Babamdan kurtulamiyorum lutfen akil verin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya nolursun artık ödeme hiçbir borcunu. Babalığı batsın de görüşme kesinlikle. Annene kardeşine bir ev aç, arada da ihtiyaçlarını karşıla tamamdır. Babanın seni uğrattığı zarardan daha az olur emin ol. Kardeşin küçük mü? Çalışıyor mu? Annen de en azından evde otururken el işi filan yapabilir mesela, hani üç beş kuruş olur ona. Ama boşansın annen, yarın öbür gün bu kadar borca bir haciz gelir, evi köyü varsa da dımdızlak kalırlar. Koparın bütün bağlarınızı. Zaten iki güne hapse girer merak etme.

Canım babanın seni şikayet ettiği gibi sende onu şikayet et Allah yardımcın olsun evine Tuvana sahip çık herkesin bir Sabri var kocaninda Sabri tükenmesin herşey bir yere kadar

Şimdiye kadar babana harcadığın paraları toplasan anneni geçindirebilirdi belki de. Okurken ben nefret ettim, Allah yardımcın olsun. Tek kuruş verme bundan sonra. Anneni yanına alma ihtimalin yok mu? Çocuk filan olunca ona bakar. Kardeşin kaç yaşında?

Onlara verin ama babanıza değil...
Fatura ödersiniz alıs veris yaparsınız ama nakit vermeyin özellikle babanıza...

Bekarkendi yardimlarm. Evlendgmde sdce kefil oldgm kismi odedm. O yuzdennhirsini alamiyor esimle benden. Para kaynagi kesildi diye.
Tek yapilacak sey para kaynagini kesmek. Ancak boyle babaya yardim edebilirdiniz. Para verdiginiz surece o akillanmayacak. Giderek batacak. Birakin bir burnu surtsun.

Herkes tercihini yasar. Anneniz de belli ki p hayatta israrla kalmak istiyor. Kendi tercihi. Koskica insan sonucta. Sizin yapabileceginiz birsey kalmamis artik. Kendi hayatiniza odaklanmalisiniz.

Kendi gelemiyormu yanìna annen

Olmuyor canm ne yaptysam annem yanasmiyor bosanmaya. Senin evin ayri oyle benm parami odeyemezsin diyor gelmiyor. Ayrca hasta,ayakta zor duruyor zaten ccalisamaz. Kardesm de unv sinvna girecek,calissa da pek para gececegini sanmiyorm eline... Kosede skstim kaldm ne yapsam elmde kaliyor

Gelmiyor annem canm. Evin ayri yuvan ayri el ogluna mahcup olma diyor. Nuh diyor peygamber demiyor malesef... Kardesm de 18yasnda sinava girecek hazrlaniyor ama boyle bir ortamda nasl kazacanak onu da pek bilmiyorm

Ben anlamadım ki neden zamanında ataninca annenizi kardeşinizi yanınıza almadınız. Anneniz çok mu yaşlı, iyi kötü bı işe girip calisamaz mi, el işi yapamaz mı? Babanız resmen bir parazit, isteseniz kurtulursunuz bir numara değiştirmenize bakar. Gitmeyin ailenizin yanına, annenizle kardeşinizi alın yanınıza tatillerde ya da temelli

Herkes tercihini yasar. Anneniz de belli ki p hayatta israrla kalmak istiyor. Kendi tercihi. Koskica insan sonucta. Sizin yapabileceginiz birsey kalmamis artik. Kendi hayatiniza odaklanmalisiniz.
Zaten yapacagm baska bir sey aklma gelmiyor. Bosan gel diyorm gelmiyor,babama da yardm etmem asla. Artk yanlarna da gitmeyegm,bari benden yana umidini keser belki

Kendi hayatınıza bakın ve kendi değerinizi bilin ve bu adamdan sıyırın kendinizi ne hali varsa görsün anneniz de boşanmıyorsa ona da rest çekin yoksa bu böyle sürer gider

Atandgmda cok soyledm gel benmle diye. Ama eski kafalardan annem. Senin bugun yarn ayri yuvan olacak bi de bizi pesine takma sen hayatina kurtar yeter dedi gelmedi. Tum bu skntilardan hastaliklari var iste calisacak sagligi yok malesef. Artk gitmeyecgm cnku ben de sinirden stresten sagligmdan olmaya basladm. Annemle kardesm tatilden tatile gelirler yanima oyle karar aldm baska yapilacak bir seym yok

Canım benim zor şeyler yaşamışsın gerçekten ama kendini kurtarmayı başarmışsın bu yüzden takdir ettim seni. Dediğin gibi artık kendi yuvanı düşünmen lazım. Çünkü baban akıllanacak biri değil. Seni evlat gibi değil de para kapısı gibi görüyor. Öyle olmasa tatilde gelme buraya kredi çekmezsen der mi hiç. Annen için de üzüldüm ama niye öyle bi hayatı devam ettiriyor. Anlıyorum geliri yok muhtemelen o yüzden devam ediyor ama Ananen deden yok mu? Onlarla beraber kalsa?

Kendi hayatınıza bakın ve kendi değerinizi bilin ve bu adamdan sıyırın kendinizi ne hali varsa görsün anneniz de boşanmıyorsa ona da rest çekin yoksa bu böyle sürer gider
Yapilmasi en mantikli sey bu olur evet. Babami sildm zaten tanimiyorm asla. Ama anneme kiyamiyorm, o emek emek buyuttu beni,kardesimi. Smdi onca eziyetine sirt donemiyorm tek yapabilecegm evine yurduna gitmemek. Gelmek istedkce ben yanima cagiracagm artk

Tesekkur edrm inan hayatimi kurtarmak icin neler cektim,ne zorluklar yasadim ama sukur hepsine degdi. Annemin ailesnde kmse yok,vefat etti onlar da. Bi dayim var iki tane,onlar da ilgilenmiyor... Babam olacak nursuz da bunu bildgi icin yukleniyor anneme. Ne yapsam kurtaramadim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…