babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

O zaman demen düşündüğün gibi en doğrusu tatlı bir dille anlat anlayışla karşılarlar eminim ki sevmek suç değil.

konuşman lazım canım bi şekilde.konuşunca sonucunu yaz merak ederiz.umarım baban anlayışla karşılar.
İnşallah canım. Nasıl istiyorum bilemezsin. Peki sizce babam kızmasa sakince anlatıp gitsem ne olur tahmini. Bu iyi bisey mi. Ben bide sevdiğimin numarasını falan yazıp veriyim diyorum. Arasın konuşsun falan

benimde annem çok katıydı bu konularda (şuan evliyim) sen kararlı olursan ve mantıksız bir durum yoksa ortada erkek tarafıyla ilgili bence anlayış göstereceklerdir. sonuçta evlilik niyetindesiniz. sonucu yaz mutlaka takipteyim.

fark etmez, ha görmeye gelmişler ha istemeye.
gelen aileye karşı saygısızlık,
askerdeki sevgiliye karşı duyarsızlık (umarım haberi olmamıştır),
kendi ailenize karşı da yalancılık.

kusura bakmayın ama bazı ufak şeyler büyük yanlışlar doğurur.

siz babanıza söyleyemediğiniz için etkilenen bir sürü kişi.
ben çok yumuşak olamayacağım bu konuda.
yine de sizi bu gergin gününüzde üzmek istemem.

daha kararlı olun, bu işin anneme babama söylemeye çekiniyorum yanı kalmamış bence.
ikisine de söyleyin.
ki kızacaklardır, kızsınlar, dediğim gibi bir kaç gün kızarlar bağırırlar, sonra durulurlar.

Babanla saygılı konuşacaksın ilk önce,durumunu anlatıp kendisinin fikirlerinin önemli olduğunu söylersen seni daha dikkatli dinleyip sana konu hakkında yardımcı olacaktır..
Ama dürüst olman lazım,erkek arkadaş olayını babaya anlatmak anneye anlatmaktan zordur elbette..
Arkadaşının izin durumu varsa kendisiyle tanışmak istermisin diyede sorabilirsin..

Biz kızımda yaşadık,oturduk konuştuk şu andada nişanlı zaten..

Senin ailene uygunsa babanda sorun çıkarmaz. Allah yardımcın olsun kolayca atlatırsın inşallah
Ayy inşallah canım. Nolur dua edin.çok ihtiyacım var. İnşallah güzel geçer. İnan o kadar istiyorum ki. Burda inşallah yazarım güzel haberleri.

aslında imkan varsa çocuğun ailesi gelip tanışsa ailenle işin ciddiyetini gördüklerinde yumuşayacaklardır annen baban

Durumu sevdiğim biliyor. Yapacak bisey yok gizli olunca tabi gelirler millete gore.yine de tavsiyen için teşekkürler

İnsalah yazarım kızlar. Desteğiniz için sagolun

Yıpratıyor insanı demi ben 1 senedir atlatamıyorum aileme mahcupluğum en kötüsü de yeri geliyor annene bile karşı koruyorsun ama adam çıkmıyor...
aynen canım. şimdi hesapladım da 8 ay olmuş sanırım :) o güvensizliği atamıyorum üstümden hala.
o zamanların stresiyle ailemi karşıma aldım. nasıl pişmanım anlatamam. el oğlu için kırdım geçtim. en çokda annemi. sonra yine onlar destek oldular. yüzüm asılmasın diye üzülmeyim diye onlar uğraştılar.

tabi herkes böyle olacak diye bişey yok konu sahibi :))

Ayy inşallah canım. Nolur dua edin.çok ihtiyacım var. İnşallah güzel geçer. İnan o kadar istiyorum ki. Burda inşallah yazarım güzel haberleri.

Dualarım seninle,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Biraz tepki verirse de babadır bişey deme olabilir bazen babalarda şok etkisi oluyor. Biz babama söylediğimizde (annem söyledi) bişey demeden kalktı gitti tabi sonraki süreçte sağolsun süründürdü beni:) Sonuç olarak şu an evliyim herşeye değdi. Babalar kızlarını paylaşamaz sende güzelce anlat ve babana anlayışlı ol. Sabret.

İnşallah canım. Nasıl istiyorum bilemezsin. Peki sizce babam kızmasa sakince anlatıp gitsem ne olur tahmini. Bu iyi bisey mi. Ben bide sevdiğimin numarasını falan yazıp veriyim diyorum. Arasın konuşsun falan

Insallah kızmaz canım ki sen dürüstlükle söyleyeceksin yanlış bir şey yapmıyorsun.Bak bakalım baban duyunca ne diyecek eğer doğal karşılayıp tanışmak isterse verirsin numarasını.Ya da askerden izine falan geldiğinde yüzyüze tanışırlar inşallah.

Bende simdi veriyim diyorum numarasını. Yaşadığı şehir i adi soyadı falan.

Bu zamana kadar neler atlattık canım. Ama bu en zoru. Nasıl olacak bilmiyorum biraz tüyo verseniz yani mesela şöyle desen gönlünü okşar falan gibi.

ben aileler tanışacağı zaman söylenmesi taraftarıyım
yani şimdi sevgiliniz askerde gelip kendini tanıtamaz anlatamaz ee ailesi de gelemez (neden?) diyorsunuz
Babanız demeyecek mi madem öyle neyi bekliyoruz onlar gelsin tanışalım

Babam öyle dese zaten dünyalar benim olur. Gelirler bi şekilde. ama babanın boyle diyeceğini hic sanmıyorum. Korkuyorum.

Bu zamana kadar neler atlattık canım. Ama bu en zoru. Nasıl olacak bilmiyorum biraz tüyo verseniz yani mesela şöyle desen gönlünü okşar falan gibi.

Bir kere kesinlikle emrivaki yapma. Babacım sizin fikriniz benim için çok çok önemli gibi şeyler söyle. Tabi sevdiğini de belli et. Ben o olmazsa başkasıyla asla evlenmem sana da bir daha bişeyimi asla anlatmam diyip ağlayarak gitmiştim odasından:) Ondan sonra biraz daha yumuşamıştı baktı ki ben ikna olmuyorum. Benim eşimle sorunu yoktu kim olursa olsun biraz zorluk çıkaracaktı beni paylaşamıyor. Yani ailenin düşüncesinin çok önemli olduğunu belli et mutlaka. Babanı en iyi sen tanırsın neye dayanamaz mesela sen evladısın babalar kızlara düşkün olur. Nasıl tanıştınız falan takılır mı öyle şeylere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…