Anneme hic söyleyemem canım. Annemin tepkisini biliyorumbende senin gibiyimm. benimde sevdiceğim askerdee :) ama annene söyle istersen. çekinme dicem ama çok zor biliyorum :) amaaann ucunda ölüm yok söyle gitsin
Evet canım o benden daha çok istiyor hatta. Su an gel iste deseler askerlik dinlemez koşar gelir o kadar.Beni sakın yanlış analama ben biri yüzünden çok nasiplerimden oldum sonunda onunla da olmadı. Erkek arkadaşın ciddi düşünüyor mu evlilik konusunda bu durumu aileye açmadan düşünmelisin ben aileme ilk gün demiştim annemle aram bu konularda iyi ama sonunda anneme çok mahcup oldum canım.
Bugün babamla konusuyum diyorumailene söylemekten başka çaren yok..geç karşılarına tatlı bir dille söyle..
Anlar anlar. Anlarsa da o nu diyecek diş bırakmaz bendeBabisko yaa benim bi askitom var askerde, baskasiyla no yanidiye soyle o zaten anlamaz herhalde
ben mektup yazmıştım anneme. ozaman babana mektup yaz içinden geçenleri yaz anlayışlı olur bence. hemde hoşuna gider..Anneme hic söyleyemem canım. Annemin tepkisini biliyorum
Annem öğrendi yapılarından dolayı çok kızdı. Onu tanıyamayacak hale geldi artık. Sonra aradan zaman geçti konuşmuyorum falan dedim. Kapatmaya çalıştım. Ama isteme meselesi olunca yeniden hortladı olay. Bugün babamla konuşacağımKendini bu kadar yıpratma diyeceğimde benim babamda serttir ben hala nasıl söyledim diyorum 2buçuk aylık evliyim şu an:) Allah yardım ediyor inan. Nasibinde o varsa zaten kimse engel olamaz.Bizimkiler muhafazakar değiller ama işte babam beni fazlasıyla kıskanıyor o yüzden benim o süreçte çok zordu.Söylemen gerekiyor ayıp bişey değilki birbirinizi seviyorsunuz daha ne olsun. Ucunda ölüm yok belki bir süre sıkıntı çekeceksin ama üzerinden yük kalkmış olacak.Baban annene göre daha mı anlayışlı? Benim annem başından beri biliyordu da babam sonradan öğrendi.
Annem öğrendi yapılarından dolayı çok kızdı. Onu tanıyamayacak hale geldi artık. Sonra aradan zaman geçti konuşmuyorum falan dedim. Kapatmaya çalıştım. Ama isteme meselesi olunca yeniden hortladı olay. Bugün babamla konuşacağım
Zaten ben kabul etmedim ki bastan bu yana. Ama isteme niyetinde olarak geleceklerini belli etmediler. Gelince istediler. İkisini karşıma alıp konuşamam. Babam daha olgun. Annem dişiliginden dolayı vesveseli. Bu yüzden babam galiba.ayrı ayrı anlatma sıkıntısını çekme.
ikisini al karşına anlat.
ilk seferde kızarlar muhtemelen, ne derlerse alttan al.
zamanla bu fikre alışırlar.
bu arada askerde erkek arkadaşın olup görücü kabul etmen hiç hoş olmamış, en kısa sürede bunun önünü kesmelisin.
Oğlanın yapısında bisey yok. Allahtan korkan edepli bi çocuk. Öyle olmasa bende bu riski alamam kiYapılarında ne var ki annenin bu kadar sinirleneceği? Babalar kızlarına kıyamaz sevdiğini görürse çok bişey demez herhalde. Bencede söyle ve kurtul canım.
aynen bende öküzün biri yüzünden yıllarım gitti. köpek gibi pişmanım aileme karşı mahçubiyetim de cabası.Beni sakın yanlış analama ben biri yüzünden çok nasiplerimden oldum sonunda onunla da olmadı. Erkek arkadaşın ciddi düşünüyor mu evlilik konusunda bu durumu aileye açmadan düşünmelisin ben aileme ilk gün demiştim annemle aram bu konularda iyi ama sonunda anneme çok mahcup oldum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?