babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Sevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor ki annemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(

bende senin gibiyimm. benimde sevdiceğim askerdee :) ama annene söyle istersen. çekinme dicem ama çok zor biliyorum :) amaaann ucunda ölüm yok söyle gitsin

Beni sakın yanlış analama ben biri yüzünden çok nasiplerimden oldum sonunda onunla da olmadı. Erkek arkadaşın ciddi düşünüyor mu evlilik konusunda bu durumu aileye açmadan düşünmelisin ben aileme ilk gün demiştim annemle aram bu konularda iyi ama sonunda anneme çok mahcup oldum canım.

bende senin gibiyimm. benimde sevdiceğim askerdee :) ama annene söyle istersen. çekinme dicem ama çok zor biliyorum :) amaaann ucunda ölüm yok söyle gitsin
Anneme hic söyleyemem canım. Annemin tepkisini biliyorum

Evet canım o benden daha çok istiyor hatta. Su an gel iste deseler askerlik dinlemez koşar gelir o kadar.

Nasıl başlayım sizce . Zaten çok cekiniyorum. Babam beni çok sever . Ne desem yumuşar ki acaba.

Kendini bu kadar yıpratma diyeceğimde benim babamda serttir ben hala nasıl söyledim diyorum 2buçuk aylık evliyim şu an:) Allah yardım ediyor inan. Nasibinde o varsa zaten kimse engel olamaz.Bizimkiler muhafazakar değiller ama işte babam beni fazlasıyla kıskanıyor o yüzden benim o süreçte çok zordu.Söylemen gerekiyor ayıp bişey değilki birbirinizi seviyorsunuz daha ne olsun. Ucunda ölüm yok belki bir süre sıkıntı çekeceksin ama üzerinden yük kalkmış olacak.Baban annene göre daha mı anlayışlı? Benim annem başından beri biliyordu da babam sonradan öğrendi.

Anneme hic söyleyemem canım. Annemin tepkisini biliyorum
ben mektup yazmıştım anneme. ozaman babana mektup yaz içinden geçenleri yaz anlayışlı olur bence. hemde hoşuna gider..

ayrı ayrı anlatma sıkıntısını çekme.
ikisini al karşına anlat.
ilk seferde kızarlar muhtemelen, ne derlerse alttan al.
zamanla bu fikre alışırlar.

bu arada askerde erkek arkadaşın olup görücü kabul etmen hiç hoş olmamış, en kısa sürede bunun önünü kesmelisin.

Annem öğrendi yapılarından dolayı çok kızdı. Onu tanıyamayacak hale geldi artık. Sonra aradan zaman geçti konuşmuyorum falan dedim. Kapatmaya çalıştım. Ama isteme meselesi olunca yeniden hortladı olay. Bugün babamla konuşacağım

Yapılarında ne var ki annenin bu kadar sinirleneceği? Babalar kızlarına kıyamaz sevdiğini görürse çok bişey demez herhalde. Bencede söyle ve kurtul canım.

Zaten ben kabul etmedim ki bastan bu yana. Ama isteme niyetinde olarak geleceklerini belli etmediler. Gelince istediler. İkisini karşıma alıp konuşamam. Babam daha olgun. Annem dişiliginden dolayı vesveseli. Bu yüzden babam galiba.

konuşman lazım canım bi şekilde.konuşunca sonucunu yaz merak ederiz.umarım baban anlayışla karşılar.

Yapılarında ne var ki annenin bu kadar sinirleneceği? Babalar kızlarına kıyamaz sevdiğini görürse çok bişey demez herhalde. Bencede söyle ve kurtul canım.
Oğlanın yapısında bisey yok. Allahtan korkan edepli bi çocuk. Öyle olmasa bende bu riski alamam ki

aynen bende öküzün biri yüzünden yıllarım gitti. köpek gibi pişmanım aileme karşı mahçubiyetim de cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…