp ne yapacaktım değil mi. kış boyu. çözüm bulcam diye diye kaç gün oyaladı soğuk odada yatırdı. Allah bildiği gibi yapsın. lise son sınıfa giden kızı war üstelik

Way adi herıf parayı odemedısen hemen polısı ara kım kımden ne alıomus gorsun serefsız

inşallah sağolasın.

polisi aricaktın senin için taktırıcak tabi ister çık çıkma şofbeni götürmüyosun ya yaninda sonuçta herşey dahil odalar bunlar çok yanlış yapmışsın canım üzüldüm istediğini şahit göstersin demezlermi şofbenden kıza ne ona hediye etmiyosun ya diye

üç kuruşun peşine düştü diyecekler bu kezde. polise gitmelimiyim gerçekten. o an polise gitmek geldi zaten ama o kaos ortamı adamın tehtitleri aysu ver parasını çık dedim içimden.

Ben olsam daha önceden giderdim sanıyorum olaydan 1 hafta geçmiş anladığım kadarıyla. Ama istersen yine gidebilirsin hatta tehditlerinden korktum şikayete gelemedim cesaretimi yeni topladım vs. diyebilirsin. Adam sana şofbeni vermeyi bırak, faturasını bile göstermemiş polise şikayet edersen fatura sorar adama tarihine bakılır gerçekten o tarihte almış mı diye. Gerçekten aldıysa tabi. Paranı iade etmeleri ya da şofbeni vermesi istenebilir. Polise gidersen muhakkak ben öğrenciyim acemiyim,bir haftadır uyku uyuyamıyorum almadığım bir malın parasını bana hakaret ederek ödetti, toyluğumdan yararlandı uyanık olamadım vs. de. O istediği kadar yalan söylesin öncesinde sen polise güzelce izah edebilirsin.

Dediğim gibi karar senin ama kafanı dağıt artık sürekli düşünüp üzme kendini.

ödedim mecburen yoksa eşyalarını vermem dedi. çöpe atarım dedi

Hiç bir halt edemezd böyle şerefsizlere prim vermeyin ya benden şofben parası vs isteyip kandıracak yıkarım oraya onun başına. Git karakola şikayette bulun hatta bir büyüğün yanında olsun ne adi şerefsizler var ya ben burada sinirlendim ya.

tşk ederim. zaten o bir hafta taşınma felanla geçti eve yerleşmek bir yandan vizeler felan.. hiç muhattap olasım yok artık o adamla ya polise felan gitmek mantıklı ama hiç yüzyüze gelmek istemiyorum o kadar bir kin var ki içimde tarif edemem. tüylerim diken diken oluyor...

Eğer şikayet etmeyeceksen de kendini helak etme canım zaten seni üzmüş düşünüp de moralini daha fazla bozma lütfen. Rezil olmuş falan değilsin olur mu öyle şey, daha gençsin insanın hayatında başına neler geliyor sen de böyle insafsız, terbiyesiz bir adama denk gelmişsin. Önemli olan bir daha bu tip durumlarda daha fazla uyanık davranman, sinmemen. Yoksa o aldığı
ah larla başına bir iş gelir onun.

sağolasın.... daha uyanık olcam bundan sonra dikkatli olcam... Allah ından bulsun..

dünyada ilahi adalet diye bir şey var senin verdiğin para ondan misli misli çıkar hiç merak etme. sen derslerine bak

dünyada ilahi adalet diye bir şey var senin verdiğin para ondan misli misli çıkar hiç merak etme. sen derslerine bak

inşallah paradan ziyade biri de onu bu duruma düşürsün o zaman anlasın anyayı Konyayı.

inşallah paradan ziyade biri de onu bu duruma düşürsün o zaman anlasın anyayı Konyayı.

Okududğum kadarıyla kendi kızı da varmış. Yaşadığın şeyler onun da başına gelse ne hisseder acaba ? bence kafasını yastığına koyunca sen aklına geliyorsundur

Okududğum kadarıyla kendi kızı da varmış. Yaşadığın şeyler onun da başına gelse ne hisseder acaba ? bence kafasını yastığına koyunca sen aklına geliyorsundur

evet birde kızı var lise son üniversiteye hazırlanıyor üstelik. pek zannetmiyorum adamda zerre kadar vicdan yok. gelsin paralar gelsin kızlar odasına keyfi yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…