E elmas gzl penguen yürüyüşlu hatun :) Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 3.636 2.930 133 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #341 Annem zaten bilmiyor da . Babam da almıyor. Bilmiyorum neden. Yoksa babam beni karşıdan gelen erkekten sakınır. Bende şaşkınım
Annem zaten bilmiyor da . Babam da almıyor. Bilmiyorum neden. Yoksa babam beni karşıdan gelen erkekten sakınır. Bende şaşkınım
KIRMIZI DUDAK Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 4.757 2.183 88 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #342 Olacagi varsa bir sekilde olur deyip rahatla ben oyle yapiyorum benim durumum da sana benzer
E elmas gzl penguen yürüyüşlu hatun :) Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2015 3.636 2.930 133 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #343 deli kafa .!.: Olacagi varsa bir sekilde olur deyip rahatla ben oyle yapiyorum benim durumum da sana benzer Genişletmek için tıkla... Senim durumun benim kadar değildir ya. Çünkü benim kadar zor bir aile görmedim.
deli kafa .!.: Olacagi varsa bir sekilde olur deyip rahatla ben oyle yapiyorum benim durumum da sana benzer Genişletmek için tıkla... Senim durumun benim kadar değildir ya. Çünkü benim kadar zor bir aile görmedim.
KIRMIZI DUDAK Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 4.757 2.183 88 28 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi elmas gzl #344 elmas gzl .!.: Senim durumun benim kadar değildir ya. Çünkü benim kadar zor bir aile görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim duymayan kalmadi ilişkimi simdiki aklim olsaydi temkinli olurdumda oldu bir kere
elmas gzl .!.: Senim durumun benim kadar değildir ya. Çünkü benim kadar zor bir aile görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim duymayan kalmadi ilişkimi simdiki aklim olsaydi temkinli olurdumda oldu bir kere