evlenirken akrabam üzerime saldirdi az kaldi dügün iptal oluyordu gelinligim yirtilsaydi sacim basim dagilsaydi.. Babam umursamadigi icin ezilen oldum hep. Nefret ediyorum diye az haykirmiyorum bazen ama görevim onu aramak ya hani. Sesini duyunca bile sinirleniyorum bazen telefondan laf yetistiriyor anneme. Bu duyguyla basa cikmak zor oluyor..benimde annem babam ben 2 yaşıma gelmeden ayrılmışlar ve bunun yokluğunu daha yeni yeni hissetmeye başlıyorum ama ben biraz öfke doluyum...
içki belası bizim ailede de varmış ki bunun yüzünden ayrılmışlar zaten..
ben aramasam hayatta beni arayıp kızım ne yapıyorsun demez.. parası yoktur utanmasa benden ister..
bundan dolayı mıdır nedir hayatıma aldığım erkeklere(uzun süreli iki ilişkim oldu) babam gibi sarıldım ve bağlandım onlara..
hatta hep çocuğum olursa beni değil en çok babasını sevsin derdim...
ama isteme günüm kabus gibiydi ve ben babamdan nefret ediyorum..
artık değil evlat sahibi olmak evlenmek bile istemiyorum..
ve sevgili hemcinsim bana kızma ama baban asla değişmeyecek... içki sigara vs onun ilk aşkıymış ve hep öyle kalacak
hani demişsin ya hiç sırtımı okşamadı diye...
bırak okşamasın... en iyisi böyle.
Babasiz büyümek bana cok hatalar yaptirdi. Insan o sevgiyi baska sevlerle kapatmaya calisiyor hep ama olmuyor. Sevgisi olsa da ne, hayvan bile yavrusunu seviyor, ama kolluyor da..ben de baba kelimesini duyunca içi cız edenlerdenim.babamın içkisi,şiddeti,aldatması falan yoktu ama bizde yoktuk onun için..hep işi ve mesleği öncelikliydi.bir kez dahi karşısına alıp konuştuğunu bilmem,hala öyle..çok isterdim sohbetler edeceğim bir babam olsaydı,hayatımda kararlar alırken danışabilseydim,destek olduğunu hatta karşı çıktığını görebilseydim yeter ki varlığını hissedebilseydim..ama olmadı,olmuyor.biliyorum bizi seviyor ama sevgisini göremiyoruz.
evlenirken akrabam üzerime saldirdi az kaldi dügün iptal oluyordu gelinligim yirtilsaydi sacim basim dagilsaydi.. Babam umursamadigi icin ezilen oldum hep. Nefret ediyorum diye az haykirmiyorum bazen ama görevim onu aramak ya hani. Sesini duyunca bile sinirleniyorum bazen telefondan laf yetistiriyor anneme. Bu duyguyla basa cikmak zor oluyor..
Babasiz büyümek bana cok hatalar yaptirdi. Insan o sevgiyi baska sevlerle kapatmaya calisiyor hep ama olmuyor. Sevgisi olsa da ne, hayvan bile yavrusunu seviyor, ama kolluyor da..
torununu sevmeye calisiyor yazlari yanina gidince. Hic veresim gelmiyor ama baba iste. Cok zor katlaniyorum bu duruma. O kadar icim acirken ve sinirliyken. Hicbirsey yapamiyorum..biliyorum hatta ben aramasa keşke hiç duymasam sesini diyorum..
işi gerreği yazlık bir ilde çalışıyor ve ben yazları hiç svmiyorum her yaz çağırır beni...
Babasi olmayanlar bile daha sansli diyorum bazen. en azindan babalarindan nefret etmiyorlar. Kendimi hem babamdan yoksun hem de ona karsi kirgin ve sinirli bulmak daha agir geliyor..insan bi baba istiyor hayatında korusun kollasın diye ama maalesef.
torununu sevmeye calisiyor yazlari yanina gidince. Hic veresim gelmiyor ama baba iste. Cok zor katlaniyorum bu duruma. O kadar icim acirken ve sinirliyken. Hicbirsey yapamiyorum..
Esim hicbir erkege benzemiyor bu yüzden onunla aramdaki bag cok kuvvetli. Yani tanidigim hicbir erkek esim kadar duygusal degildi. Yeri gelir birbirimize sarilir aglariz. Ama erkeklere karsi bir sinirim vardi artik umurumda degil. Babamdan sonra Allah esimi cikardi önüme. Onun babaligini gördükce bazen aglayasim geliyor, kücük kiz gibi kiskaniyorum evladimla esimin iliskisini ..eşin nasıl peki...
hiç aynı cinsten nasıl olsa deyip ona da öfkeyle baktığın oluyor mu??
Esim hicbir erkege benzemiyor bu yüzden onunla aramdaki bag cok kuvvetli. Yani tanidigim hicbir erkek esim kadar duygusal degildi. Yeri gelir birbirimize sarilir aglariz. Ama erkeklere karsi bir sinirim vardi artik umurumda degil. Babamdan sonra Allah esimi cikardi önüme. Onun babaligini gördükce bazen aglayasim geliyor, kücük kiz gibi kiskaniyorum evladimla esimin iliskisini ..
Ben 21 yasinda evlendim ve üc sene oluyor evleneli. Dogru erkek önüne cikinca gecmisin sayfasini kapatiyorsun.. Acilar icimizde, öfke de. Hep bizimle olacaklar. Ama bu sekilde yasamak cok yorucu, birine güvenmek ihtiyac gibi.ben bazen erkek arkadaşlarımla kavga ederken babamı hatırlar daha da öfkelenirdim... hatta hiç unutmuyorum 5 yıllık sevgilim aynı babam gibisin dediğim için bana sarılmış ve koskoca okulun önünde deli gibi sarılıp ağlamıştık..
sen gerçekten çok şanslısın ve eşini öyle görmediğin için içimi ısttın..
ben artık yapamıyorum sanki hangi erkeğe baksam babamı görüyorum 22 yaşındayım belki evlilik zaten uzak bir düşünce olmalı bana ama öyle uzak geliyor ki daha şimdiden...
Ben 21 yasinda evlendim ve üc sene oluyor evleneli. Dogru erkek önüne cikinca gecmisin sayfasini kapatiyorsun.. Acilar icimizde, öfke de. Hep bizimle olacaklar. Ama bu sekilde yasamak cok yorucu, birine güvenmek ihtiyac gibi.
evlenirken hic tereddüt etmedim. Beni üzmeyecek tek erkek oydu biliyordum. böyle babalardan böyle esleri hak ediyoruz hepimiz
Hayatimda bir erkekten en büyük vurgunu yedikten sonra esimle yollarimiz kesisti öyle diyeyim. erkekler konusunda hep sanssizdim oysa ki. Elimden kacirabilirdim bu sevgiyi ama korkmadim ve sonuna kadar gittim ve evlendim. Bir an da hayat degisiyor.. Eski hep icimizde oysa ki, bugün elimizdekilere sükrederek geciyor..kesinlikle.. bende o baba figürünün boşluğunu hep onunla doldurmaya çalıştım ama malesef ayrıldık onunla...
bir daha böyle bir güven duyar hatta evliliği düşünür müyüm bilmiyorum
Hayatimda bir erkekten en büyük vurgunu yedikten sonra esimle yollarimiz kesisti öyle diyeyim. erkekler konusunda hep sanssizdim oysa ki. Elimden kacirabilirdim bu sevgiyi ama korkmadim ve sonuna kadar gittim ve evlendim. Bir an da hayat degisiyor.. Eski hep icimizde oysa ki, bugün elimizdekilere sükrederek geciyor..
Erkekleri taniyana kadar insan cok vurgun yiyor. Bizim durumumuzda olanlar hele ki.. Hicbir sey sonsuza kadar böyle devam etmez, etmemeli. Senin icin de birseyler degisecek, bu dünyada da biraz adalet olmali..o zaman darısı başıma ben aynı vurgunu iki kere yedim...
Erkekleri taniyana kadar insan cok vurgun yiyor. Bizim durumumuzda olanlar hele ki.. Hicbir sey sonsuza kadar böyle devam etmez, etmemeli. Senin icin de birseyler degisecek, bu dünyada da biraz adalet olmali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?