Babamdan kurtulamiyorum lutfen akil verin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların sorumluluklarını üstünüze almaktan vazgeçin. Babanız borç yapmış ve bunun sorumluluğunu kendi üstlenmek zorunda. Borcunu nasıl ödeyeceği, ödemezse neler olacağı, parasının yetmemesi hepsi ama hepsi babanızın bileceği iş. Nasıl yaparsa oyle yapsın. Anneniz de bu şartlar altında hala babanızın yanında kalmak istiyorsa bu da annenizin seçimi. Ve bu secimin sorumluluklarını siz degil anneniz yüklenmeli.
Elinizi ayağınızı her şeyden çekin. Anne babanızın ebeveyniymis gibi davranmaya devam ederseniz, ne onlar yetişkin gibi davranabilirler ne de siz kendi çocuğunuza yeterli düzeyde iyi bir ebeveyn olabilirsiniz. Kimlikleriniz çok karışık.
 
Dupleks bir eve geçip kapısını ayırıp annenler ayrı siz ayrı oturmuş olursunuz.. Hemde 2 ev kirası değil 1 ev kirası odersiniz normalden biraz fazla vermiş olursunuz.
Babanız dan da acilen kurtulun elbette.
Siz keşke atandiğinizda annenizi ikna edip yaniniza taşisaydiniz yanlışı burada yapmişsiniz. Okadar kredi falan cekeceğinize babanıza,güzel bir düzen kurabilirduniz.
Annenizde yük olmayayım falan diyor ama baya baya hayatınıza stresi sokmuş sizede yazık anne kardes nasıl aklınız kalmasın.
Eşine de yazık ona da üzüldüm . Anneniz artık boşanmalı bu adamdan kardesinize de yazık .. annelik böyle değil ki üzgünüm ama annenize çok kızdım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X