babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

Ucunda ölüm yok ya , ama tsbiki den Aileni daha iyi taniyosun bu konuda ne düsündüklerini
Nasil tepki vereceklerini daha iyi bilirsin

Babana anlat , Annen sanirim asiri tepkili peki sonradan Annen daha cok tepki göstermezmi?

Valla canım benim de babam yumuşaktır annem serttir. Hatta babam arada bi benle konuşurdu sevgilin var mi varsa bana soyle bu yaşta çok normal falan ama ben yine de anneme söylemiştim önce annem çok normal karşıladı babam aşırı tepki verdi hatta babamı da annem ikna etti sen yine de anne ne söyle bence.

Canim erkek arkadaşınla denk misiniz işi gücü eğitimi ne durumda eğer bu gibi temel konularda sıkıntı yoksa hic korkma anlayış gösterirler sonuçta evlenecek yasa gelmişsin
Ama bunlarda bi sorun varsa işin biraz zor olabilir

Yanına onların da sevdiği saydığı bir büyüğünü alıp konuşabilirsin, teyze amca kim varsa, ben sanırım öyle yapardım eğer anne babamla rahat konuşamayacaksam.

Eğer sevdiğin çocuğa seni verirlerse sana ve aile yapıma uygun biriyse babanı karşına al, sadece babanı annen olmasın. Bana seninle konuşmak istediğim bi konu var de, tanıştığım benimle evlenmek isteyen biri var askerden geldikten sonra istemeye geleceklerdi size o zaman soylecektim nama beni istemeye gelenler olunca sizde onlara sıcak bakınca söylemek zorunda kaldım. Helal süt emmis şu işi nyapan efendi biri sizi utandıracak bişey yapmadım helaliyle evlenmek istiyoruz, isterseniz ailesi gelsin tanisin isterseniz onun askerden gelmesini bekleyin siz nasıl uygun görürseniz diye anlat babalar dayanamaz korkma. Ama sevgilin ciddi mi evlilik kesin olur mu sen şimdi babana söylersin bişey olur ayrılırsa zor durumda kalirsin

Bence evlilik içim hazır Değilim sizde üstüme gelmeyin de ..
Babana söylersen ve anlayışla karşılamazsa ne yapıcan

Sevdigin perisan olur askerde en hassas donemi acikca soyle ciddi dusundugum baskasi var de seviyorum diye usuluylen soyle bende benzer durumda ikisine souylemistim babam soka girmisti ama kabulleniyorlar ha sonra ayrildim o ayri eminsen sevdiginden acik ol dogrulukta ferah vardir en fazla kizarlar sonra kabulenirler

Benim bi arkadaşım vardı konuştuğu askerdeydi isteyen vardı devamlı gelip erkek arkadaşının ailesi çocuk askerdeyken gelip bi söz yüzüğü taktılar çocuk gelince nişan oldu 1 ay önce de evlendiler eğer ciddilerse öyle bişey yapabilirsiniz sizde

aynen bende öküzün biri yüzünden yıllarım gitti. köpek gibi pişmanım aileme karşı mahçubiyetim de cabası.

Al bendende o kadar.
Ailemi karsima aldim "o olucak" dedim.

Annem( babamin hala hicbisyden haberi yok su gune kadar) "tamam illa o diyosan ama bilki bizi silersin, ama bilki hic bi destek saglamayiz ne maddi ne manevi" dedi.

Bende havalara uctum" tamam" kelimesinden oturu o gunler.
Simdiyse cumlenin icindeki diger kelimeler tokat gibi vuruluyor yuzume bnim icimde.
Annem, ablam ve abim asla beni dislamadi dgrusu bu olanlardan sonra, hic bi zman sen bunu yapmistin demediler Allah razi olsun.
Su an pismanligimla bas basayim, keske yapmasaydim.

Ablan, kardeşin yada samimi bir arkadaşın söylesin. Tepkilerini merak ediyorum bize de yaz.

Arkadasim Allah yardimcin olsun.

Nasip, insanevladina bahsedilmis en muazzam nimet. nasibinin hayir olmasi temennisiyle Hak'tan destur al, cik babanin karsisina eger sevdiginden ve seni sevenden eminsen.

Yaradanin nasip ettiginin onunde dag olsa durmaz, nasipte olmayan icin ise su olsa akmaz.

bende okul bittikten sonra babama acılıcam ama nasıl bilmiyorum kafam karısık takipteyim yazarsın

Bende bu dertten muzdaribim benim ki askerde değil de okuyor ama daha liseyi ben üniversiteyi. Okulunun bitmesini bekliyorum bende takipteyim.Bi arkadaşım 14 yaşındayken söylemiş babasına ki hala çıkıyorlar maşallah 20 yaşında babası da başkasından duymadığı için alışmış bu duruma.

Anneme söyleyemem babama söyleyemem e gelen talibine de yok dedirtiyorsun amada korkak ve mücadelesiz birisin , sevdiğini istiyorsan mücadele edip anne ve babana açıklayacaksın onlarda kusura bakmasınlar sende taştan yaratılmış değilsin duyguların sevdiğin olabiir evlat sahibi olduklarına göre bazı gerçekleri kabu edecekler onlar üzülmesin veya sen üzülme diye gerçeklerden kaçamazsın zaten buda hayata ters , kararlı ol
yoksa ancak pişmanlıkların olur ,
sen hayatını ele almazsan başkaları senin için karar verecek sende oturup mutsuzları oynayacaksın , evlat hem üzer hem sevimndirir ebeveyn olduklarına göre bunlarında farkındalar merak etme yani seni baskı altına çocuk gibi yönetemezler sende artık bir birey olduğuna göre karşısına geçip derdine dinleyecekler o kadar

Babalar kızlarına kiyamaz ne kadar sert dursalarda biraz duygu sömürüsü yapacaksın sevmediğim bir adamla evlenemem baba bir ömür boyu mutsuzmu olayim vs. Gerisi senin oyunculuk yeteneğine kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…