İnşallah canım. Allah hepimizin gönlüne gore versin. Amin. Bilmiyorum nasıl olacak da. Yani olumsuz ama sevgilim de diyorki Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez düşündürmez içine vermez diyor. Babam da yok vermem diyor. Ne olacak bilmiyorum yani.
Yok be balım. Ama bugün görücü tekrar aradı . Annem baya konuştu. Sonra beni istedi . Sana ısındım bırakmak istemiyorum falan dedi. Bende x teyze nasip değilmiş. Hayırlısı böyleymiş falan dedim. Babam bisey demedi. Derse su iki üç gün içinde der. Simdi ne oluyor ben anlamıorum. Babama insan birini severken başkasına karılık yapabilirmi dedim en son tl de konuşup beni anlattığında . O zaman bu zaman açmadı konuyu. Sence ne yapmaya çalışıyor. Ne zaman geleceğini sordu askerden. Bende söyledim. Gelince değişmeyecek bu laflarım falan dedi ne yapmaya çalışıyor sence babam ?
yorum için teşekkür ederim ama canım babam bile bile görüştürmezdi ki . mesele karşı tarafı tanımamak ve bizim kadar muhafazakâr olup olmadıginı bilmemek.Konunuzu takip ediyordum fakat şimdiye dek yorum yapmamıştım. Babanız sanırım ondan habersiz birisiyle görüşerek kendisini ezdiğinizi düşündüğü için bu şekilde davranıyor, "iskele babası mıyım ben" triplerinde olabilir.
Kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum da; daha fazla zorlarsa "öldürürüm kendimi, bir ömür vicdan azabı çekersin" gibisinden korkutunVeya "evden kaçarım, kızı kaçmış diye arkandan konuşurlar" deyin, zira anladığım kadarıyla elalemi önemseyen tiplerden aileniz.
Alıntıda kırmızıladığım cümleye gelirsek, Görücü müdür nedir, pardon da kendisine mi alıyor sizi? Damat adayı bu lafı dese veya kadın "bizim oğlan pek ısınmış" dese anlarım da, potansiyel kv olarak ısınmak, bırakmak istememek nasıl bir kafa
Oğulları biliyor mu acaba sizin kendisini istemediğinizi, bence durumunuzu bilse istemezdi. Bir şekilde bunu o yana duyurun ki o da gurur yapsın "ben o kızı almam" desin. Önemli olan kimin kimi reddettiği değil, işin bozulmuş olması bence
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
aynen babam da sordu me zaman geleceğini. bu ne. demek ki şimdi.Sabredeceksin canım. Bekle sessizce ve görücüleri kabul etme. Sevgilin bi askerden gelsin bakalım.
ay. inşallah ya darısı başıma. peki herşeyi geçtim annen olsun baban olsun her boş bulduğu yerde laf sokmuyor mu özellikle annenCnm benm drum karisik..ama toprlandi bu ay bana iyi geldi. Cok dua ettim ve savastm ailemi ikna ettm.. buyklerimz konstu babamla..annemde yumusadi gibi..bakalim..nisan hazrligi varr..darisi sana olsn inss
bu devirde boyle anne babalar kaldimi tutki zorla evlendirdiler sizi bu evlilik ne kadar saglikli olabilir hem o evleneceginiz kisiye yazik olur hem sizeİnşallah canım. Allah hepimizin gönlüne gore versin. Amin. Bilmiyorum nasıl olacak da. Yani olumsuz ama sevgilim de diyorki Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez düşündürmez içine vermez diyor. Babam da yok vermem diyor. Ne olacak bilmiyorum yani.
Babisko yaa benim bi askitom var askerde, baskasiyla no yanidiye soyle o zaten anlamaz herhalde
Babamla konustum hep durumu ..annem hep yok cekti.. aramiz bozulmadi degil tabi laf yedm kusluk oldu.. ama cok skur gecti.. buyklermz konustu. ... yol verildi. Istemeye gelcekler ins cnm.. cok sukur annem babamlada aram iyi simdi.. daha iyi olr ins.. sende sabrli ol..siznkilerin suyuna git..baskasiyla evlenmem de.. ikna et onlari..ay. inşallah ya darısı başıma. peki herşeyi geçtim annen olsun baban olsun her boş bulduğu yerde laf sokmuyor mu özellikle annen
Yok zorla evlendirmezler. Çünkü dinen kizin rızası olmadan evlendirmek uygun değil. Ailem çok istediğinden gelenleri, benim evet demem.için uğraştılar. Yok deyince tavır yaptılar. Ama bir gün olsun hayır biz zorla vereceğiz olmadı.bu devirde boyle anne babalar kaldimi tutki zorla evlendirdiler sizi bu evlilik ne kadar saglikli olabilir hem o evleneceginiz kisiye yazik olur hem size
Ayy inşallah canım . İnşallah bende bir gün buraya yazarım iyi haberimi. Ama askerde olduğu için elimiz kolumuz bağlı. Gelse işidir ailesidir hallederiz en azından daha fazla adımlar atılır.Babamla konustum hep durumu ..annem hep yok cekti.. aramiz bozulmadi degil tabi laf yedm kusluk oldu.. ama cok skur gecti.. buyklermz konustu. ... yol verildi. Istemeye gelcekler ins cnm.. cok sukur annem babamlada aram iyi simdi.. daha iyi olr ins.. sende sabrli ol..siznkilerin suyuna git..baskasiyla evlenmem de.. ikna et onlari..
aynen babam da sordu me zaman geleceğini. bu ne. demek ki şimdi.
Buna yorumlayım demi. İnşallah ya. Ben sabrederim ama başka başka sıkıntılar da insanı çok yoruyor. Peki su an senin evliliğin nasıl gidiyor ablacım. Bide ne kadar zamandır evlisiniz?Çok olumsuz düşünse neden sorsunki? Sabret bekle lütfen
Buna yorumlayım demi. İnşallah ya. Ben sabrederim ama başka başka sıkıntılar da insanı çok yoruyor. Peki su an senin evliliğin nasıl gidiyor ablacım. Bide ne kadar zamandır evlisiniz?
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ablacım.Evet kuzum kötü düşünme sabret bekle. Ha diyince olmayacak belki sizi yoracak ama sonunda olacak inşallah. İyi gidiyor canım evliliğe alışmaya çalışıyoruzz 3 aylık evliyiz daha biz yeniyiz:) Bir de biz de çok yorucu yollardan geçtik çok yıprandık hala şaka gibi geliyor:)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ablacım.
İnşallah ablacımAmin canım darısı hayırlısıyla başına inşallah.
Ama olması iste. Zamanı geri alamıyoruz ki. Böylesi daha hayirliymis.Askere gitmeden once tanissaydilar suan farkli olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?