babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

Şimdi öyle söylüyor tabi o zamana kadar kararı değişir. Eğer gerçekten seviyorsan savaşacaksın başka yolu yok.

Şimdi öyle söylüyor tabi o zamana kadar kararı değişir. Eğer gerçekten seviyorsan savaşacaksın başka yolu yok.
Gerçekten evet diyeceğini bilsem savaşırım ama Normal de görünce bile kınar gibi bakıyor davranıyorlar.

Ne yaptın Elmas
Sizinkileri biraz olsun ikna edebildin mi

Kınadığı şey başına gelir. Kınanacak ne var bunda? Sen kararlı durmazsan olmaz sabredeceksin seviyorsan 5 sene de olsa uğraşacaksın. Sevmediğin bir insanla ömür geçer mi? Sen görücüleri kabul edeceksin galiba E elmas gzl

Yok ya kabul etmek istemiyorum tabi ki de. Annemgil in kınadığı nokta severek evlenince hevesleri geçiyor iki aya boşanıyorlar diye.

Ne yaptın Elmas
Sizinkileri biraz olsun ikna edebildin mi
Yok ya o gün konuştum babamla. Zaten annem bilmiyor. Başka oturup konuşmadık. Diğer görücüler bırakmıyor pesimi. Bu yüzden babam bana soruyor sonra da sinirlenip vermeyeceğim ne yapıyor da yapmacık yapıyor dur o diyor. Sen beni kâle almıyorsun diyorum evet almıyorum diyor. Vermeyeceğim boşa diyor 5 sene de geçse ayni derim diyor.

elmaas n oldu gelişme varmı?
Yok be balım. Ama bugün görücü tekrar aradı . Annem baya konuştu. Sonra beni istedi . Sana ısındım bırakmak istemiyorum falan dedi. Bende x teyze nasip değilmiş. Hayırlısı böyleymiş falan dedim. Babam bisey demedi. Derse su iki üç gün içinde der. Simdi ne oluyor ben anlamıorum. Babama insan birini severken başkasına karılık yapabilirmi dedim en son tl de konuşup beni anlattığında . O zaman bu zaman açmadı konuyu. Sence ne yapmaya çalışıyor. Ne zaman geleceğini sordu askerden. Bende söyledim. Gelince değişmeyecek bu laflarım falan dedi ne yapmaya çalışıyor sence babam ?

en azından n zaman geleceğini sormuş görücüyü kabul etmemekle bence iyi yapmışssın inşallah sevdiğinle evlenirsin canım

en azından n zaman geleceğini sormuş görücüyü kabul etmemekle bence iyi yapmışssın inşallah sevdiğinle evlenirsin canım
İnşallah canım benim. İlgilendiğin için saol. Gün gelip de inşllah bu iş olursa senin ve bir kaç kişinin adını yazıp tesekkur edeceğim özel olarak :) sağolun ilgileniyorsunuz çünkü.

İnşallah canım benim. İlgilendiğin için saol. Gün gelip de inşllah bu iş olursa senin ve bir kaç kişinin adını yazıp tesekkur edeceğim özel olarak :) sağolun ilgileniyorsunuz çünkü.
canım benim teşekkür ederim :)) insanın sevdiğiyle evlenmesi cok güzel bir duygu olsa gerek darısı bana inşallah :)

canım benim teşekkür ederim :)) insanın sevdiğiyle evlenmesi cok güzel bir duygu olsa gerek darısı bana inşallah :)
İnşallah canım. Allah hepimizin gönlüne gore versin. Amin. Bilmiyorum nasıl olacak da. Yani olumsuz ama sevgilim de diyorki Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez düşündürmez içine vermez diyor. Babam da yok vermem diyor. Ne olacak bilmiyorum yani.

sevgilin eğer evlilik konusunu üstelemiyorsa sende babana üsteleme bence artık cunkü sevgilininde evliliğe cesareti olması gerek bunuda düsünmelisin

sevgilin eğer evlilik konusunu üstelemiyorsa sende babana üsteleme bence artık cunkü sevgilininde evliliğe cesareti olması gerek bunuda düsünmelisin
Hayır gayet de istiyor. Aramız biraz bozuk gibiydi hatta ayrılalım falan demişti ama hallettik Allaha şükür. O benden çok istiyor.

Canm herseyin hayirlisi olsun ins.. istiyosan gercekten savas.. pesini brakma..insan bu sure icinde cok sabrli olmasi lazim.. konu kotuye giderse araya buyuk koy.. istedgini herzaman belli et.. bn ole yapiyrum.. ins guzel olr hersey

Canm herseyin hayirlisi olsun ins.. istiyosan gercekten savas.. pesini brakma..insan bu sure icinde cok sabrli olmasi lazim.. konu kotuye giderse araya buyuk koy.. istedgini herzaman belli et.. bn ole yapiyrum.. ins guzel olr hersey
İnşallah canım senin durumun ne su an peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…