bu yoruma cok güldüm :)) sen cok yasa yaBabisko yaa benim bi askitom var askerde, baskasiyla no yanidiye soyle o zaten anlamaz herhalde
Sevdiği yemek.tatlı pasta türünü yap ikram et babana daha kolay olur.Ooo daha sıkıntılı b idurum. Su an da benim adim atmam lazim.
Sevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor kiannemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(
aynen bende öküzün biri yüzünden yıllarım gitti. köpek gibi pişmanım aileme karşı mahçubiyetim de cabası.
bende okul bittikten sonra babama acılıcam ama nasıl bilmiyorum kafam karısık takipteyim yazarsınSevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor kiannemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(
Sevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor kiannemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?