Babamdan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+10000000

Gerçekten mağdur olanlar için var canavar babalar veya yanlış hareket etmiş babalar var
Ama genelde hayat hakkında fikirleri çoğu zaman doğru ne kadar onaylamasakta söyledikleri yıllar sonra doğru çıktığı oluyor

Şimdiye kadar hayat hakkında hiç konuşmadık. Bana verdiği tek bir nasihat bile yoktur. Anlık olaylarda da hep kendisinin kalıplaşmış doğruları vardır zaten.
Ben de annemden...
Çok kötü annelerde var çevremde. Onun huznu daha farklı acı sanırım

Insanların ne yaşadıklarını bilmeden merhametini sorgulamak doğru mu peki ? Kim anne babasına bu duyguları beslenmek ister ki
Benim yorumum, benim kararım.
Bir yorumunda birşey olmasını istemem diyip konusunda kimsesiz olmalıydı, ailesi olmalıydı demesi garip. Ben merhametini sorguluyorum, benden uzak olsun demek yerine onun hakkında kötü düşünmek çok sağlıklı bir durum değil. Aynı babanın kat kat kötü bir versiyonuna katlandım, oradan biliyorum.

Yukarıda yazmıştım çıkmamış.
Bizim öğrencinin babası alkol alıp eve geliyor. Yarı yatalak eşine silah çekip seni öldüreyim mi diyor. 10 yaşındaki oğlu da annesine çok merhametli, annesini o yıkıyormuş hatta. Babası öyle yapınca annesinin önüne geçiyor. Adam da diyor ki seni vurayım o zaman. Çocuk kaçıp koltuğun arkasına saklanıyor. Adam çocuğu öldürüyor. İşte asıl zalimlik

Bu kadar nefret etmenize sebep olan ne? Aklıma bir şey geldi ama lütfen olmasın ya.

Acımak adlı romanı okuyun derim ben de yıllarca annemin doldurusuna geldim özellikle babaanne karşı ne annem masumdu ne de babam ne de babaannem hepsi sucluydu hepsi hatalı anneniz koskoca kadın bosanmamak özgür seçimi yolunuza bakın fazla merhamet maraz doğurur

Okuduğum kadarıyla nefret edilecek bir baba değilmiş seninki sadece eski kafalı, bencil bir kişilikmiş Benimkinin kızı olsaymışsın herhalde adamı öldürürmüşdün sen. Gerçi benim bir ümmüğüne çökmüşlüğüm var ama ölmedi namussuz.
Bişey yok ablacım senin babanda. Annende bunca senedir susup oturuyosa kaderine razı. Sen kendi kendini doldurma. Kapat gözlerini o tarafa hayatını yaşa. Annen kurtulmak isterse senden yardım ister herhalde. İstemezsede zorla yaptıracağın bişey yok. Sen kendini kurtar.

Yaşamadan atıp tutma arkadaşım sen ne gördün ki hayatta ne bilirsin anca elalemi karalayin

Yaşamadan atıp tutma arkadaşım sen ne gördün ki hayatta ne bilirsin anca elalemi karalayin
Arkadaşım sen kimsin?
Benim hayatımı biliyor musun?
Yaşantımı, hayat hikayemi?
Sen kimsin, beni gerçekte ne kadar tanırsın?yazdığım 2 cümleyle benim elalemi karaladığımı düşünüyorsan bravo,harcanıyorsun arkadaşım. Yanlış kişiyi alıntıladın sanırım?

Ben sizi yanlışlıkla alintilamisim özür dilerim :) baldanhatuna kızmıştım siz nereden çıktınız bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…